Goud Inkoop Ceintuurbaan

Dit zijn wij… Goud Inkoop Ceintuurbaan Amsterdam
Als de eerste goud inkoop om zich te vestigen op de Ceintuurbaan in Amsterdam, helpen wij al ruim twintig jaar onze klanten hun oud goud en zilver in te wisselen voor geld. Bent u benieuwd hoeveel uw oude sieraden, munten, merkhorloge en andere voorwerpen waard zijn? Kom vandaag bij ons langs voor een gratis taxatie.

Goud Inkoop CeintuurbaanGoud Inkoop Ceintuurbaan: specialist in goud en zilver
Wij begrijpen dat u zich goed wilt oriënteren op het gebied van goud inkoop voordat uw kostbaarheden van de hand doet. Tijdens een bezoek aan onze winkel in Amsterdam nemen wij de tijd om uw meegebrachte voorwerpen vakkundig te beoordelen. Deze dienst is helemaal gratis. Ons bod is altijd actueel en een taxatie verplicht u tot niets. Uw goud inwisselen in Amsterdam doet u bij de Ceintuurbaan 33. De goud inkoop kantoor die meer dan 20 jaar bestaat.

Zonder afspraak uw goud en zilver verkopen
U bent zonder welkom op ons adres tijdens openingsuren – een afspraak maken vooraf is niet nodig. In de meeste gevallen kunnen onze specialisten u direct helpen. Zo hoeft u nooit lang te wachten om erachter te komen hoeveel uw kostbaarheden waard zijn. Weet u niet zeker of uw items echt van goud of zilver zijn gemaakt? Geen zorgen, wij kunnen dit ter plekke testen.

Wij bieden altijd de meest actuele inkoopprijzen
Bij ons kunt u rekenen op vakkundige taxatie en eerlijke inkoopprijzen die gekoppeld zijn aan actuele edelmetaalkoersen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Voor de inkoop is het van belang dat u alle object met u meebrengt, ook wanneer u niet van plan bent om uw items direct te kopen; aan de hand van foto’s of beschrijvingen kunnen wij geen bod uitbrengen. Daarnaast dient u altijd uw geldig paspoort of Nederlands legitimatiebewijs mee te nemen omdat wij verplicht zijn elke inkoop te registreren.

Goud inkoop Ceintuurbaan bezoeken
U treft onze winkel op Ceintuurbaan 33 in Amsterdam. Wij zijn heel makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Kijk op onze contactpagina voor een plattegrond en onze openingstijden.