Horloge Inkoop

Verkoop uw oude horloge voor de beste prijs. Wij kopen herenhorloges en dameshorloges van alle luxe merken of van goud of zilver. Horlogetaxatie is gratis en verplicht u tot niets. Ontdek hoeveel uw horloge waard is en breng een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam. Voor horloge inkoop van grote merken bent u bij ons op het juiste adres.

 

Horloge Rolex Deepsea inkoopInkoop van merk horloges

Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van exclusieve horloges en sieraden. We kopen alle bekende merken waaronder Rolex, Gucci en Chopard. Ook andere luxe merken zijn bij ons meer dan welkom. Op deze website vindt u een lijst met alle merken horloges die we inkopen. Is uw horloge niet meer werkend? Laat deze aan ons zien, we kunnen u altijd de beste prijs bieden. Wist u dat Zilver Goud Amsterdam veel kennis heeft met Rolex inkoop. Dit doen wij dus al meer dan 20 jaar!

 

Gratis taxatie en cash uitbetaling

Kom gerust langs met uw merkhorloge. Neem bij uw bezoek de originele doos en de papieren van het horloge mee. Heeft u deze niet meer, dan is dit geen probleem. Ook met alleen het horloge kunt u bij ons terecht. Vooraf wordt uw horloge door ons getaxeerd. Bij onze horloge inkoop Amsterdam ontvangt u vrijwel direct een inkoopprijs, waarbij we rekening houden met de actuele marktwaarde. Gaat u akkoord met de door ons geboden prijs? We nemen het horloge van u over, hiervoor ontvangt u een cash betaling of via een bankoverboeking. Hiermee bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare afhandeling.

 

Horloge inkoopVerkoop uw horloge aan Zilver Goud Amsterdam

Kom direct langs met uw horloge. Neem indien mogelijk de originele doos, certificaten en aankoopbon mee. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopprijs. Horloge inkoop vindt plaats in het centrale gedeelte van Amsterdam. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar per auto. Komt u met het openbaar vervoer, ook dan zijn we goed bereikbaar. De openingstijden vindt u op de contactpagina. Bij Zilver Goud Amsterdam is rekening gehouden met de veiligheid. Het taxeren en de inkoop vindt in een veilige omgeving plaats.

 

Horloge inkoop Amsterdam

Heeft u een mooie horloge die u niet meer draagt? Ontdek welke prijs wij voor uw merkhorloges bieden. Bezoek vrijblijvend en zonder afspraak onze horloge inkoop Amsterdam. Indien u de doos een papieren heeft, deze dan ook mee te nemen. Vergeet u ook niet uw geldige legitimatie mee te nemen. Dit is namelijk verplicht. Alle horloge’s die wij inkopen wordt gecheckt op Stopheling.nl.

 

Horloge Inkoop

Scroll naar boven