Horloge Inkoop

Uw oude horloge verkopen voor de beste prijs? Bij Zilver Goud Amsterdam bent u aan het juiste adres voor het verkopen van uw horloges. Wij kopen herenhorloges en dameshorloges in van merkloze of verschillende luxe merken op basis van goud- of zilverwaarde. Bij ons is horloge taxatie gratis, u bent niets verplicht. Breng een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam en ontdek hoeveel uw horloge waard is. Voor de inkoop van horloges van grote merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Verkoop uw Rolex Deep Sea horloge aan Zilver Goud Amsterdam voor een eerlijke prijsVerkopen van uw horloge

Het verkopen van een horloge kan soms een lastige taak zijn, vooral als het gaat om een waardevol en luxueus gouden horloge. Er zijn verschillende factoren die de waarde bepalen en van invloed zijn op de uiteindelijke prijs van  een horloge:

  • De huidige staat
  • De prijs van het horloge
  • Het type horloge
  • Officiële papieren

De staat

De staat van het horloge is van groot belang. Als het horloge ongedragen is en nog in de originele verpakking zit, kan het aanzienlijk meer waard zijn dan een gedragen horloge. Daarnaast spelen de officiële papieren een belangrijke rol bij de waardebepaling van een horloge. Deze papieren tonen aan dat het horloge authentiek is, wat de waarde verhoogt.

Prijs horloge

Bij het verkopen van een horloge is het belangrijk om te weten welke prijs redelijk is. Het is daarom aan te raden om onderzoek te doen naar vergelijkbare horloges en hun prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van luxe horloges en kunnen daardoor de beste prijzen bieden.

Het type horloge

Het type horloge is ook van invloed op de waarde. Polshorloges zijn vaak meer waard dan zakhorloges. Daarnaast spelen ook het merk en horlogemodel een rol bij de waardebepaling. Populaire merken zoals Rolex en Omega zijn vaak meer waard dan minder bekende merken.

De staat van het horloge

Bij het verkopen van een horloge is het belangrijk om eerlijk te zijn over de staat van het horloge. Daarnaast dient u  alle bijbehorende papieren te overhandigen. Dit vergroot de kans op een goede prijs voor het horloge. Een expert kan de waarde van het horloge bepalen en een realistische prijs vaststellen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw horloge.

Gouden horloge

 Als u uw gouden horloge wilt verkopen kunt u dat bij een juwelier doen of bij een veilinghuis. Bij Zilver Goud Amsterdam helpen wij u graag en beantwoorden al uw vragen over het verkopen van uw gouden horloges.

Zilver Goud Amsterdam koopt graag verschillende merkhorloges inMerkhorloge verkopen bij Zilver Goud Amsterdam

Kom direct langs met uw horloge. Neem indien mogelijk de originele doos, certificaten en aankoopbon mee. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopprijs. Horloge inkoop vindt plaats in het centrale gedeelte van Amsterdam. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar per auto. Komt u met het openbaar vervoer, ook dan zijn we goed bereikbaar. De openingstijden vindt u op de contactpagina. Bij Zilver Goud Amsterdam is rekening gehouden met de veiligheid. Het taxeren en de inkoop vindt in een veilige omgeving plaats.

Inkoop van merk horloges

Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring met het inkopen en verkopen van  exclusieve horloges en sieraden. Een van de populairste horlogemerken is Breitling. Dit merk staat bekend om zijn precisie en vakmanschap en is zeer geliefd bij verzamelaars over de hele wereld. Andere  bekende merken die wij inkopen zijn  Rolex, Hublot en Chopard. Op onze  website vindt u een lijst met alle horlogemerken die wij inkopen. Werkt  uw horloge niet meer? Onze experts beoordelen uw horloge en kunnen u altijd de beste prijs bieden. Wist u dat Zilver Goud Amsterdam veel ervaring  heeft met de inkoop van Rolex  horloges? Dit doen wij al meer dan 20 jaar!

Gratis taxatie en cash uitbetaling

Kom gerust langs met uw merkhorloge. Neem bij uw bezoek de originele doos en de officiële papieren van het horloge mee. Vooraf wordt uw horloge door onze experts getaxeerd. Bij onze horloge inkoop Amsterdam ontvangt u vrijwel direct een inkoopprijs, waarbij we rekening houden met de actuele marktwaarde. Gaat u akkoord met de door ons geboden prijs? We nemen het horloge van u over en u ontvangt  een cash betaling of betaling via een bankoverboeking. Hiermee bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare afhandeling.

Verkoop uw horloge aan Zilver Goud Amsterdam

Kom direct langs met uw horloge. Neem indien mogelijk de originele doos, certificaten en aankoopbon mee. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopprijs. Horloge inkoop vindt plaats in het centrale gedeelte van Amsterdam. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar per auto. Onze vestiging is ook  met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Onze  openingstijden vindt u op de contactpagina. Bij Zilver Goud Amsterdam is rekening gehouden met de veiligheid. Het taxeren en de inkoop vindt in een veilige omgeving plaats.

Horloge inkoop Amsterdam

Heeft u een mooi horloge dat u niet meer draagt? Ontdek welke prijs wij voor uw merkhorloges bieden. Kom vrijblijvend bij ons op bezoek in Amsterdam. Vergeet ook niet uw geldige legitimatie mee te nemen. Dit is namelijk verplicht. Alle horloges die wij inkopen, worden  gecheckt op Stopheling.nl.

Het inkoopproces van horloges bij Zilver Goud Amsterdam

Scroll naar boven