20 Frank België

De 20 Frank België is een bijzondere gouden munt. Met een zuiverheid van 91,66% heeft de 20 Frank België een hoge waarde. Zilver Goud Amsterdam koopt uw gouden munten in. We bieden u een gratis taxatie en het hoogste bod. Voor een snelle afhandeling ontvangt u bij ons cash betaling. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en kunnen u alles vertellen over de inkoop 20 Frank België munten.

 

Belgische 20 Frank inkoopTaxatie van 20 Frank België gouden munt

Hij is goed herkenbaar, de 20 Frank België. Deze gouden munten zijn in opdracht van de eerste drie Belgische koningen geslagen. Hierdoor dateren ze uit de periode 1831 tot en met 1934. De 20 Frank België is voorzien van een afbeelding van Leopold II, Koning Leopold I of Koning Albert. De munt is van 21,6 karaat goud. Dit betekent dat hij 5,8 gram fijngoud bevat.
Vindt u het moeilijk om deze munt te herkennen? Wilt u de waarde van 20 Frank België weten? Kom naar Zilver Goud Amsterdam. Dankzij onze gratis taxatie bent u direct op de hoogte van de kwaliteit en waarde van uw 20 Frank België. Onze taxatie is klaar terwijl u wacht en verplicht u tot niets.

 

Ontvang het hoogste bod bij inkoop 20 Frank België

Franse 20 Frank inkoop

We houden ons altijd aan de meest actuele goudprijzen. Na taxatie vergelijken we de waarde van de 20 Frank België met de goudkoersen. We doen u gegarandeerd het hoogste bod. Dit bod is geheel vrijblijvend, denk gerust hierover na. Nadat u akkoord gaat met ons bod, ruilen we de 20 Frank België voor cash geld. Dit doen we in een beveiligde omgeving, dat is wel zo prettig voor u en ons.

 

20 Frank België gouden munt inkoop

We zijn centraal gelegen in Amsterdam. Hier hebben we bewust voor gekozen, zo zijn we zeer gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Een afspraak maken is bij ons niet nodig. Bekijk de openingstijden op onze contactpagina en loop vrijblijvend met uw 20 Frank België munten. Wij zijn dan ook uw gouden munten inkoop kantoor. We zien u graag terug bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Gouden Belgische 20 Frank inkoop

Scroll naar boven