Zilver bestek

Wilt u massief zilver bestek verkopen? Echt zilver is bijna altijd voorzien van een officiële keurteken en heeft vaak een zilvergehalte van 83,5%, ook wel tweede gehalte zilver genoemd. Voor tafelzilver kunt u nog een mooie prijs ontvangen. We taxeren gratis en vrijblijvend uw tafelzilver en andere zilveren voorwerpen. Bij verkoop ontvangt u hier een hoge, actuele zilverprijs voor. Voor zilver bestek inkoop komt u naar Zilver Goud Amsterdam.

 

Zilver bestek verkopen AmsterdamZilver bestek herkennen en waardebepaling

Bestek kan van zilver of verzilverd zijn. In dit laatste geval is het bestek voorzien van een laagje zilver. Dit laagje is echter zo dun dat het bijna geen zilverwaarde vertegenwoordigt. Om deze reden is verzilverd bestek niet interessant voor ons. Wij kopen uitsluitend massief zilver van u in. U kunt zilver bestek goed zelf herkennen. Echt tafelzilver is namelijk voorzien van een merkteken. Dit keurmerk is vaak terug te vinden op het smalle gedeelte van de steel. Nederlands tafelzilver moeten altijd voorzien zijn van een zwaardje of een leeuw. Indien zilver heeft met deze tekens, dan kunt u uw bestek aan ons verkopen.

 

Leeuw Zilver Bestek VerkopenZilver bestek inkoop

Het keurmerk en gehalteteken geeft de zuiverheid van het zilver bestek aan. Hiermee kunnen we de waarde van uw zilver bepalen. Uiteraard hoeft u niet zelf op zoek naar deze tekens. Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zilver inkoop. Binnen enkele minuten bepalen we de exacte waarde van uw tafelzilver en overige zilveren voorwerpen. Kom gewoon bij ons langs; een afspraak maken is niet nodig. Heeft uw bestek geen keurtekens, dan zijn deze meestal niet van zilver. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. 

Zwaard Zilver Bestek InkoopBevat uw bestek de volgende tekens, dan wordt deze na controle op authenticiteit wel ingekocht door ons:
-Halve maan met ernaast een Kroon
-Leeuw (zie afbeelding hierboven)
-Z800
-ZI
-ZII
-Zwaartje (zie afbeelding hiernaast)

 

Geen inkoop van verzilverd of hotelzilver bestek

Verzilverd bestek wordt door ons niet ingekocht. Dit omdat er te weinig zilver op zit. Er gaat dan een heel dun laagje op een basismateriaal, welke niet van edelmetaal is. Dit kan van koper, ijzer, zink of nikkel bestaan. Het nadeel is dat deze snel aanslaat naar dof of zwart. De kosten om deze dunne zilverlaag eraf te halen is meestal groter dan de opbrengsten. 

Bevat uw bestek de volgende tekens, dan zijn deze verzilverd en wordt deze doos ons niet ingekocht:
-40, 60, 90, 100 of 200
-Alpacca
-Christofle
-EPNS
-EPBM
-Electro Plate(d)
-Gero 90
-Gero 100
-Keltum
-Silver plate(d)
-Sola
-Solingen
-Wellner
-Zilfa
-Zilmeta
-Zilverpleet

Heeft uw zilver (bestek) tekens met hierboven genoemde rijtje, dan heeft het geen zin om hiermee bij ons langs te komen. Deze worden namelijk door ons niet ingekocht.

 

Inkoop zilver bestek: gratis en vrijblijvende taxatie

Taxeren van zilver bestek doen we in een veilige omgeving. De taxatie is klaar terwijl u wacht. U ontvangt een vrijblijvend bod dat u verder tot niets verplicht. We berekenen geen kosten voor taxatie, ook niet wanneer u van ons bod afziet. Hiermee verlenen we de beste service. U hoeft vooraf niet het zilver bestek op te poetsen. U kunt deze zo aanbieden zoals de afbeelding hieronder. Dit scheelt u weer veel werk! Zilver bestek verkopen gaat makkelijk en discreet bij Zilver Goud Amsterdam. 

 

zilver bestek inkoopSnelle afhandeling en contante betaling

We kopen puur zilver bestek zoals messen en vorken, opscheplepels en al het overige bestek van zilver. Uiteraard zijn ook overige zilveren voorwerpen meer dan welkom. We zorgen voor een snelle afhandeling en contante betaling of via de bank. Bij zilver inkoop moeten we ons aan de wettelijke regelgeving houden. U bent minimaal 18 jaar oud en kunt zich legitimeren. Ook controleren we het aangeboden zilver bij Stopheling. Heeft u gouden bestek. Deze wordt door ons ook ingekocht. In goud inkoop zijn wij gespecialiseerd. Kom met uw gouden bestek gelijk langs. Hierbij geldt ook dat verguld bestek niet wordt gekocht. Het bestek moet van massief goud zijn.

 

Loop binnen zonder afspraak

Voor inkoop zilver bestek bent u altijd welkom. U vindt ons bedrijf centraal in Amsterdam. Combineer een dagje winkelen met de verkoop van uw zilveren voorwerpen. Een afspraak maken is niet nodig, we maken graag tijd voor u vrij. Check vooraf de openingstijden op de contactpagina. Profiteer van de hoogste inkoopprijs en kom naar Zilver Goud Amsterdam.

 

zilver bestek inkoop

Scroll naar boven