Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels inkoop
Van Cleef & Arpels sieraden tegen de hoogste prijs ruilen? Wij taxeren uw juwelen gratis en vrijblijvend. Bij ons ontvangt u contant geld voor van Cleef en Arpels kettingen, armbanden en overige sieraden. Of het weer van de populariteit van dit Franse juwelenmerk, dat al sinds 1896 bestaat. We kunnen u meer vertellen over de waarde van uw sieraden, en hoe we tot ons hoogste bod komen.

Van Cleef & Arpels verkopenVan Cleef & Arpels: sieraden ruilen voor contant geld
In welke de hoogste prijs voor uw kostbare sieraden bij een Van Cleef & Arpels inkoop. Bij taxatiebureau goud zilver Amsterdam Kunt u uw juwelen vooraf laten taxeren. Bepalen de exacte waarden en doe nu een vrijblijvend bod. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft u meer zekerheid. We hanteren geen verborgen kosten, taxatie is altijd gratis en vrijblijvend. Ook heeft u geen verplichting tot verkoop van uw kostbaarheden.

Wist u dat wij contant uitbetalen. Bij ons hoeft u niet te wachten op een bankoverschrijving maar beschikt direct over contant geld.

Veilige en betrouwbare werkwijze
Bij een Van Cleef & Arpels inkoop werken we volgens een eerlijk protocol. Zo gebeurt het taxeren en uitbetalen binnen een beveiligde omgeving. Hiermee Zijn uw en onze eigendommen in veilige handen. Vooraf controleren we gaan geboden sieraden op de website van stopheling.nl weet u zeker dat we op een eerlijke manier zakendoen.

Houd uw rekening met de wettelijke legitimatieplicht. We mogen alleen sieraden inkopen van personen die 18 jaar of ouder zijn. We behandelen uw gegevens met de grootste zorgvuldigheid komen daar Kunt u op vertrouwen. Maak direct kennis en met onze gratis taxatie en hoge inkoopprijzen.

Van Cleef & Arpels inkoopUitstekende bereikbaarheid
Zilveren Goud Amsterdam is centraal gelegen in de hoofdstad. Per auto of openbaar vervoer zijn wij zeer goed bereikbaar. Een afspraak maken is niet nodig, onze medewerkers staan tijdens openingstijden graag voor u klaar. Op de contactpagina vindt u alle informatie over de locatie en openingstijden. Kom met uw van Cleef & Arpels sieraden naar Zilver Goud Amsterdam en ontvang het hoogste bod.

Cleef Arpels inkoop