Armbanden

Armbanden dames en heren inkoop
Armbanden van luxe merken verkoopt u bij Zilver Goud Amsterdam. Dankzij een stijgende goud- en zilverkoers profiteert u van gunstige inkoopprijzen. We taxeren geheel gratis uw kostbaarheden. We werken vanuit een beveiligde omgeving en zorgen voor een snelle en discrete afhandeling en betaling.

armband inkoopAntieke en nieuwe armbanden laten taxeren
Luxe of antieke armbanden hebben een mooie waarde. Bent u in het bezit van een armband van het merk Baraka, Channel, Dior of een van de andere bekende merken? Ontdek direct hoe hoog de waarde hiervan is. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u deze gratis en vrijblijvend laten taxeren. Dit doen wij in een beveiligde omgeving, waardoor uw armbanden bij ons in veilige handen zijn. Taxatie is gratis, wat uw besluit ook is.

Ontvang de hoogste prijs voor uw armbanden
Zilver Goud Amsterdam is professional op het gebied van armbanden inkoop. Tijdens de taxatie kijken we naar de kwaliteit en echtheid van het sieraad. Ook de leeftijd en gebruikte materialen spelen een belangrijke rol. Sommige luxe merken zijn zeer populair en zorgen voor een verhoogde waarde. We wegen deze factoren tegen elkaar af en bieden u de hoogste inkoopprijs. Kom langs bij Zilver Goud Amsterdam met uw antieke of luxe armbanden. Ons bod is vrijblijvend en verplicht u nergens toe.

Dagelijkse taxatie en inkoop
We zijn op werkdagen beschikbaar voor het taxeren van armbanden. U hoeft geen afspraak te maken, bekijk de openingstijden op de contactpagina. Vooraf controleren we de armbanden bij Stopheling; zo bent u verzekerd van een eerlijke en betrouwbare werkwijze. Vergeet uw legitimatiebewijs niet mee te nemen, we zijn wettelijk verplichte dit te controleren.

Wist u dat u bij ons cash geld voor uw armbanden ontvangt? Sneller en leuker kunnen we het niet maken. Kom naar Zilver Goud Amsterdam, centraal gelegen in de stad, en ontvang de hoogste prijs.

Inkoop Armbanden