Libertad Mexico

Heeft u een gouden Libertad Mexico munt? Het gaat hier om een prachtige verzamel- en beleggingsmunt van 22 karaat goud. Voor het eerst uitgebracht in 1921 en inmiddels een van de meest geliefde beleggingsmunten. Vooral het prachtige design maakt de Libertad Mexico zo populair. Ontvang de beste prijs. Voor gouden Libertad inkoop bent u bij ons op het juiste adres. Zilver Goud Amsterdam taxeert gratis en vrijblijvend al uw gouden munten.

 

Herkennen van de gouden Libertad Mexico munt

De Libertad Mexico is zowel in zilver als goud geslagen. De gouden munt heeft een zuiverheid van 99,9%. De massa bedraagt 31,103 gram zuiver goud. De voorzijde is duidelijk herkenbaar aan de afbeelding van de Angels of Independence. Dit is tevens een populaire bezienswaardigheid in Mexico-City. Op de achtergrond zijn twee bekende vulkanen zichtbaar. De achterzijde van de Libertad Mexico is voorzien van het nationale schild. Deze investeringsmunt is zijn geld in goudgewicht waard. Dankzij de beperkte oplage ontvangt u hier de beste prijs voor. Ook voor zilver inkoop komt u naar ons toe.

 

Inkoop gouden Libertad Mexico – gratis taxatie!

We laten u graag zien wat de waarde is bij de inkoop gouden Libertad Mexico munt. Onze taxatie is gratis en vindt in een beveiligde omgeving plaats. Wees gerust, het taxeren is klaar terwijl u wacht. U ontvangt van ons direct een mooi bod, dat nooit onder de huidige goudprijs ligt. Bij ons bent u verzekerd van de beste inkoopprijzen.
Bent u tevreden over ons bod, dan nemen we de munt graag van u over. Dit doen we tegen cash betaling. Houd er rekening mee dat we om uw legitimatiebewijs vragen. Vergeet deze dan ook zeker niet mee te nemen.

 

Zilver Goud Amsterdam Libertad Mexico gouden munt inkoop

Onze gouden munten inkoop is centraal gelegen in Amsterdam. Per auto of openbaar vervoer, we zijn altijd gemakkelijk bereikbaar. U hoeft bij ons geen afspraak te maken, de openingstijden vindt u op de contactpagina. Kom met uw Libertad Mexico munt en legitimatiebewijs naar Zilver Goud Amsterdam en ontvang de beste prijs.

 

Gouden Libertad Mexico inkoop

Scroll naar boven