Panda China

De zilveren Panda China is een serie van mooie beleggingsmunten. Deze worden vanaf 1983 uitgegeven door de volksrepubliek China. Met een fijngewicht tot 1 kilo zilver bieden wij u de beste prijs voor deze munt. De zilveren Panda munten zijn in verschillende zilvergewichten geslagen. Met onze gratis taxatie bepalen we de exacte waarde. Graag laten we u kennismaken met onze uitstekende inkoopservice.

 

Over de Panda China munt zilver verkopen

Zilveren Panda inkoop

Het design van de Panda China is zeer opvallend en bijzonder. Elk jaar weer staat deze zilveren munt in het teken van de pandabeer. Dit bedreigde diersoort komt voornamelijk in het centrale deel van China voor. Op de voorzijde vindt u een afbeelding van de Temple Of Heaven. Er zijn verschillende soorten van deze munten geslagen. Zo is er de uncirculated versie maar ook de proof coin. De gekleurde munt is vooral bij verzamelaars erg geliefd. De one troy ounce zilveren Panda China munt wordt veel als belegging ingezet.

 

Gewicht zilveren Chinese Panda

De Chinese zilveren Panda heeft een gewicht van 30 gram, 1 Troy Ounce (31,1 gram), 5 Troy Ounce (155,5 gram), 150 gram, 12 Troy Ounce (373,2 gram) of 1 kilogram. Dit is ook afhankelijk van het jaar van productie en natuurlijk het formaat.

 

Zilver Panda China verkopen

Panda zilver inkoop China

Heeft u één of meerdere Panda munten in bezit en wilt u deze verkopen? We bieden u de hoogste inkoopprijs bij inkoop zilver Panda China. Vooraf taxeren we de zilveren munt en bekijken gewicht en kwaliteit. Dit vergelijken we met de meest actuele zilverkoersen. Vanwege de grote vraag naar deze Chinese beleggingsmunten kunnen we u een goed bod doen. Bent u tevreden met ons bod, dan handelen we de inname en uitbetaling binnen onze beveiligde omgeving af. U ontvangt altijd een cash uitbetaling, zodat u niet hoeft te wachten op een langdurige bankoverschrijving. Voor zilveren Panda inkoop of andere zilveren munten, komt u naar Zilver Goud Amsterdam.

 

Onze vestiging in Amsterdam inkoop zilver Panda China

U vindt ons centraal gelegen in Amsterdam. Hier zijn we tijdens openingstijden altijd beschikbaar voor taxatie en zilver inkoop van de China Panda munt. Ook met andere zilveren munten kunt u bij ons terecht. U hoeft vooraf geen afspraak te maken, bekijk onze openingstijden op de contactpagina. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. Ontdek zelf de voordelen van Zilver Goud Amsterdam.

 

Zilveren Panda China Munt Inkoop

Scroll naar boven