Hoe werkt goud verkopen?

Uitleg in 4 stappen
Er zijn vele mensen met kostbare sieraden van goud in huis die behoorlijk wat zouden kunnen opleveren. Wellicht bent u wel een van deze mensen en overweegt u goud te verkopen. Hoe werkt goud verkopen precies, u leest er hieronder alles over!

1. Verzamel thuis uw goud
De waarde van goud heeft de laatste jaren een ongekend hoog niveau en dat gaat voorlopig niet minder worden. Als u nog sieraden of andere zaken van goud in uw huis heeft liggen maar hier eigenlijk niets mee doet is ons advies dan ook, verkoop dit voor een mooie prijs. Sieraden of ander goud dat in de la ligt dient eigenlijk ook geen doel en is daarom zonde. Bovendien is goud een populair roofgoud, waar u bij verkoop ook geen rekening meer mee hoeft te houden. De eerste stap bij het verkopen is heel makkelijk, verzamel al het goud in huis dat u eventueel wil verkopen.

2. Bezoek onze winkel voor gratis taxatie
U heeft besloten om eens te gaan kijken hoeveel uw goud inkoop waard is, maar hoe werkt goud verkopen dan? Het is bij ons heel gemakkelijk. U kunt simpelweg met het goud dat u eventueel wenst te verkopen een bezoek brengen aan onze winkel. Wij staan bekend als betrouwbaar adres voor de inkoop van onder andere goud en bieden eerlijke prijzen. Wij toetsen uw goud waar u bij bent, uiteraard in een beveiligde omgeving. U ontvangt vervolgens direct een actuele en hoge prijs voor uw goud.

3. U beslist zelf of u wilt verkopen of niet
Na de opgave van de verkoopprijs beslist u uiteraard zelf of u wilt overgaan tot verkoop of niet. Wellicht heeft u mooie plannen met wat extra geld, en uw goud kan hierbij helpen. Als u meerdere gouden objecten heeft kan de prijs behoorlijk oplopen, en kunt zomaar een hele mooie nieuwe bank of iets anders kopen. Het is dan wel belangrijk dat u de hoogste prijs krijgt, volgens de actuele goudkoersen. Dat is niet overal het geval, dus let goed op. Bij Zilver Goud Amsterdam krijgt u altijd een hoge prijs, de beslissing is uiteraard aan u.

4. Ontvang direct het geld op de manier die u kiest
Als u besluit over te gaan tot de verkoop van uw gouden objecten wordt alles in orde gemaakt. Vervolgens ontvangt u direct het verkoopbedrag, op de manier zoals u wil. Het kan bij ons zowel cash als via de bank. Zo kunt u direct profiteren van het verdiende bedrag.

Bezoek ons!
Een vrijblijvend bezoek is altijd mogelijk, u kunt gewoon zonder afspraak bij ons binnen lopen. Nu is de ideale tijd om uw gouden objecten te verkopen en met het verdiende bedrag iets moois te doen. Hoe werkt goud verkopen? Zoals u nu weet is dat dus heel makkelijk geregeld!

Scroll naar boven