Uw goud verkopen? Contant betaald.

Wilt u goud verkopen? Bij ons wordt u contant uitbetaald.
Heeft u thuis goud liggen, zoals gouden sieraden, een gouden horloge of wellicht zelf een goudbaar? Dan is goud verkopen contant een optie. Uw goud verkopen contant kan tegenwoordig veilig, discreet in Amsterdam bij Zilver Goud Amsterdam. Maar waarom zou u eigenlijk uw gouden sieraden, juwelen, ringen en eventueel oud goud dat u in huis heeft verkopen aan een goudsmid voor contant geld? Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: uw goud verkopen heeft namelijk meer voordelen dan u denkt! Maar van welke voordelen profiteert u als u uw goudvoorraad gaat verkopen?

#1 – Goud verkopen is veiliger voor uzelf
Een goed argument om uw goud te verkopen, is uw eigen veiligheid. Goud staat namelijk bekend als populair roofgoed, vooral omdat het een waardevast edelmetaal is dat eigenlijk alleen maar in waarde lijkt te stijgen. De goudkoersen zijn op dit moment gunstig. Dus heet u geen zin meer in de onzekerheid van overvallen kunnen worden? Of wilt u gewoon af van het goud dat u thuis in een kluis heeft opgeborgen? Kies dan voor veilig goud verkopen aan een betrouwbare goudinkoper als Zilver Goud Amsterdam!

#2 – U hoeft uw goud niet meer op te bergen in een kluis
Veel mensen die flink wat goud in huis hebben, kiezen ervoor om bij een bank of een andere instelling een kluis te huren om het goud veilig in op te slaan. Of ze slaan hun goudvoorraad thuis op in een kluis. Goud in de opslag plaatsen kost echter geld. U moet er namelijk zelf een kluis voor aanschaffen of een kluis huren voor een veilige opslag. Wilt u van deze kosten af zijn, overweeg dan uw goud verkopen contant aan Zilvergoud Amsterdam. U krijgt er dan een mooi geldbedrag voor terug!

#3 – Goud dat u niet gebruikt kunt u inwisselen voor iets nieuws
Het thuis bewaren van uw gouden sieraden, voorwerpen of munten is, als u het heel cru bekijkt, eigenlijk zonde van uw geld. Zeker als u nooit naar uw goud omkijkt, ligt het maar in een la of in een kluis stoffig te worden. Verkoop daarom uw goudvoorraad nu de goudprijzen nog hoog zijn. Het is namelijk nooit helemaal zeker of goud in de nabije en verre toekomst veel waard blijft. Die garantie kan niemand u geven. Door uw goud nu door te verkopen, weet u in elk geval zeker dat uw sieraden niet liggen te verpieteren op een plekje achteraf, maar u direct een mooi contant bedrag opleveren. En dat cash geld kunt u, als u dat wilt, natuurlijk direct uitgeven aan iets anders! Een beetje goud levert al snel een mooi totaalbedrag op. En daarmee kunt u allerlei mooie spullen terugkopen, zoals een fraaie boxspring, een scooter of iets anders luxueus.

#4 – Garantie hebben op een eerlijke prijs
De waarde van uw goud is afhankelijk van diverse factoren, zoals de zuiverheid van het goud, het gewicht, de actuele goudkoers en natuurlijk ook de prijs die de goudinkoper voor uw goud over heeft. Kiest u voor uw goud aan ons verkopen, dan krijgt u hoe dan ook een eerlijke prijs voor het goud dat u bij ons inlevert. Maak kom snel bij ons langs voor een gratis taxatie of neem telefonisch contact met ons op!

Scroll naar boven