Buccellati

Buccellati inkoop Amsterdam
De Italiaanse Mario Buccellati opende in 1919 zijn eerste sieradenwinkels. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van een Chinese investeerder. Wereldwijd zijn deze luxe sieraden erg geliefd. Heeft u een ring, armband of ander sieraad van dit merk en wilt u deze verkopen? Zilver Goud Amsterdam biedt u gegarandeerd de hoogste prijs bij een Buccellati inkoop. Maak kennis met onze gratis en vrijblijvende taxatie en cash uitbetaling.

 

Inkoop Buccellati sieraden
De collectie van Buccellati is zeer uitgebreid. Ringen, kettingen, oorringen en armbanden: alles heeft een luxe en exclusieve uitstraling. Ook het zilver van Mario Buccellati kent vele liefhebbers. Met meer dan 20 jaar ervaring richten we ons op de inkoop van deze prachtige sieraden. Onze juweleninkoop te Amsterdam staat bekend om de gratis taxatie en hoge inkoopprijzen.
Benieuwd naar onze gratis taxatie en werkwijze? Zilver Goud Amsterdam is tijdens openingstijden zonder afspraak bereikbaar. Voor de verkoop van uw luxe sieraden bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u voor Cartier sieraden inkoop, Chopard sieraden inkoop, Harry Winston inkoop en Van Cleef & Arpels inkoop bij ons terecht.

 

Snelle afhandeling en cash uitbetaling
Ontvang niet alleen de beste prijs voor Buccellati sieraden maar ook nog eens een cash uitbetaling. Hiermee bent u verzekerd van een snelle afhandeling. Een bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk. Voor alle uitbetalingsopties vragen we vooraf naar uw legitimatiebewijs. Dit zijn we wettelijk verplicht. Zilver Goud Amsterdam gaat zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Let op: we doen alleen zaken met personen vanaf 18 jaar oud. We controleren aangeboden luxe sieraden op de website van Stopheling.

 

Bezoek Zilver Goud Amsterdam
Onze locatie, in het hartje van Amsterdam, is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Een afspraak maken voor een Buccellati inkoop is niet nodig, tijdens openingstijden staan we graag voor u klaar voor taxatie en inkoop van uw sieraden en merkhorloges. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Let op bij het verkopen van uw Buccellati sieraad!

Buccellati sieraden gemaakt na 2000 worden door Zilver Goud Amsterdam uitsluitend ingekocht met originele doos en bijbehorende papieren. Heeft u bijvoorbeeld het certificaat niet, dan wordt het Buccellati sieraad niet door ons ingekocht.

 

Buccellati inkoop

Scroll naar boven