HERMÈS

Hermès horloge inkoop
De horloges van Hermès zijn net zo mooi en herkenbaar als de oranje dozen waarin ze verpakt worden. Bent u in het bezit van zo’n exclusief horloge en wilt u deze verkopen? Wij helpen u graag met de inkoop. Uiteraard bieden wij vooraf een vrijblijvende taxatie aan van uw Hermès horloge zodat u weet wat uw polssieraad oplevert. Regel dit direct en breng een bezoek aan de winkel van Zilver Goud Amsterdam.

 

Hermes horloge verkopen

Hermès horloge inkoopprijs
Nieuw kost een Hermès horloge al gauw enkele duizenden euros.  Bijzondere ontwerpen gaan zelfs richting de duizenden euro’s. Afhankelijk van het model en natuurlijk de staat van uw horloge, ontvangt u een van ons een reële inkoopprijs. Dit is het bedrag wat wij direct aan u zullen overmaken indien u uw Hermès horloge wenst te verkopen. Wij kopen zowel horloges voor mannen als vrouwen in. Heeft u de originele doos en papieren nog? Breng deze dan mee naar onze winkel. Hermès inkoop is een specialiteit van Zilver Goud Amsterdam.

 

Wij taxeren de waarde  direct
Voor de inkoop vindt er altijd een taxatie plaats. Deze wordt uitgevoerd door onze horloge expert terwijl u wacht. Uw horloge wordt gecontroleerd op leeftijd, model en staat. Deze hebben namelijk allemaal invloed op de inkoopwaarde van een Hermès horloge. Breng uw horloge naar onze winkel en de taxatie voeren wij voor u onder uw eigen ogen uit in een beveiligde omgeving. Deze dienst is geheel gratis en verplicht u tot niets. Bent u tevreden met ons bod, dan betalen wij u direct uit via uw bankrekeningen of in contanten indien gewenst. Zo heeft u het geld meteen tot uw beschikking. Vergeet niet uw geldige legitimatiebewijs mee te nemen, deze hebben wij nodig om de inkoop in te boeken. Ook voor Hermès sieraden inkoop kunt u bij ons terecht.

 

Hermes inkoop horloge

Bezoek de winkel van Zilver Goud Amsterdam
De inkoopwinkel van Zilver Goud Amsterdam is zeer bereikbaar gevestigd in de hoofdstad. U bent welkom om ons te bezoeken per fiets, met het openbaar vervoer of met de auto. Parkeren is mogelijk in de winkelstraat. Verder hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen, wij staan voor u klaar tijdens onze openingsuren. Bekijk de contactpagina voor tijden en om uw route te plannen.

 

Let op bij het verkopen van uw Hermès horloge!

Hermès horloges worden door Zilver Goud Amsterdam uitsluitend ingekocht met originele doos en bijbehorende papieren. Heeft u bijvoorbeeld het certificaat niet, dan wordt het Hermès horloge niet door ons ingekocht.

 

Scroll naar boven