Armbanden

Armbanden van luxe merken verkoopt u bij Zilver Goud Amsterdam. Dankzij een stijgende goud- en zilverkoers profiteert u van gunstige inkoopprijzen. We taxeren geheel gratis uw kostbaarheden. We werken vanuit een beveiligde omgeving en zorgen voor een snelle en discrete afhandeling en betaling. U kunt zilveren en gouden armbanden verkopen, maar ook van luxe merken.

 

Gouden Armbanden VerkopenAntieke en nieuwe armbanden laten taxeren

Luxe of antieke zilveren of gouden armbanden hebben een mooie waarde. Bent u in het bezit van een armband van grote merken? Voor Cartier inkoop, Pomellato inkoop en Van Cleef & Arpels  inkoop bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u een van de andere bekende merken een armband? Ontdek direct hoe hoog de waarde hiervan is. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u deze gratis en vrijblijvend laten taxeren voor inkoop. Neem indien mogelijk altijd de doos en certificaten mee van deze armbanden. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopprijs die wij u kunnen bieden voor uw armband. Dit doen wij in een beveiligde omgeving, waardoor uw armbanden bij ons in veilige handen zijn. Taxatie is gratis, wat uw besluit ook is. Wij betalen u direct contant of via de bank uit indien u akkoord gaat met onze inkoopprijs voor uw armband.

 

armband inkoopOntvang de hoogste prijs voor uw armbanden

Zilver Goud Amsterdam is professional op het gebied van armbanden inkoop. Tijdens de taxatie kijken we naar de kwaliteit en echtheid van het sieraad. Ook de leeftijd en gebruikte materialen spelen een belangrijke rol. Sommige luxe merken zijn zeer populair en zorgen voor een verhoogde waarde. We wegen deze factoren tegen elkaar af en bieden u de hoogste inkoopprijs. Kom langs bij Zilver Goud Amsterdam met uw antieke of luxe armbanden. Ons bod is vrijblijvend en verplicht u nergens toe.

 

Inkoop Armband GoudDagelijkse taxatie en inkoop

We zijn op werkdagen beschikbaar voor het taxeren van armbanden. U hoeft geen afspraak te maken om uw armband te verkopen, bekijk de openingstijden op de contactpagina. Vooraf controleren we de armbanden bij Stopheling; zo bent u verzekerd van een eerlijke en betrouwbare inkoop werkwijze. Wel zo veilig en transparent. Vergeet uw legitimatiebewijs niet mee te nemen, we zijn wettelijk verplichte dit te controleren. wij zijn dan ook de gouden armband inkoop specialist van Amsterdam. Zo zijn de volgende zilveren of gouden armbanden welkom:
– Schakelarmbanden
– Bedelarmbanden
– Plaatarmbanden
– Slavenarmbanden
– Overige armbanden waar zilver of goud aan zit

Armbanden dames en heren inkoop

Wist u dat u bij ons cash geld voor uw armbanden ontvangt? Sneller en leuker kunnen we het niet maken. Kom naar Zilver Goud Amsterdam, centraal gelegen in de stad, en ontvang de hoogste prijs. Wij houden ons dagelijks bezig met zilver inkoop en goud inkoop op ons kantoor. Dit doen we ook meer dan twee decennia lang al. Zo bent u verzekerd over onze vakkennis op zilver en goud. 

Inkoop Armbanden

Scroll naar boven