Ringen

Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u uw gouden ringen van allerlei stijlen en formaten verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van zegelringen, trouwringen, antieke sieraden en luxe sieraden. Met onze gratis taxatie bepalen we snel de waarde van uw ringen, zodat u het hoogste bod ontvangt en binnen een beveiligde omgeving kunt verkopen. Bij Zilver Goud Amsterdam krijgt u persoonlijke aandacht en zorgen we voor snelle betaling. Dit kan contant zijn of via een bancaire overboeking. Zo hoeft u niet onnodig te wachten op uw geld. Het verkopen van uw gouden ringen gaat veilig, snel en discreet.

ringen inkoopOude sieraden verkopen

Wilt u uw oude sieraden verkopen en wilt u weten hoeveel uw gouden ringen, armbanden, kettingen, en zelfs tanden waard zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van gouden sieraden en munten. Het maakt niet uit of het gedragen juwelen zijn of niet, wij taxeren alles volgens de actuele goudkoers en het aantal karaat goud in de sieraden.

Onze taxatie is gratis en vrijblijvend, dus u kunt altijd beslissen om uw sieraad niet te verkopen als u niet tevreden bent met ons aanbod. Wij bieden altijd de hoogste prijs voor uw goud, waardoor u een eerlijk bedrag krijgt voor uw sieraden.

Als u een ring heeft met edelstenen erop, is het ook mogelijk om deze bij ons te verkopen. Wij taxeren niet alleen het goud, maar ook de edelstenen die erin verwerkt zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste prijs krijgt voor uw ringen en andere sieraden.

Alles wat u moet weten over goud

Goud is een edelmetaal dat al eeuwenlang als waardevol wordt beschouwd. Het is een duurzaam materiaal dat nooit zijn glans verliest en altijd in de mode blijft. Of u nu een gouden ring, een gouden sieraad of gouden munten hebt, deze zijn allemaal geld waard en kunnen gemakkelijk worden verkocht.

Veel mensen hebben oude gouden sieraden die al jaren in de kast liggen en niet meer gedragen worden. Deze gouden armbanden, gouden kettingen en andere juwelen kunnen echter nog steeds in goede staat zijn en een aanzienlijke geldwaarde hebben. Een gratis taxatie geeft u snel duidelijkheid over  hoeveel uw oude goud waard is en wat de beste prijs is om het te verkopen.

Wist u dat goud in verschillende karaatgewichten komt? Bijvoorbeeld, 14 karaat goud is minder puur dan 24 karaat goud, wat 99,99% puur is. Maar ongeacht het aantal karaat, als het goud is, is het geld waard!

Als u ook oude sieraden, gouden tanden, horloges of zelfs gouden voorwerpen hebt die niet meer worden gebruikt, is het verstandig om deze te verkopen. Door deze items te verkopen, kunt u geld verdienen en tegelijkertijd ruimte vrijmaken in uw huis. Dus als u goud in goede staat hebt dat u niet meer gebruikt, waarom zou u het dan niet verkopen?

Gouden Ring VerkopenWaar verkoop ik mijn gouden ringen?

Uw vertrouwde adres voor goudinkoop in Amsterdam is Zilver Goud Amsterdam. Met ruim twintig jaar ervaring in de sieraden- en edelmetaalbranche hebben wij alles in huis om uw oud goud en oud zilver te taxeren. Dit houdt in dat wij elk object zullen beoordelen aan de hand van onder andere het edelmetaalgehalte, de staat en de kwaliteit van eventuele stenen. Onze vakmensen doen dit direct in uw bijzijn en nemen graag de tijd om onze werkwijze toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Ook kunnen zij u ter plekke informeren over onze actuele inkoopprijzen. Weet u nog niet zeker of u uw kostbaarheden direct wilt inwisselen voor geld? U bent tot niets verplicht. Taxatie is bij ons gratis en vrijblijvend. Voor gouden ringen-inkoop in Amsterdam komt u dus naar ons toe.

Waarom uw gouden ring verkopen?

Er zijn verschillende redenen waarom u geïnteresseerd zou kunnen zijn in het verkopen van uw gouden ringen. Misschien heeft u een oud gouden sieraad in uw kast liggen dat u nooit meer draagt, of heeft u een gouden ketting die niet meer in goede staat verkeert. In dat geval kunt u overwegen om deze gouden sieraden te verkopen. Het is belangrijk om te weten dat de waarde van uw gouden ringen afhankelijk is van het goudgehalte. Als uw ringen bijvoorbeeld 14 karaat goud bevatten, zal dit een hogere waarde hebben dan oud goud met een lager karaatgehalte.

Vertel ons over uw gouden sieraad en wij kunnen u een vrijblijvende taxatie geven. Als u geïnteresseerd bent in de prijs die wij bieden voor uw ring, kunt u deze aan ons verkopen. Wij zorgen ervoor dat u de beste waarde krijgt voor uw gouden ringen.

Ring Goud VerkopenGouden sieraden verkopen

Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u ook uw gouden sieraden verkopen. Daarbij kunt u denken aan gouden kettingen, een gouden armband, gouden tanden, gouden oorbellen en andere sieraden.

Wat wij nog meer inkopen

Gouden munten

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van gouden en zilveren munten, kopen we veel gouden en zilveren munten in. Denk hierbij aan dukaten, gouden 5 of 10 gulden-munten of buitenlandse munten. Ook voor bijzondere gouden munten of verzamelmunten kunt u bij ons terecht. De geboden inkoopprijs is afhankelijk van het gewicht, maar vooral van de kwaliteit van het product. Breng een bezoek aan Goud Zilver Amsterdam en profiteer van de hoogste goudprijs. Voor gouden munten-inkoop kan dit u veel geld opleveren.

Gouden sieraden

Bij Zilver Goud Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het inkopen van gouden sieraden, waaronder armbanden, kettingen, oorbellen en zelfs horloges. Wanneer u bij ons uw gouden sieraden wilt verkopen, beoordelen wij deze aan de hand van verschillende factoren, waaronder het gehalte, de staat en eventuele oxidatie. Indien uw sieraden nog onbeschadigd zijn, kan dit de waarde ervan verhogen. Ook als u een erfenis heeft ontvangen en u niet weet wat u met de gouden sieraden moet doen, staan onze ervaren inkopers voor u klaar. Wij bieden u een eerlijke prijs en u kunt erop vertrouwen dat uw sieraden bij ons in goede handen zijn. In sommige gevallen kan het zijn dat uw gouden sieraden niet geschikt zijn voor verkoop en kunnen wij deze smelten voor sloopgeld. Bij Zilver Goud Amsterdam streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en om hen te helpen bij het verkopen van hun gouden sieraden tegen een eerlijke prijs.

Gouden ring verkopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare winkel voor het verkopen van uw gouden ringen? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u uw gouden ringen verkopen tegen de hoogste prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van het aantal karaat en het goudgehalte van uw sieraden. Hierdoor kunnen we u altijd de beste prijs bieden. Of u nu een 14-karaat gouden ring of een ring van een ander karaat wilt inleveren, wij kopen het graag van u in.

Onze deskundige inkopers zijn op de hoogte van de actuele goudprijs en kunnen daarom de waarde van uw ringen nauwkeurig bepalen. Bij ons kunt u uw gouden ringen inleveren per gram of per kilo. Wij bieden u een vrijblijvende taxatie en informeren u graag over onze inkoopprijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u uw gouden ring wilt verkopen.

Als u besluit uw gouden ringen aan ons te verkopen, kunt u erop vertrouwen dat wij uw sieraden met zorg behandelen. Wij controleren altijd of uw ringen onbeschadigd zijn en of er sprake is van oxidatie. Zo kunnen wij u de beste prijs bieden voor uw gouden sieraden. Of u nu uw gouden armbanden, kettingen of oorbellen wilt verkopen, wij zijn uw betrouwbare partner.

Bij Zilver Goud Amsterdam hebben wij jarenlange ervaring met het inkopen van gouden ringen en andere sieraden. Wij bieden u altijd de hoogste prijs voor uw sieraden en zorgen voor een snelle en veilige afhandeling van de verkoop. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze winkel voor een vrijblijvende taxatie van uw gouden ringen. Uw gouden ring verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Inkoop Ring

Scroll naar boven