Vacheron Constantin

Vacheron Constantin inkoop
Het Zwitsers horlogemerk Vacheron Constantin staat voor exclusiviteit. De volledig handgemaakte horloges in beperkte oplage zorgen voor een hoge waarde. Verkoop uw luxe merkhorloge en ontvang de hoogste inkoopprijs. Zilver Goud Amsterdam biedt u een gratis taxatie, het hoogste bod en een cash uitbetaling. Onze inkoopservice is zonder afspraak bereikbaar.

 

Over Vacharon Constantin
Sommige horlogemerken steken er met kop en schouders bovenuit. Dit geldt zeker voor Vacharon Constatin, dat in 1755 werd opgericht. Hiermee is het gelijk het oudste horlogemerk dat we kennen. De klassieke en ouderwetse uitstraling doet misschien sober aan, maar is vooral geliefd bij de rijkere groep mensen. Het is ook niet zo vreemd dat de prijs voor tweedehands modellen oploopt tot meer dan 1 miljoen euro. Welk exemplaar heeft u in bezit? Laat uw horloge door ons taxeren. We kunnen u meer vertellen over de exacte waarde.

 

Gratis taxatie en hoogste bod
U wilt de beste prijs voor uw horloge ontvangen tijdens een Vacharon Constantin inkoop. Zilver Goud Amsterdam kan dit waarmaken. We taxeren gratis en vrijblijvend het polshorloge en ook andere sieraden inkoop die van de hand wenst te doen. Voor uw en onze veiligheid doen we dit binnen een beveiligde omgeving. Taxatie is klaar terwijl u wacht, u hoeft hier geen afspraak voor te maken.
Na het taxeren maken we de waarde van het horloge bekend. We doen u een vrijblijvend bod. Heeft u de originele doos en papieren in bezit, dan is dit gegarandeerd het hoogste bod: we staan niet voor niets bekend om onze hoge inkoopprijzen. Onze cash uitbetaling biedt u veel gemak, we kunnen het bedrag echter ook op uw bankrekening overmaken.

 

Dit is Zilver Goud Amsterdam
Onze Vacharon Constantin inkoop service is centraal gelegen in Amsterdam. Hierdoor zijn we zeer goed bereikbaar, met welk vervoermiddel u ook komt. We controleren vooraf het horloge op Stopheling en vragen naar uw legitimatiebewijs. Houd u rekening met onze eerlijke werkwijze. Bekijk de locatie en openingstijden op de contactpagina. Loop zonder afspraak bij ons binnen en ontvang de beste prijs voor uw Vacharon Constantin horloge. Ook overige grote merkhorloges inkoop doen wij. Wilt u bijvoorbeeld uw Rolex, Breitling, Cartier of andere grote merkhorloge verkopen? Neem deze dan ook gelijk mee.

 

Vacheron Constantin inkoop

Scroll naar boven