Collier & Kettingen

Collier en kettingen inkoop
We richten ons op collier en kettingen inkoop. Heeft u een collier of ketting en wilt u deze verkopen, dan ontvangt u van ons de hoogste inkoopprijs. U kunt bij ons terecht met verschillende sieraden, zowel antiek, modern als exclusief. We bieden u een vrijblijvende taxatie en een snelle afhandeling met contante betaling.

ketting inkoopVerkoop uw collier of kettingen tegen de hoogste prijs
Zilveren of gouden sieraden hebben dankzij de vraag naar deze edelmetalen een hoge waarde. Noem het een collier, halsketting of ketting: we bieden altijd de beste prijs voor uw goud of zilver. Hierbij houden we ons aan de meest actuele inkoopprijzen. Aan de hand van een zorgvuldige taxatie bepalen we de waarde en vergelijken dit met de marktprijs. Vervolgens doen we u een uitstekend bod dat u gewoon niet kunt weigeren. Uiteraard is dit bod geheel vrijblijvend.

Overdracht in een beveiligde omgeving
Het taxeren en de overdracht doen we altijd in onze beveiligde omgeving. Dit geeft u en ons een vertrouwd gevoel. Wij doen graag op een eerlijke manier zaken. Daarom controleren we de aangeboden colliers en kettingen op Stopheling. Hiermee zijn we één van de betrouwbaarste inkoopadressen voor uw collier of kettingen.
We bieden een snelle manier van uitbetalen. U ontvangt van ons cash geld in ruil voor uw sieraden. Nooit meer lang wachten op een bankoverschrijving, ontvang direct contante betaling. Wilt u het geld liever over laten schrijven? Ook dit is uiteraard mogelijk.

De voordelen van Zilver Goud Amsterdam
Onze sieraden inkoop biedt u niets anders dan voordeel. Onze werkwijze is eerlijk en transparant, betrouwbaar en discreet. Met onze gratis taxatie, persoonlijke aandacht en cash betaling weten we ons te onderscheiden van andere inkoopadressen.
Ons bedrijf is centraal gelegen en hierdoor zeer goed bereikbaar. Ontdek onze locatie en openingstijden en bezoek de contactpagina. Maak kennis met onze uitstekende service en ontvang de beste prijs voor collier of kettingen.

Inkoop Collier Kettingen