Eagle Amerika

Bent u in het bezit van de Gouden Eagle Amerika munt? Dit is een beleggingsmunt die in verschillende coupures is uitgegeven. Alle Eagle Amerika munten worden geslagen door de U.S. Mint. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u deze munten van diverse jaargangen verkopen. Hierbij bieden we een gratis taxatie en de beste inkoopprijs. Maak direct kennis met onze inkoopservice, gevestigd in het hartje van Amsterdam. Kom langs voor de gouden American Eagle inkoop service.

 

American Eagle inkoopVerschillende jaargangen Eagle Amerika gouden munt

De huidige gouden Eagle Amerika wordt sinds 1986 geslagen. Toch kent de munt een langere geschiedenis. In 1795 was dit een van de eerste gouden munten die door Amerika werd uitgegeven. Het betrof hier een $10 munt. De productie hiervan stopte in 1804. Tussen 1838 en 1908 werd de Eagle Amerika opnieuw geproduceerd. Hierdoor kunt u zowel oude als gloednieuwe beleggingsmunten in bezit hebben.

 

Gratis waardebepaling bij inkoop gouden Eagle Amerika munt

De oudere Eagle munten hebben een nominale waarde van $2,50 tot en met $20. Deze munten zijn herkenbaar aan de afbeelding van de adelaar. De nieuwere Eagle beleggingsmunten hebben een nominale waarde van $50. Deze zijn geslagen in 22 karaat goud en hebben een gewicht van 33,93 gram. Het ontwerp bestaat uit het staatssymbool van Amerika en de Walking Liberty.
Weet u niet precies uit welk jaartal uw Eagle Amerika komt? Bent u benieuwd naar de waarde van deze munt? Zilver Goud Amsterdam taxeert gratis en vrijblijvend al uw gouden munten. Aan de hand hiervan doen we u een uitstekend bod, gerelateerd aan de actuele goudprijzen. Bij de verkoop van uw gouden munt, ontvangt u van ons een cash betaling. Dankzij onze werkwijze hoeft u niet lang te wachten op een bankoverschrijving.

 

Inkoop American Eagle goudGouden munten verkopen

Onze inkoopprijzen zijn netto, u betaalt hier geen BTW of andere verborgen kosten over. Gouden munten inkoop doet u bij Zilver Goud Amsterdam. Tijdens openingstijden kunt u vrijblijvend en zonder afspraak bij ons binnenlopen. Bezoek de contactpagina en ontdek onze locatie en openingstijden. Zilver Goud Amsterdam vraagt om uw legitimatiebewijs mee te nemen. Zien we u binnenkort bij onze inkoopservice?

 

Gouden Eagle Amerika inkoop

Scroll naar boven