Goud inkoop

Wilt u goud verkopen? Ontvang de meest eerlijke en hoogste inkoopprijs voor oud goud, gouden munten, goudbaren en gouden sieraden. Transparante en gratis taxatie zonder verdere verplichtingen. Bij Zilver Goud Amsterdam ontvangt u in ruil voor goud inkoop directe contante uitbetaling. Heeft u goud nog in de kast of la liggen en doet u daar niks mee. Kom direct langs en laat u verrassen wat u krijgt voor u goud.

 

Goud inkoopVerkoop uw goud tegen de hoogste prijs

Zilver Goud Amsterdam biedt de beste prijs voor goud inkoop Amsterdam prijs van 9 karaat tot 24 karaat. Wij kopen zowel gouden baren als gouden munten, gouden sieraden en sloopgoud. Voor oud goud inkoop doet u dus bij Zilver & Goud Amsterdam. Onze inkoop prijslijst passen we regelmatig aan de actuele goudprijs. Zo ontvangt u niet alleen een eerlijke maar ook de hoogste prijs.

 

Goud inkoop: de hoogste inkoopprijzen

U kunt zonder afspraak op werkdagen bij ons terecht. Bekijk de actuele openingstijden op de contactpagina. Veiligheid is belangrijk: toetsen en wegen van het goud gebeurt in een beveiligde omgeving. Taxatie is gratis en verplicht u verder tot niets. Bij verkoop van goud ontvangt u direct contante uitbetaling.

 

Inkoop van GoudEdelmetaal inkoop door Zilver Goud Amsterdam

We richten ons op goud inkoop van 9, 14 en 18 karaat. Ook 21 en 24 karaat goud inkoop is meer dan welkom. We bepalen direct het aantal karaat en het gewicht en vergelijken dit met de actuele inkoopprijs. Tandgoud oftewel gouden tanden zijn van kostbare waarde. Wilt u tandgoud verkopen en profiteer van de hoogste goudprijs? Lever uw tandgoud bij ons in.

 

Goudbaren inkoop Amsterdam

Goudbaren zijn verhandelbaar in gewichten variërend van 1 gram tot meer dan 1 kilo. Een goudbaar is meestal 24 karaat goud en heeft een zuiverheid van 99,9%. Voor goudbaren inkoop doet u bij Goud Zilver Amsterdam. Na het wegen en het bepalen van de kwaliteit ontvangt u de hoogste goudprijs. Deze kan afhankelijk van de kwaliteit afwijken van de actuele inkoopprijs. Wilt u goudbaren van hoge waarde verkopen en twijfelt u over de veiligheid, neem dan contact met ons op. We brengen u op de hoogte van onze werkwijze en staan u bij met tips en advies. is geheel gratis.

 

Inkoop goudInkoop gouden munten

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van gouden en zilveren munten kopen we veel verschillende gouden munten in. Denk hierbij aan dukaten, gouden 5 of 10 gulden of buitenlandse munten. Ook voor bijzondere gouden munten of verzamelmunten kunt u bij ons terecht. De geboden inkoopprijs is afhankelijk van het gewicht, maar vooral van de kwaliteit van het product. Breng een bezoek aan Goud Zilver Amsterdam en profiteer van de hoogste goudprijs. Voor gouden munten inkoop kan dit u veel geld opleveren.

 

Goud inkoop

Scroll naar boven