Olifant Somalië

De Olifant Somalië is een mooie gouden munt. Deze bestaat uit 999,9% puur goud. De Olifant Somalië munt is een eerbetoon aan het land, waar de olifant leeft. Wilt u uw Olifant Somalië munten verkopen? Zilver Goud Amsterdam is het perfecte inkoopadres. We bieden gratis taxatie, het hoogste bod en een cash betaling. Ontdek de voordelen van Zilver Goud Amsterdam.

 

Zo herkent u de Somalische Olifant munt

Inkoop Somalie gouden olifant

De Olifant Somalië munt wordt zowel in goud als zilver uitgegeven. De gouden munt is afkomstig van de Bavaria State Mint uit Duitsland. Deze munt maakt onderdeel uit van de African Wildlife serie. Op de voorzijde staat altijd een afbeelding van 1 of meerdere olifanten. Op de achterzijde vindt u het wapen van Somalië, herkenbaar aan een gekroond wapenschild. De nominale waarde van de Olifant Somalië bedraagt 1000 shilling. Door het 24 karaat goud heeft de Olifant Somalië een veel hogere intrinsieke waarde. Voor gouden Somalische Olifant inkoop bent u bij Zilver Goud Amsterdam op het juiste adres.

 

Laat de Olifant Somalië gouden munt gratis taxeren

We kunnen de Olifant Somalië gratis en vrijblijvend voor u taxeren. Dit doen we in een beveiligde omgeving, zo zijn uw eigendommen bij ons in veilige handen. Tijdens de taxatie letten we op zaken als gewicht en kwaliteit. Onze bevindingen vergelijken we met de actuele goudprijs. Hieruit volgt een vrijblijvend bod op uw Olifant Somalië munt. Met ruim 20 jaar ervaring in de inkoop van gouden munten kunnen we u het hoogste bod doen. Gouden munten inkoop van zowel de Somalische Olifant, Krugerrand of Maple Leaf.
Bij Zilver Goud Amsterdam bent u verzekerd van een cash uitbetaling. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op een bankoverschrijving. De uitbetaling vindt net als de taxatie binnen een beveiligde omgeving plaats.

 

Inkoop Olifant Somalië Contact met Zilver Goud Amsterdam

Wilt u de Olifant Somalië munt aan ons verkopen? U bent tijdens openingstijden altijd welkom. U hoeft vooraf geen afspraak te maken. Controleer de actuele openingstijden op onze contactpagina. Onze centrale ligging garandeert een goede bereikbaarheid. Kom met de Olifant Somalië munt naar Zilver Goud Amsterdam en profiteer van onze hoge inkoopprijzen.

 

Gouden Olifant Somalie inkoop

Scroll naar boven