20 Kronen Denemarken

De 20 Kronen Denemarken is een Deense gouden munt. Deze is tussen 1873 en 1931 geslagen. Met een goudgehalte van 900/1000 en een gewicht van 8,9 gram heeft de 20 Kronen Denemarken een hoge waarde. Bent u op zoek naar een inkoopadres voor deze munt? Zilver Goud Amsterdam biedt u een gratis taxatie, klaar terwijl u wacht. Ontvang het hoogste bod en een snelle cash uitbetaling.

 

20 Kronen Denemarken goud inkoopWaarde van 20 Kronen Denemarken

De gouden 20 Kronen Denemarken is een echte beleggingsmunt. Door de hoge goudprijs is deze goed verhandelbaar. Deze munt is goed herkenbaar. Aan de voorzijde bevindt zich een afbeelding van Christian IX/X of Frederik VIII. Het portret hangt af van het jaartal waarin de munt geslagen is. Ook de bijbehorende tekst verschilt per jaartal.
De huidige waarde ligt heel wat hoger dan de oorspronkelijke waarde van 20 Kronen. Het is het goudgehalte dat de waarde bepaalt. Deze gouden munten zijn dan ook een prima investering voor de lange termijn. Wat kunt u voor uw 20 Kronen Denemarken munten ontvangen? Bij Zilver Goud Amsterdam taxeren we gratis en vrijblijvend uw gouden munten. Wij doen 20 Kronen Denemarken gouden munt inkoop en andere gouden munten.

 

Het hoogste bod bij inkoop 20 Kronen Denemarken gouden munt

Taxeren doen wij binnen een beveiligde omgeving. Na de waardebepaling ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. U kunt ervan op aan dat dit bod nooit onder de huidige goudprijs ligt. Bent u tevreden over ons bod, dan vind de overdracht op een snelle en discrete manier plaats. Hierbij vragen we vooraf naar uw legitimatiebewijs. Vervolgens ontvangt u van ons een cash uitbetaling. Dit zorgt voor een zeer snelle afhandeling. Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook uw goud inkoop kantoor in Amsterdam en omstreken.

 

20 Kronen Denemarken gouden munt inkoop

Kom met uw 20 Kronen Denemarken naar Zilver Goud Amsterdam. U vindt ons in het hartje van de Nederlandse hoofdstad. Hierdoor zijn we zeer goed bereikbaar. Onze openingstijden kunnen veranderen, controleer deze daarom vooraf op onze contactpagina. Een afspraak maken is niet nodig, ons team staat tijdens openingstijden altijd voor u klaar. We zien u snel bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Gouden Deense Kronen inkoop

Scroll naar boven