10 Dollar Liberty Amerika

Amerika heeft een aantal mooie gouden munten geslagen. De 10 Dollar Liberty Amerika was een van de eerste uit de Eagle serie. Met 16,718 gram goud heeft deze gouden munt een mooie waarde. Juist daarom bieden we u de hoogste prijs voor deze beleggingsmunt. Zilver Goud Amsterdam biedt de beste inkoopservice met gratis taxatie, klaar terwijl u wacht. Wij zijn dan ook de 10 Dollar gouden Liberty inkoop kantoor.

 

Amerikaanse 10 Dollar Liberty munt

In 1795 werd de 10 Dollar Liberty Amerika voor het eerst geslagen. Deze munt is duidelijk herkenbaar door het eagle (adelaar) ontwerp op de achterzijde. Dit verklaart waarom de Liberty munt ook wel de Eagle munt wordt genoemd. Deze munten zijn geslagen door US Mint.
We kunnen als geen ander de waarde van uw 10 Dollar Liberty Amerika munt bepalen. Tijdens een gratis taxatie kijken we naar gewicht, kwaliteit en oplage van de munten. Dit vergelijken we met de meest actuele goudkoers.

 

Inkoop 10 Dollar Liberty: het hoogste bod voor uw munt

We zijn altijd geïnteresseerd in 10 Dollar Liberty America munten. Ondanks dat dit in Amerika nog steeds een wettig betaalmiddel is, kunnen wij u hier veel meer voor bieden. Zilver Goud Amsterdam staat bekend om de hoge inkoopprijzen. Met onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een vakkundige taxatie en het hoogste bod van Nederland.
We werken alleen vanuit onze beveiligde omgeving. Uw Liberty Amerika munt is bij ons in goede handen. Besluit u uw gouden munt aan ons te verkopen? In dit geval ontvangt u een directe cash uitbetaling of via de bank overgemaakt. Gouden munten inkoop en ook zilveren munten inkoop is onze socialisme. Dit doen wij namelijk al meer dan 20 jaar.

 

Openingstijden en werkwijze inkoop 10 Dollar Liberty Amerika gouden munt

Speciaal voor onze klanten hebben we gekozen voor een centrale ligging. Hierdoor zijn wij uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. U hoeft bij ons geen afspraak te maken, loop tijdens openingstijden gerust bij ons binnen. We zijn wettelijk verplicht om bij de inkoop van 10 Dollar Liberty America munten naar uw legitimatiebewijs te vragen. Vergeet u deze niet mee te nemen. Breng een bezoek aan onze inkoopservice en ontvang de beste prijs voor al uw gouden munten.

 

Gouden 10 Dollar Liberty inkoop

Scroll naar boven