Collier & Kettingen

Zilver Goud Amsterdam richten ons op collier en kettingen inkoop. Heeft u een collier of ketting en wilt u deze verkopen, dan ontvangt u van ons de hoogste inkoopprijs. U kunt bij ons terecht met verschillende sieraden, zowel antiek, modern als exclusief. We bieden u een vrijblijvende taxatie en een snelle afhandeling met contante betaling of via de bank. Uw gouden ketting of collier verkopen gaat makkelijk, discreet en gebeurd in een beveiligde omgeving. Zo kunt u zorgeloos uw collier of ketting verkopen. Ook voor inkoop van goud of zilver inkoop kunt u bij ons terecht. Neem bij uw bezoek ook uw overige goud of zilver sieraden mee.

 

Gouden Ketting VerkopenVerkoop uw collier of kettingen tegen de hoogste prijs

Zilveren of gouden sieraden hebben dankzij de vraag naar deze edelmetalen een hoge waarde. Noem het een collier, halsketting of ketting: we bieden altijd de beste prijs voor uw goud of zilver. Hierbij houden we ons aan de meest actuele inkoopprijzen. De afgelopen jaren staat de goud- en zilverprijs hoog. Aan de hand van een zorgvuldige taxatie bepalen we de waarde en vergelijken dit met de marktprijs. Vervolgens doen we u een uitstekend bod dat u gewoon niet kunt weigeren. Uiteraard is dit bod geheel vrijblijvend. Het verplicht u tot niks.

 

ketting inkoop

Overdracht in een beveiligde omgeving

Het taxeren en de overdracht doen we altijd in onze beveiligde omgeving. Dit geeft u en ons een vertrouwd gevoel. Wij doen graag op een eerlijke manier zaken. Daarom controleren we de aangeboden colliers en kettingen op Stopheling. Hiermee zijn we één van de betrouwbaarste inkoopadressen voor uw collier of kettingen. Ook als een ketting een hanger aan zit, kunt u deze aan ons verkopen. We bieden een snelle manier van uitbetalen. U ontvangt van ons cash geld in ruil voor uw gouden sieraden. Nooit meer lang wachten op een bankoverschrijving, ontvang direct contante betaling. Wilt u het geld liever over laten schrijven? Ook dit is uiteraard mogelijk. Het is waar u zich prettig bij voelt.

 

Collier Goud VerkopenDe voordelen van Zilver Goud Amsterdam

Onze sieraden inkoop biedt u niets anders dan voordeel. U krijgt namelijk geld voor goud inkoop of zilver inkoop. Onze werkwijze is eerlijk en transparant, betrouwbaar en discreet. Met onze gratis taxatie, persoonlijke aandacht en cash betaling weten we ons te onderscheiden van andere inkoopadressen. Ons bedrijf is centraal gelegen en hierdoor zeer goed bereikbaar. Dit kan lopend, met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Er zijn voor uw vervoersmiddel voor de deur parkeergelegenheden. Een collier of ketting verkopen was nog nooit zo makkelijk en zorgeloos. Zie voor meer informatie voor onze locatie en openingstijden voor uw bezoek onze contactpagina. Maak kennis met onze uitstekende service en ontvang de beste prijs voor collier of kettingen.

 

Inkoop Collier Kettingen

Scroll naar boven