Sieraden inkoop

Oude sieraden liggen soms jarenlang in huis. Zonde om deze ongebruikt te laten liggen. Voor oud goud inkoop bent u bij Zilver Goud Amsterdam op het juiste adres en ontvangt u de hoogste prijs. Zilver Goud Amsterdam geeft u dus een hoge prijs voor al uw gouden en zilveren sieraden. We richten ons op luxe merk sieraden zoals Dior, Tiffany & Co. of Chanel. Ontdek hoeveel u voor uw (merk)sieraden kunt krijgen. 

Inkopen van sieraden Amsterdam

Als u uw gouden of zilveren sieraden wilt verkopen, kunt u overwegen om ze te verkopen aan Zilver Goud Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in het inkopen van sieraden en bieden eerlijke prijzen voor sieraden. 

Wij weten veel op het gebied van sieraden. Wij kopen een groot assortiment van prachtige sieraden in, van zilver- en gouden armbanden tot zakhorloges. Een sieraden groothandel biedt vaak minder voor uw sieraden en accessoires.

Wat kopen we allemaal in?

Wij kopen complete collectie sieraden in. Maar niet alleen voor sieraden kunt u bij ons terecht. Ook voor het verkopen van goud, zilver en horloges kunt u bij ons terecht. De sieraden dat we inkopen omvat luxe merken sieraden. merken sieraden. Ook hier geldt dat wij de laatste trends op de voet volgen, de prijzen van sieraden in de gaten houden, zodat u altijd uw sieraden kunt verkopen voor een eerlijke prijs en dat wij de nieuwste collecties sieraden kunnen inkopen.

Gratis taxatie van sieraden

Bij Zilver Goud Amsterdam is de inkooptaxatie kosteloos. Dus laat uw kostbare oude sieraden geen stof vangen, u kunt hier nog veel geld voor krijgen. We kopen alle luxe merken in. Van Chopard tot van Cleef & Arpels, alles is welkom in het goud of in het zilver. Onze sieraden inkoop Amsterdam werkt op professionele wijze. Neem voor de verkoop van uw luxe merksieraad de doos, papieren en eventueel aankoopbon mee. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopprijs die wij u kunnen bieden.

Sieraden inkoop

Sieraden inkoop tegen hoge prijzen

We houden rekening met uw en onze veiligheid. De taxatie van sieraden vindt plaats binnen een veilige omgeving. Tijdens de taxatie kijken we naar het merk, goud- of zilvergehalte, aanwezigheid van edelstenen en de totale kwaliteit. Taxatie is gratis en verplicht u tot niets. U ontvangt van ons een uitstekende inkoopprijs. Bepaal zelf of u hiermee akkoord gaat. Een snelle afhandeling is mogelijk bij directe uitbetaling bij verkoop. U hoeft niet te wachten op uw geld.

Sieraden ruilen tegen contant geld

Bent u tevreden over de door ons geboden taxatieprijs? We zorgen bij de sieraden inkoop voor een snelle afhandeling en bieden u contante betaling. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een bankoverschrijving. Dit biedt u meer zekerheid over de verkoop van uw sieraden. Bij sieraden inkoop Amsterdam controleren we deze op Stopheling. Daarnaast vragen we u zich te legitimeren. Heeft u het originele doosje, papieren en of certificaat in bezit? Neem dit altijd mee; hierdoor ontvangt u een hogere inkoopprijs.

Andere sieraden als merkhorloges verkopen

Heeft u buitenom uw luxe merksieraad ook luxe merkhorloge die u wilt verkopen. Dit kan bijvoorbeeld een Cartier, Rolex, Breitling of een ander groot merk zijn. Kom hiermee ook vrijblijvend langs en neem deze ook zo compleet mogelijk, zoals doos, papieren en aankoopbon. Zie voor meer informatie Breitling verkopen Cartier horloge verkopen

Sieraden verkopen Amsterdam bij Zilver Goud Amsterdam

Zilver Goud Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of per auto. We zijn gevestigd in het centrale gedeelte van Amsterdam. Onze actuele openingstijden vindt u altijd terug op de contactpagina. Heeft u nog vragen of wilt u direct uw sieraden verkopen? Stap zonder afspraak en geheel vrijblijvend binnen bij Zilver Goud Amsterdam.

Sieraden inkoop werkwijze Zilver Goud Amsterdam

Scroll naar boven