Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels sieraden tegen de hoogste prijs inruilen? Wij taxeren uw juwelen gratis en vrijblijvend. Bij ons ontvangt u contant geld voor van Cleef en Arpels kettingen, armbanden en overige sieraden. Van Cleef & Arpels is van de populariteit Franse juwelenmerk, dat al sinds 1896 bestaat. Wie van sieraden houdt, kent dit merk. We kunnen u meer vertellen over de waarde van uw sieraden, en hoe we tot ons bod komen. Neem bij het verkopen van uw sieraad de doos en papieren mee. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopprijs die wij u kunnen bieden. 

 

Van Cleef & Arpels: sieraden ruilen voor contant geld

Van Cleef & Arpels verkopen

In welke de hoogste prijs voor uw kostbare sieraden bij een Van Cleef & Arpels inkoop. Bij taxatiebureau goud zilver Amsterdam Kunt u uw juwelen vooraf laten taxeren. Bepalen de exacte waarden en doe nu een vrijblijvend bod. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft u meer zekerheid. We hanteren geen verborgen kosten, taxatie is altijd gratis en vrijblijvend. Ook heeft u geen verplichting tot verkoop van uw kostbaarheden.

Wist u dat wij contant uitbetalen. Bij ons hoeft u niet te wachten op een bankoverschrijving maar beschikt direct over contant geld. Een bankoverschrijving is natuurlijk ook mogelijk. Breng hiervoor uw legitimatie en bankpas mee.

 

Veilige en betrouwbare inkoop Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels inkoop

Bij een Van Cleef & Arpels inkoop werken we volgens een eerlijk protocol. Zo gebeurt het taxeren en uitbetalen binnen een beveiligde omgeving. Hiermee Zijn uw en onze eigendommen in veilige handen. Vooraf controleren we gaan geboden sieraden op de website van stopheling.nl weet u zeker dat we op een eerlijke manier zakendoen.

Houd uw rekening met de wettelijke legitimatieplicht. We mogen alleen sieraden inkopen van personen die 18 jaar of ouder zijn. We behandelen uw gegevens met de grootste zorgvuldigheid komen daar Kunt u op vertrouwen. Maak direct kennis en met onze gratis taxatie en hoge inkoopprijzen.

 

Direct uw Alhambra verkopen

Van Cleef verkopen AlhambraZilveren Goud Amsterdam is centraal gelegen in de hoofdstad. Per auto of openbaar vervoer zijn wij zeer goed bereikbaar. Een afspraak maken is niet nodig, onze medewerkers staan tijdens openingstijden graag voor u klaar. Heeft u de Alhambra serie juwelen die u wilt verkopen? Kom hiermee langs. Op de contactpagina vindt u alle informatie over de locatie en openingstijden. Kom met uw van Cleef & Arpels sieraden naar Zilver Goud Amsterdam en ontvang het hoogste bod. Ook voor goud inkoop of zilver inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

 

Let op bij het verkopen van uw Van Cleef & Arpels sieraad!

Van Cleef & Arpels sieraden gemaakt na 2000 worden door Zilver Goud Amsterdam uitsluitend ingekocht met originele doos en bijbehorende papieren. Heeft u bijvoorbeeld het certificaat niet, dan wordt het Van Cleef & Arpels sieraad niet door ons ingekocht.

 

Cleef Arpels inkoop

Scroll naar boven