Goud verkopen

Wilt u goud verkopen? Ontvang de eerlijkste en hoogste inkoopprijs voor oud goud, gouden munten, goudbaren en gouden sieraden. Wij bieden transparante en gratis taxatie zonder verdere verplichtingen. Bij Zilver Goud Amsterdam ontvangt u in ruil voor goud inkoop directe contante uitbetaling. Heeft u goud nog in de kast of la liggen waar u niets mee doet? Kom dan direct langs en laat u verrassen door wat u krijgt voor uw goud.

Goud verkopen tegen de hoogste prijs

Zilver Goud Amsterdam biedt de beste prijs voor goud inkoop Amsterdam, van 9 karaat tot 24 karaat. Wij kopen zowel gouden baren als gouden munten, gouden sieraden en sloopgoud. Oud goud inkoop doet u dus bij Zilver & Goud Amsterdam. Onze inkoopprijslijst passen we regelmatig aan de actuele goudprijs. Zo ontvangt u niet alleen een eerlijke, maar ook de hoogste prijs.

Gouden sieraden, waaronder armbanden, ringen en kettingen, op witte achtergrond. Verkrijgbaar bij Zilvergoudamsterdam.nl

Goud inkoop: de hoogste inkoopprijzen

U kunt zonder afspraak op werkdagen bij ons terecht. Bekijk de actuele openingstijden op de contactpagina. Veiligheid is belangrijk: toetsen en wegen van het goud gebeurt in een beveiligde omgeving. Taxatie is gratis en verplicht u verder tot niets. Na goud inruilen, ontvangt u direct contante uitbetaling.

Waar moet u op letten bij goud verkopen?

Als u oud goud heeft dat u wilt verkopen, kan de staat van het goud invloed hebben op de verkoopprijs. Goudwaarde wordt namelijk bepaald aan de hand van de goudgehalte. Hoe hoger dit gehalte, hoe waardevoller uw goud kan zijn. Als u uw goud goed heeft bewaard en het nog in goede staat verkeert, kan het verstandig zijn om het te laten taxeren voordat u het verkoopt. Zo krijgt u een beter beeld van de waarde en kunt u een eerlijke prijs ontvangen voor uw goud. Zorg er daarbij voor dat u het goud weegt op een precisie weegschaal en dat u een betrouwbare koper vindt, zoals Goud Zilver Amsterdam, om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw goud.

Karaat goud

We richten ons op goud inkoop van 9, 14 en 18 karaat. Wilt u 21, 22 of 24 karaat goud verkopen? Dan bent u ook bij ons meer dan welkom. We bepalen direct het aantal karaat en het gewicht en vergelijken dit met de actuele inkoopprijs. Tandgoud, oftewel gouden tanden, zijn van kostbare waarde. Wilt u tandgoud verkopen en wilt u profiteren van de hoogste goudprijs? Lever dan uw tandgoud bij ons in. Naast gouden tanden, zijn kronen in sommige gevallen ook geld waard.

Verkoop uw gouden sieraden en munten aan Zilvergoudamsterdam - specialist in edelmetalen. Krijg een eerlijke prijs.

Goud baren verkopen

Goudbaren zijn verhandelbaar in gewichten variërend van 1 gram tot meer dan 1 kilo. Een goudbaar is meestal 24 karaat goud en heeft een zuiverheid van 99,9%. Als u goud wilt verkopen, is het belangrijk om te weten welk type goud u heeft en hoeveel karaat het bevat. Veel goudinkopers kopen alleen goud met een bepaalde karaatwaarde, dus het is handig om te weten hoeveel karaat uw goudbaar is voordat u deze probeert te verkopen. Het gewicht en de karaatwaarde van uw goudbaar bepalen uiteindelijk de waarde ervan.

Voor goudbaren inkoop kunt u terecht bij Goud Zilver Amsterdam. Als u grote hoeveelheden goud bezit, zoals goudbaren, is het raadzaam om een betrouwbare en professionele goudhandelaar te vinden. Wij ondersteunen ugraag bij uw goud verkopen. Na het wegen van uw goudbaar en het bepalen van de kwaliteit, ontvangt u bij ons de hoogste goudprijs. Het is belangrijk om te weten dat de goudprijs afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de huidige marktprijs van goud, het gewicht en de karaatwaarde van de goudbaar.

Als u wilt weten wat uw goud waard is in de vorm van gouden baren, dan kunt u contact met ons opnemen. We brengen u op de hoogte van onze werkwijze en staan u bij met adviezen en tips. Het verkopen van gouden baren kan een zenuwslopende ervaring zijn, vooral als u nog geen ervaring heeft in goud verkopen. Daarom bieden wij onze klanten een veilige en transparante verkoopervaring aan. Bovendien werken wij met precisie weegschalen om ervoor te zorgen dat u altijd een eerlijke prijs ontvangt voor uw goudbaren. Het gebruik van een precisie weegschaal is essentieel bij de inkoop van goud, omdat zelfs kleine verschillen in gewicht een groot verschil kunnen maken in de uiteindelijke prijs die u voor uw goudbaar ontvangt.

Gouden munten verkopen

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van goud verkopen en zilver verkopen, kopen wij ook graag gouden en zilveren munten in. Denk hierbij aan dukaten, gouden 5 of 10 gulden of buitenlandse munten. Ook voor bijzondere gouden munten of verzamelmunten kunt u bij ons terecht. De geboden inkoopprijs is afhankelijk van het gewicht, maar vooral van de kwaliteit van het product. Breng een bezoek aan Goud Zilver Amsterdam en profiteer van de hoogste goudprijs. Voor gouden munten inkoop kan dit u veel geld opleveren.

Gouden sieraden verkopen

Wilt u gouden sieraden verkopen, dan kunt u ook bij Zilvergoudamsterdam.nl terecht. Of u nu oud goud hebt in de vorm van een gouden ketting, armband, ring of een ander sieraad hebt. Wij bieden een eerlijke prijs voor echt goud op basis van de actuele goudwaarde. De karaat van het goud bepaalt en daarmee ook de prijs die u kunt ontvangen. Onze experts kunnen het karaat goud, de zuiverheid (is het puur goud of verguld goud) en de waarde van uw gouden sieraden bepalen en zo een eerlijk bod uitbrengen. Door uw gouden sieraden te verkopen bij Zilvergoudamsterdam.nl bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige verkooptransactie. We zorgen voor een discrete afhandeling van de verkoop en betalen u direct uit. Twijfel dus niet langer en verkoop uw gouden sieraden vandaag nog aan Zilvergoudamsterdam.nl.

Gouden sieraden stapel met Zilver Goud Amsterdam logo. Verkoop uw goud en zilver sieraden aan de specialisten.

Goud inkoop bij Zilver Goud Amsterdam

Scroll naar boven