21 Karaat goud

21 karaat goud inkoop
Ontvang de beste goudprijs voor uw 21 karaat goud. We taxeren gratis en vrijblijvend oud goud, sieraden en gouden voorwerpen. Die doet we binnen een beveiligde omgeving. Met persoonlijke aandacht en een uitstekende service kunnen we u de hoogste goudprijs bieden. Zilver Goud Amsterdam is inmiddels een begrip voor de Amsterdammers als goud inkoper.

21K inkoop goud AmsterdamDe waarde van 21 karaat goud
Heeft u oud goud liggen? Denk hierbij aan ongebruikte sieraden, gouden voorwerpen of munten. 21 Karaat goud heeft een zuiverheid van 87,5%. Dit ligt precies tussen 18 en 24 karaat goud, ook met betrekking tot de waarde. Het maakt hierbij niet uit of het om oud of nieuw goud gaat: de goudprijs wordt per gram bepaald. De koers is afhankelijk van vraag en aanbod. Bij de waardebepaling houden we rekening met de meest actuele goudprijzen. We bieden de hoogste goudprijs, daar kunt u zeker van zijn.

Overdracht in een beveiligde omgeving
Het maakt niet uit hoeveel goud we inkopen, alles vindt plaats in een beveiligde omgeving. Neem dus gerust uw oud goud of gouden sieraden mee. Het taxeren is gratis en verplicht u verder tot niets. Ook berekenen wij geen extra kosten voor deze taxatie. U ontvangt een bod voor het 21 karaat goud. Bepaal zelf of u akkoord gaat met dit bod. Na acceptatie zorgen we voor een snelle afhandeling. Hierbij ontvangt u cash geld zonder dat u lang hoeft te wachten op een bankoverschrijving.

21 Karaat goud inkoopOver Zilver Goud Amsterdam
Ons bedrijf is centraal gevestigd in Amsterdam. We staan op werkdagen graag voor u klaar, een afspraak maken is niet nodig. De actuele openingstijden staan altijd op onze contactpagina vermeld. Vergeet bij de verkoop van 21 karaat goud niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. We controleren het aangeboden goud bij Stopheling, zo doen wij eerlijk zaken. Laat uw 21 karaat goud niet liggen en ontvang hier de hoogste goudprijs voor. Neem direct contact met ons op als u uw goud wilt verkopen. Tot ziens bij Zilver Goud Amsterdam.

21 karaat goud inkoop