24 Karaat goud

Ontvang de hoogste goudprijs voor 24 karaat goud. Of het nu om oud goud of nieuwe voorwerpen gaat, we kopen al het 24K goud in. Zilver Goud Amsterdam is de 24 karaat goud inkoop kantoor. Overdracht vindt plaats in een beveiligde omgeving. We bieden contante betaling zonder lang wachten of een overschrijving via de bank. Zilver Goud Amsterdam staat bekend om zijn uitstekende service en persoonlijke aandacht. Kom vrijblijvend langs met uw 24 K gouden voorwerpen. Dit kan gouden munten of goudbaren zijn. Kom zonder afspraak in Amsterdam tijdens onze openingstijden. 

 

Hoogste goudprijs per gram; 24 karaat goud inkoop

Wilt u oud goud verkopen met een hoge goudgehalte? 24 Karaat goud is vaak terug te vinden in goudbaren, gouden munten en overige voorwerpen. Het 24 karaat goud is herkenbaar aan het stempel met het getal 999,9. Door de hoge zuiverheid wordt het ook wel fijngoud, oftewel puur goud genoemd. 24 Karaat is van de hoogste zuiverheid en heeft dan ook een hoge waarde. Hierdoor ontvangt u de hoogste goudprijs per gram. Met de grote vraag naar goud profiteert u altijd van de beste inkoopprijs. Door de hoge zuiverheid is 24 karaat goud vaak verwerkt in goudbaren of gouden munten voor beleggingsdoeleinde.

Goudbaren inkoop van diverse merken zoals:24 karaat goud inkoop
-Umicore
-Degussa (zie afbeelding hiernaast van 250 gram)
-Heraeus
-Valcambi
-Perth Mint
-Credit Suisse

Heeft u een goudbaar van een andere smelter? Het kan zijn dat wij deze ook inkopen. Kom hiervoor vrijblijvend langs. Goudbaren bestaan al vanaf 0,5 gram en kunnen wel oplopen tot 400 Troy Ounce. Een Troy Ounce is de handelseenheid van goud. Een Troy Ounce is gelijk aan 31,1034768 gram. De 400 Troy Ounce baren liggen meestal in bankkluizen. Dit heeft dan een gewicht van 12,4413907 kilogram. 

 

Gratis taxatie van 24 karaat goud

Benieuwd naar de waarde van uw 24 karaat goud? Bij Zilver Goud Amsterdam taxeren we gratis uw gouden voorwerpen, munten en baren. Deze taxatie gebeurt in een beveiligde omgeving en duurt slechts enkele minuten. We bekijken de zuiverheid, kwaliteit en het gewicht van het goud. Vervolgens vergelijken we dit met de meest actuele goudprijs. We doen een bod op het goud, hierbij bieden we de hoogste prijs. Zowel de taxatie als het bod is geheel vrijblijvend en brengt geen verdere verplichting met zich mee. Door de hoogste zuiverheid in deze producten is het een interessante belegging. Op de goudbaren of gouden munten staat het gewicht en goudgehalte erop.

Inkoop 24 karaat goud

Gouden munten inkoop van bijvoorbeeld:
-Maple Leaf (zie ook afbeelding hiernaast)
-Krugerrand
-American Eagle
-Kangoeroe
-Britannia

Heeft u gouden munten uit Nederland? Voor gouden tientje inkoop bent u ook van harte welkom. Onze gouden munten inkooplijst op de website is niet limitatief. 

 

Kom naar Zilver Goud Amsterdam

Breng een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam en ontdek de waarde van uw 24 karaat goud. We controleren de door u aangeboden gouden objecten bij Stopheling. U bent minimaal 18 jaar oud en in het bezit van een geldig legitimatiebewijs; vergeet deze niet mee te nemen. Ons goud inkoopbedrijf is centraal gelegen en goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Een afspraak maken is niet nodig, u vindt de openingstijden op onze contactpagina. Neem direct contact met ons op om uw 24 karaat gouden voorwerpen te verkopen. We zien u graag bij Zilver Goud Amsterdam.

 

24 karaat goud inkoop

Scroll naar boven