Zilver bestek

Zilver bestek inkoop
Wilt u massief zilver bestek verkopen? Echt zilver is bijna altijd voorzien van een officiële keurteken en heeft vaak een zilvergehalte van 83,5%. Voor tafelzilver kunt u nog een mooie prijs ontvangen. We taxeren gratis en vrijblijvend uw tafelzilver en andere zilveren voorwerpen. Bij verkoop ontvangt u hier een hoge, actuele zilverprijs voor. Voor zilver bestek inkoop komt u naar Zilver Goud Amsterdam.

Zilver bestek verkopen AmsterdamZilver bestek herkennen en waardebepaling
Bestek kan van zilver of verzilverd zijn. In dit laatste geval is het bestek voorzien van een laagje zilver. Dit laagje is echter zo dun dat het bijna geen zilverwaarde vertegenwoordigt. Om deze reden is verzilverd bestek niet interessant voor ons. Wij kopen uitsluitend massief zilver van u in. U kunt zilver bestek goed zelf herkennen. Echt tafelzilver is namelijk voorzien van een merkteken. Dit keurmerk is vaak terug te vinden op het smalle gedeelte van de steel.

Het keurmerk en gehalteteken geeft de zuiverheid van het zilver bestek aan. Hiermee kunnen we de waarde van uw zilver bepalen. Uiteraard hoeft u niet zelf op zoek naar deze tekens. Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zilver inkoop. Binnen enkele minuten bepalen we de exacte waarde van uw tafelzilver en overige zilveren voorwerpen. Kom gewoon bij ons langs; een afspraak maken is niet nodig.

Inkoop zilver bestek: gratis en vrijblijvende taxatie
Taxeren van zilver bestek doen we in een veilige omgeving. De taxatie is klaar terwijl u wacht. U ontvangt een vrijblijvend bod dat u verder tot niets verplicht. We berekenen geen kosten voor taxatie, ook niet wanneer u van ons bod afziet. Hiermee verlenen we de beste service.

zilver bestek inkoopSnelle afhandeling en contante betaling
We kopen puur zilver bestek zoals messen en vorken, opscheplepels en al het overige bestek van zilver. Uiteraard zijn ook overige zilveren voorwerpen meer dan welkom. We zorgen voor een snelle afhandeling en contante betaling. Bij de zilver inkoop moeten we ons aan de wettelijke regelgeving houden. U bent minimaal 18 jaar oud en kunt zich legitimeren. Ook controleren we het aangeboden zilver bij Stopheling.

Loop binnen zonder afspraak
Voor inkoop zilver bestek bent u altijd welkom. U vindt ons bedrijf centraal in Amsterdam. Combineer een dagje winkelen met de verkoop van uw zilveren voorwerpen. Een afspraak maken is niet nodig, we maken graag tijd voor u vrij. Check vooraf de openingstijden op de contactpagina. Profiteer van de hoogste inkoopprijs en kom naar Zilver Goud Amsterdam.

zilver bestek inkoop