21 Karaat goud

Ontvang de beste goudprijs voor uw 21 karaat goud. We taxeren gratis en vrijblijvend oud goud, sieraden en gouden voorwerpen. Die doet we binnen een beveiligde omgeving. Met persoonlijke aandacht en een uitstekende service kunnen we u de hoogste goudprijs bieden. Zilver Goud Amsterdam is inmiddels een begrip voor de Amsterdammers als goud inkoper. Onze oud goud inkoop kantoor is bestaat namelijk al meer dan 20 jaar. Heeft u oude sieraden in de la liggen of een schoenendoos? Verzilver deze dan gelijk bij ons voor geld. Goud verkopen gaat makkelijk en discreet bij ons. 

 

21K inkoop goud AmsterdamDe waarde van 21 karaat goud

Heeft u oud goud liggen van 21 karaat? Denk hierbij aan ongebruikte sieraden, gouden voorwerpen of munten. 21K goud heeft een zuiverheid van 87,5%. Ook wel uitgedrukt in 875/1000, 875 delen van duizend. Het ligt precies tussen 18 en 24 karaat goud, ook met betrekking tot de intrinsieke waarde. Onze 21 karaat goud inkoop kantoor werkt snel en veilig. Het maakt hierbij niet uit of het om oud of nieuw goud gaat: de goudprijs wordt per gram bepaald. De koers is afhankelijk van vraag en aanbod. Bij de waardebepaling houden we rekening met de meest actuele goudprijzen. We bieden de hoogste goudprijs, daar kunt u zeker van zijn. Sieraden uit Azië zijn meestal gemaakt van een hoog gehalte van tenminste 18 karaat goud. Ook voor 18 karaat goud inkoop of het hogere 24 karaat goud inkoop, kunt u bij Zilver Goud Amsterdam terecht. Bij 24 karaat goud moet u denken aan beleggingsmunten of goudbaren. Wilt u een goudbaar verkopen dat uit een erfenis komt? Neem deze dan gelijk mee en laat u verrassen wat u hiervoor terug krijgt.

 

21 karaat goud inkoop; in beveiligde omgeving

Het maakt niet uit hoeveel goud we inkopen, alles vindt plaats in een beveiligde omgeving. Neem dus gerust uw oud goud of gouden sieraden mee. Het taxeren is gratis en verplicht u verder tot niets. Voor sieraden inkoop bent u bij ons op het juiste adres. Ook berekenen wij geen extra kosten voor deze taxatie. U ontvangt een bod voor het 21 karaat goud. Bepaal zelf of u akkoord gaat met dit bod. Na acceptatie zorgen we voor een snelle afhandeling. Hierbij ontvangt u cash geld zonder dat u lang hoeft te wachten op een bankoverschrijving.

 

21 Karaat goud inkoopOver Zilver Goud Amsterdam

Ons bedrijf is centraal gevestigd in Amsterdam. We staan op werkdagen graag voor u klaar, een afspraak maken is niet nodig. De actuele openingstijden staan altijd op onze contactpagina vermeld. Vergeet bij de verkoop van 21 karaat goud niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. We controleren het aangeboden goud bij Stopheling, zo doen wij eerlijk zaken. Laat uw 21 karaat goud niet liggen en ontvang hier de hoogste goudprijs voor. Neem direct contact met ons op als u uw goud wilt verkopen. Bij Zilver Goud Amsterdam staan wij klaar voor u om uw 21 karaat goud in te nemen. Ook andere gouden of zilveren voorwerpen zijn welkom.

 

21 karaat goud inkoop

Scroll naar boven