Panda China

Inkoop zilver Panda China
De zilveren Panda China is een serie van mooie beleggingsmunten. Deze worden vanaf 1983 uitgegeven door de volksrepubliek China. Met een fijngewicht tot 999,9 gram zilver bieden wij u de beste prijs voor deze munt. De zilveren Panda munten zijn in verschillende zilvergewichten geslagen. Met onze gratis taxatie bepalen we de exacte waarde. Graag laten we u kennismaken met onze uitstekende inkoopservice.

Zilveren Panda inkoopOver de Panda China munt zilver
Het design van de Panda China is zeer opvallend en bijzonder. Elk jaar weer staat deze zilveren munt in het teken van de pandabeer. Dit bedreigde diersoort komt voornamelijk in het centrale deel van China voor. Op de voorzijde vindt u een afbeelding van de Temple Of Heaven. Er zijn verschillende soorten van deze munten geslagen. Zo is er de uncirculated versie maar ook de proof coin. De gekleurde munt is vooral bij verzamelaars erg geliefd. De one troy ounce zilveren Panda China munt wordt veel als belegging ingezet.

Zilver Panda China verkopen
Heeft u één of meerdere Panda munten in bezit en wilt u deze verkopen? We bieden u de hoogste inkoopprijs bij inkoop zilver Panda China. Vooraf taxeren we de zilveren munt en bekijken gewicht en kwaliteit. Dit vergelijken we met de meest actuele zilverkoersen. Vanwege de grote vraag naar deze Chinese beleggingsmunten kunnen we u een goed bod doen. Bent u tevreden met ons bod, dan handelen we de inname en uitbetaling binnen onze beveiligde omgeving af. U ontvangt altijd een cash uitbetaling, zodat u niet hoeft te wachten op een langdurige bankoverschrijving.

Onze vestiging in Amsterdam
U vindt ons centraal gelegen in Amsterdam. Hier zijn we tijdens openingstijden altijd beschikbaar voor taxatie en zilver inkoop van de China Panda munt. Ook met andere zilveren munten kunt u bij ons terecht. U hoeft vooraf geen afspraak te maken, bekijk onze openingstijden op de contactpagina. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. Ontdek zelf de voordelen van Zilver Goud Amsterdam.

Zilveren Panda China Munt Inkoop