2e gehalte zilver 835

Om zilver te kunnen gebruiken in gebruiksvoorwerpen wordt dit meestal gemengd met andere metalen. Zo een mengsel noemen wij een legering. Dit moet u niet verwarren met verzilverd. Bij verzilverd is het geen legering maar een dun laagje dat op een andere basis metaal zit. Verzilverd zilver wordt door ons helaas niet ingekomen. Bent u in het bezit van massief 2e gehalte zilveren sieraden of voorwerpen? We bieden een uitstekende prijs voor 2e gehalte zilver inkoop. Dit doen wij binnen een beveiligde omgeving. Met persoonlijke aandacht, deskundig advies en een snelle afhandeling ontvangt u de hoogste inkoopprijs voor 2e gehalte zilver.

 

2e gehalte zilver inkoop835 zilver waarde

We onderscheiden 1e gehalte, 2e gehalte en 3e gehalte zilver. Voor de inkoop zit hier een prijsverschil tussen. De waarde van 835 zilver ligt wat lager dan bij 1e gehalte zilver. Dit komt doordat er maar 835 delen in plaatst van 925 delen zilver in een voorwerp zit. Toch kunt u nog steeds een uitstekende prijs ontvangen. De zilverprijs wordt bepaald door vraag en aanbod. Op dit moment is er veel vraag naar zilver en kunnen we u een mooi bod doen. 2E gehalte zilver inkoop is dan ook onze expertise.

 

Wat is tweede gehalte zilver?

Zilver bestek is meestal gemaakt van tweede gehalte zilver. Dit kunt u herkennen aan de leeuw-teken zoals hierboven in de foto. In 2e gehalte zilver kan ook een stempel van 835 staan. Of een combinatie ervan met een zwaardje waar 835 erin is gestempeld. Voor zilver inkoop Amsterdam bent u bij ons op het juiste adres. Kom direct langs tijdens onze openingstijden. Het 2e gehalte zilver bestaat uit 835 delen puur zilver en 165 delen uit andere metalen. Dit kan koper, ijzer of een andere metaal zijn. Doordat er meer andere metalen in zit is het zilveren voorwerp ook steviger dan 1e gehalte zilver. Het komt niet vaak voor dat zilveren munten in tweede gehalte zilver wordt gemaakt. Deze zult u dan ook niet snel tegenkomen. Heeft u nog zilveren munten liggen? Kom ook voor zilveren munten inkoop bij ons. Deze zilveren munten kunt u gelijktijdig bij uw bezoek meenemen.

 

Wij taxeren uw 2e gehalte zilver

Wilt u de waarde van uw 2e gehalte zilver weten? Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring in de zilver- en goudhandel. Bij zilver inkoop taxeren we geheel gratis uw zilveren sieraden en voorwerpen. Hierbij kijken we als eerste naar het 835 keurmerk, de kwaliteit en het gewicht. We volgen de meest actuele zilverprijzen. Aan de hand hiervan doen we u een bod. Gaat u akkoord met onze inkoopprijs? We zorgen voor een snelle en discrete afhandeling binnen een beveiligde omgeving.

 

835 zilver inkoopOpeningstijden van Zilver Goud Amsterdam

Voor sloopzilver inkoop of 2e gehalte zilveren sieraden of andere voorwerpen verkopen, bezoekt u ons en ontvangt u de hoogste inkoopprijs. Zilver Goud Amsterdam is tijdens onze openingstijden zonder afspraak te bezoeken om uw tweede gehalte zilver te verkopen. Controleer de actuele openingstijden via onze contactpagina. We zijn centraal gevestigd en hierdoor zeer goed bereikbaar.

 

Inkoop 2e gehalte zilver 835

Voor de inkoop van 2e gehalte zilver en een eerlijke handel controleren we het aangeboden zilver op Stopheling. Ook zijn we wettelijk verplicht om uw legitimatie te controleren. Daarnaast bent u minimaal 18 jaar oud. We hanteren een snelle en transparante afhandeling in een zeer veilige omgeving. Breng uw 2e gehalte zilver naar Zilver Goud Amsterdam en vergeet uw legitimatie niet. Wij zine u tegemoet voor de inkoop van 2e gehalte zilver. 

 

2e gehalte zilver inkoop

Scroll naar boven