Zilver bestek

Wilt u massief zilveren bestek verkopen? Echt zilver is bijna altijd voorzien van een officieel keurteken en heeft vaak een zilvergehalte van 83,5%, ook wel tweede gehalte zilver genoemd. Voor tafelzilver kunt u nog een mooie prijs ontvangen. Wij taxeren uw tafelzilver en andere zilveren voorwerpen gratis en vrijblijvend. Bij verkoop ontvangt u een hoge, actuele zilverprijs. Voor de inkoop van zilveren bestek kunt u terecht bij Zilver Goud Amsterdam.

Inkoop zilver bestek in Amsterdam

Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u terecht voor het verkopen van zilveren bestek in Amsterdam. Heeft u zilveren lepels, vorken en messen die u wilt verkopen? Wij bieden u een eerlijke prijs voor uw tafelzilver.

Wij begrijpen dat het verkopen van waardevolle objecten een persoonlijke zaak is. Daarom garanderen wij een discrete en betrouwbare service. Onze experts staan voor u klaar om uw zilveren bestek te taxeren en u een vrijblijvend bod te doen.

Bij Zilver Goud Amsterdam hechten wij veel waarde aan de zuiverheid van het zilver dat wij inkopen. Echt zilver is voorzien van een officieel keurteken en heeft een zilvergehalte van minimaal 80%. Wij controleren het zilvergehalte van uw bestek grondig om zo de zuiverheid te garanderen.

Wilt u uw zilveren bestek verkopen in Amsterdam? Kom dan naar Zilver Goud Amsterdam. Wij bieden een snelle en veilige transactie, waarbij u direct contant geld ontvangt voor uw tafelzilver.

Wilt u uw zilver bestek verkopen?

Wilt u uw zilveren bestek verkopen en bent u benieuwd naar de waarde ervan? Bij Zilver Goud Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het inkopen van zilveren bestek. Dit gaat om massief zilveren bestek.

Echt zilver bestek is vrijwel altijd voorzien van een officieel keurteken en heeft een zilvergehalte van minimaal 80%. Bij massief zilver bestek kan dit zelfs oplopen tot 92,5%. Het zilvergehalte bepaalt mede de waarde van uw zilver bestek. Bij Zilver Goud Amsterdam taxeren wij uw zilveren bestek gratis en vrijblijvend, waarbij we nauwkeurig het zilvergehalte en de staat van het bestek bepalen.

Ook oud zilver bestek kan nog steeds veel waard zijn, vanwege de historische waarde en het feit dat er tegenwoordig vaak geen zilveren bestek meer wordt gebruikt. Als u besluit om uw zilveren bestek te verkopen, ontvangt u bij ons de hoogste inkoopprijs. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw bestekset, gebaseerd op de actuele zilverprijs en de conditie van het bestek.

Dus wilt u uw zilveren bestek verkopen? Kom dan naar Zilver Goud Amsterdam voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw zilveren bestek en ontvang de hoogste inkoopprijs voor uw waardevolle bestekset.

Verkoop uw zilveren bestek aan Zilver Goud Amsterdam voor de juiste prijsZilver bestek herkennen en waardebepaling

Wanneer u overweegt om uw zilveren bestek te verkopen, is het belangrijk om te weten wat u in handen heeft. Echt zilveren bestek heeft namelijk een hoge waarde en kan u een mooi bedrag opleveren. Maar hoe herkent u nou of uw bestek echt zilver is en wat de waarde ervan is?

Het is belangrijk om te weten dat er verschil is tussen verzilverd bestek en massief zilveren bestek. Verzilverd bestek is gemaakt van een ander materiaal en heeft slechts een dun laagje zilver eroverheen. Massief zilveren bestek daarentegen bestaat volledig uit zilver. Het is dus belangrijk om te weten welk type bestek u in bezit heeft voordat u het gaat verkopen.

Om te bepalen wat uw zilveren bestek waard is, is de zuiverheid van het zilver van belang. Echt zilver bestek heeft doorgaans een zilvergehalte van 83,5%, ook wel tweede gehalte zilver genoemd. Bij Zilver Goud Amsterdam kunnen we uw zilveren bestek gratis en vrijblijvend taxeren en bepalen wat het waard is op basis van de zuiverheid en het gewicht van het bestek.

Ook de staat van het zilveren bestek speelt een rol in de waardebepaling. Oud zilver bestek kan bijvoorbeeld bepaalde beschadigingen of slijtageplekken hebben waardoor het minder waard is dan nieuw of goed onderhouden zilveren bestek. Het is dus belangrijk om uw bestekset goed te onderhouden en te bewaren in een beschermende doos of hoes.

Bij Zilver Goud Amsterdam streven we naar de hoogste inkoopprijs voor uw zilveren bestek. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw zilveren bestek, of het nu gaat om een enkele lepel, vork of mes, of om een complete bestekset. We bieden een eerlijke prijs en een snelle afhandeling van de verkoop.

Tekens die de echtheid van zilver bestek kunnen garanderenGeen inkoop van verzilverd bestek

Verzilverd bestek en zilver bestek lijken op elkaar, maar er zijn wel degelijk belangrijke verschillen tussen de twee. Verzilverd bestek is meestal gemaakt van een basismetaal (zoals koper of nikkel) dat is bedekt met een laagje zilver, terwijl zilver bestek volledig van zilver is gemaakt. Daarnaast kopen wij verzilverd bestek niet in vanwege te weinig zilver. 

Het is belangrijk om het onderscheid te maken tussen de twee, omdat zilver bestek aanzienlijk meer waard is dan verzilverd bestek. Het zilvergehalte van zilver bestek is vaak hoger dan dat van verzilverd bestek, waardoor de waarde van zilver bestek hoger ligt. 

Om te bepalen of uw bestek van zilver of verzilverd is, kunt u kijken naar het keurmerk op het bestek. Zilver bestek heeft vaak een stempel met de woorden “925” of “Sterling”, wat aangeeft dat het voor ten minste 92,5% uit zilver bestaat. Verzilverd bestek heeft meestal een keurmerk dat aangeeft hoeveel zilver er op het basismetaal is aangebracht, bijvoorbeeld “EPNS” (elektrolytisch vernikkeld zilver).

Als uw bestek de volgende tekens bevat, dan zijn deze verzilverd en worden deze niet door ons ingekocht

 • 40, 60, 90, 100 of 200
 • Alpacca
 • Christofle
 • EPNS
 • EPBM
 • Electro Plate(d)
 • Gero 90 & 100
 • Keltum
 • Silver plate(d)
 • Sola
 • Solingen
 • Wellner
 • Zilfa
 • Zilmeta
 • Zilverpleet

Zilver Goud Amsterdam koopt graag uw zilveren bestek inUw tafelzilver is geld waard

Heeft u antiek zilver bestek, een bestekset of ander zilverwerk waarin staat dat het echt zilver of zuiver zilver betreft? Dan kunt u dit bij Zilver Goud Amsterdam verkopen voor een eerlijke prijs. Zelfs oude zilveren bestekken die zijn gebruikt bij speciale gelegenheden, zoals een huwelijk of jubileum, kunnen nog steeds waardevol zijn. Ook sieraden en andere zilveren voorwerpen kunt u aan ons verkopen.

Onze experts bepalen het gehalte van het zilverwerk en taxeren het op basis van het gewicht en de staat van het object. Het merkteken of de afbeelding op het bestek kan ons helpen om het verleden van het object te achterhalen. Zelfs ongebruikt tafelzilver kan waarde hebben voor verzamelaars.

Wij bieden de hoogste inkoopprijzen voor zilverwerk en kunnen direct geld uitkeren. U kunt gerust langskomen om uw bestek te laten taxeren. Zelfs als u niet zeker weet of het om echt zilver gaat, kunnen wij u helpen. Wij bieden u ook hulp bij het poetsen en onderhouden van uw zilverwerk.

Meer informatie over zilver bestek verkopen

Bij Zilver Goud Amsterdam bent u aan het juiste adres als u uw zilveren bestek wilt verkopen. Of het nu gaat om antiek zilver, zuiver zilver of bestek waarin staat dat het echt zilver is, wij kunnen het allemaal taxeren en u een eerlijke prijs bieden. Ook als u oude zilveren bestekken heeft die u wilt verkopen, of zilveren bestekken die u heeft bewaard voor speciale gelegenheden, kunt u bij ons terecht. Naast bestekken kunt u bij ons ook terecht voor de inkoop van zilverwerk, sieraden en besteksets.

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van edelmetalen en weten daarom precies wat uw zilveren bestek waard is. Het gehalte van uw bestek, wat aangeeft hoeveel zuiver zilver er in het bestek zit, is daarbij van belang. Dit gehalte wordt vaak aangegeven met een merkteken of afbeelding op het bestek zelf. Onze experts kunnen deze merktekens of afbeeldingen voor u controleren en vaststellen wat het gehalte van uw bestek is.

Ook als uw bestek ongebruikt is of vroeger veel gebruikt is, heeft dit invloed op de waarde. Bij Zilver Goud Amsterdam krijgt u altijd de hoogst mogelijke inkoopprijzen voor uw zilveren bestek, ongeacht de staat waarin het verkeert.

Als u gerust wilt zijn dat uw bestek bij ons in goede handen is, kunt u langskomen in onze winkel. Wij kunnen u direct geld geven voor uw zilveren bestek. Als u uw bestek in een cassette heeft, is dit geen probleem. Wij controleren het bestek op correcte gehaltes en bieden u de beste prijs aan.

Verkoop uw zilveren bestek bij Zilver Goud AmsterdamInkoop zilver bestek: gratis en vrijblijvende taxatie

Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u terecht voor de inkoop van uw zilveren bestek. Wij bieden een gratis en vrijblijvende taxatie van uw zilverwerk, zodat u precies weet wat het waard is. Of het nu gaat om een enkele zilveren lepel of een hele bestekset, wij zijn geïnteresseerd in alle soorten oud zilver bestek. Maar ook voor de verkoop van zilveren munten of zilveren sieraden kunt u bij ons terecht.

Onze deskundige taxateurs kunnen het zilver bestek herkennen aan de hand van een merkteken en afbeelding en bepalen het gehalte van het zilver. Zo kunnen we u een eerlijke prijs bieden voor uw tafelzilver. Het maakt niet uit of uw zilveren bestek antiek is, ongebruikt of juist veel gebruikt. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten en maten.

Kom gerust langs bij onze winkel in Amsterdam om uw zilverwerk te laten taxeren en verkopen. Wij bieden de hoogste inkoopprijzen voor zuiver zilver en andere edelmetalen, inclusief sieraden en andere zilveren voorwerpen.

De werkwijze bij Zilver Goud Amsterdam van zilver bestek inkoop

Scroll naar boven