Zilver kopen

In plaats van het bezitten van zilveren sieraden, kunt u ook dit edelmetaal op een andere manier bezitten. Zilver kopen kan namelijk in de vorm van zilverbaren en zilveren munten. In dit geval gaat het om beleggingszilver. U koopt dit vanwege de waarde van zilver als een grondstof, bijvoorbeeld omdat u gelooft dat de waarde van het edelmetaal in de toekomst zal gaan stijgen.

 

Zilver kopenWaarom is zilver kopen populair?

Het kopen van zilver als een belegging gebeurt al decennia. Vergeleken met goud is zilver voor veel meer mensen toegankelijk vanwege het grote verschil in marktwaarde. Het is dus makkelijker om in te stappen en de productkeuze is ruim. Wanneer u beleggingszilver koopt, betekent dit dat u zilver aanschaft in de puurste vorm, zonder toevoeging van andere metalen. Bij zilveren sieraden is dit namelijk niet het geval. Wilt u beginnen met zilver kopen?  Kies altijd voor een betrouwbare verkoper.

 

Koop direct zilveren munten en baren in Amsterdam

Heeft u de keuze gemaakt om zilver te kopen, dan is het tijd om op zoek te gaan naar partij die zilver kan leveren in fysieke vorm. Onze verkooppartner Goudpensioen is specialist op het gebied van zilver, goud en ander edelmetaal. U treft onder andere een groot aanbod zilveren munten, zilverbaren en zilveren muntbaren. Bovendien kunt u zowel online als in de winkel in Amsterdam een aankoop doen.

 

Zilver kopen AmsterdamDe service van Goudpensioen

Voor het eerst beleggingszilver kopen kan spannend zijn, maar het hoeft geen ingewikkelde zaak te worden. Een aankoop doen bij Goudpensioen is zeer makkelijk te realiseren in de webwinkel of wanneer u de winkel zelf bezoekt. Voorradige producten neemt u mee of worden verzekerd verstuurd in discrete verpakking naar uw adres. Zo koopt u zilver op een manier dat u het beste uitkomt! Fysiek zilver kopen gaat snel, discreet en veilig. Zonder lange levertijden waar u op moet wachten.

 

Zilveren munten kopen

Voor zilveren munten kunt u voor de volgende munten gaan:
-American Eagle
-Maple Leaf
-Wiener Philharmonic
-Krugerrand
-Britannia

 

Umicore Zilver KopenZilverbaren kopen

Voor zilverbaren zijn de volgende merken mogelijk:
-Umicore (zie afbeelding hiernaast)
-Hereaus
-Heimerle & Meule
-Pamp Suisse
-Metalor

 

Terugkoop van zilver

Wilt u na een tijdje uw zilver weer inwisselen voor geld? Ook dat kan direct worden geregeld. Zilver wordt verhandeld op basis van actuele zilverkoersen. Om deze reden wordt bij een terugkoop altijd eerst de zilverkoersen geraadpleegd en wordt het gewicht van uw zilverproducten zorgvuldig gecontroleerd. Meer informatie over zilver kopen treft u op de website van Goudpensioen. Heeft u zilveren sieraden of gebruiksvoorwerpen? Deze kunt u wel bij ons aanbieden. Voor inkoop zilver bent u bij ons op het juiste adres.

Wilt u goud kopen? Kijk dan op onze goud kopen pagina.

goud kopen Amsterdam

Scroll naar boven