Goudbaren

Goudbaren verkoopt u veilig en vertrouwd bij Zilver Goud Amsterdam. We bieden u een gratis taxatie, een veilige verkoopprocedure en een directe contante betaling of via de bank. Ontdek onze hoge inkoopprijzen voor alle soorten goudbaren. Zo kan het zijn dat u een goudbaar in het verleden heeft gekocht en deze met winst vandaag de dag wilt verkopen. Het kan ook zijn dat u een goudbaar uit een erfenis heeft. U wilt dan uw erfenis verkopen in Amsterdam. Het maakt voor Zilver Goud Amsterdam niet uit in welk land uw goudbaar is geproduceerd. Wel is het van belang dat dit door een erkende producent is gemaakt. Zo moet de producent van de goudbaar op de LBMA-lijst (Londen Bullion Markt) voorkomen. Deze lijst garandeert dat uw goudbaar onder strikte richtlijnen is geproduceerd.

 

Wat zijn goudbaren?

Goudbaren zijn staven van zuiver goud die als belegging of om vermogen te behouden, worden verkocht. Het is een van de oudste en meest waardevolle vormen van geld ter wereld. Al duizenden jaren worden goudbaren als een betrouwbare manier om vermogen op te slaan, gebruikt. Als u goudbaren bezit, kunt u ze ook verkopen voor geld.

Goudbaren worden gemaakt van puur goud en worden meestal geslagen in verschillende gewichten en maten, variërend van een paar gram tot enkele kilo’s. Ze worden geproduceerd door gerespecteerde fabrikanten over de hele wereld en zijn gemakkelijk te verhandelen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel particuliere als institutionele beleggers. Wilt u goud kopen of zilver kopen? Dit is natuurlijk ook een optie. Omdat goudbaren waardevast zijn en hun koopkracht behouden tijdens economische crisisperiodes, worden ze vaak gebruikt als een hedge tegen inflatie en economische onzekerheid. Bovendien zijn goudbaren ook een tastbare vorm van vermogen die niet afhankelijk is van digitale of papieren eigendomsbewijzen.

 

Waar moet u op letten als u goudbaren verkoopt?

Als u overweegt om uw goudbaren te verkopen, zijn er een aantal belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om de huidige marktprijzen voor goud te begrijpen, omdat deze van invloed zijn op de waarde van uw goudbaren. Het is ook belangrijk om te weten welke soorten goudbaren er zijn en hoe deze worden gewaardeerd.

Voordat u uw goudbaren verkoopt, is het verstandig om een gerenommeerde en betrouwbare goudhandelaar te vinden. Er zijn tal van bedrijven die goud kopen, maar het is belangrijk om een erkende goudhandelaar, die eerlijke prijzen biedt, te vinden. Zoek naar bedrijven met positieve klantbeoordelingen en die zijn aangesloten bij brancheorganisaties. Wij van Zilver Goud Amsterdam kopen al je goudbaren voor een eerlijke prijs.

 

Wanneer is het een goed moment om goudbaren te verkopen?

Als u op zoek bent naar manieren om wat extra geld te verdienen, kan het verkopen van goudbaren een goede oplossing zijn. Goudbaren zijn een veilige investering met veelal  een hoge waarde, vooral als het gaat om echt goud. Voordat u uw goudbaren gaat verkopen moet u wel op een paar zaken letten:

  • Zijn de goudbaren echt?
  • Alleen goudbaren verkopen of meer?
  • Wat is de actuele wisselkoers?
  • Contant of via bankrekening betalen?
  • Goed laten wegen

 

Zijn mijn goudbaren echt?

Als u uw goudbaren wilt verkopen is het belangrijk om te kijken of uw goudbaren echt goud zijn. Als u niet zeker weet of uw goudbaren echt zijn, kunnen wij voor u kijken of ze van echt goud zijn. Het is ook belangrijk om het karaatgehalte van uw gouden baren te achterhalen, omdat dit invloed heeft op de uiteindelijke waarde ervan. Hoe hoger het karaat, hoe hoger de waarde van uw gouden baren.

 

Alleen goudbaren verkopen of ook andere producten verkopen?

Naast goudbaren, kunt u ook overwegen om oude gouden sieraden te verkopen. Oud goud kan nog steeds veel geld opleveren, afhankelijk van de actuele goudkoers en de kwaliteit van het goud. Het is echter belangrijk om te onthouden dat goud oxideert en dat oud goud daardoor minder waard kan zijn dan nieuw goud.

 

Wat is de actuele wisselkoers?

Als u besluit om uw goudbaren of oude gouden sieraden te verkopen, is het belangrijk om te weten wat de goudprijs is en wat de actuele goudkoers is. Dit bepaalt de actuele waarde van de goudprijs en helpt u om een goede prijs te krijgen voor uw gouden baren. Bij Zilver Goud Amsterdam helpen wij u bij het taxeren van uw bezittingen en garanderen wij u de beste prijs voor uw goudbaren.

 

Cashbetaling of op bankrekening?

Daarnaast is het belangrijk om te weten of u uw goud voor contant geld kunt verkopen of dat u het op uw bankrekening gestort krijgt. Wij bieden zowel uitbetaling in cash als via bankoverschrijving aan. U ontvangt dan het verkoopbedrag op uw rekening.

 

Wegen op de weegschaal

Bij Zilver Goud Amsterdam verzekeren wij u van een  eerlijk en transparant verkoopproces.  In onze winkel kunt u een gratis taxatie krijgen en al uw goudbaren laten taxeren. Wij wegen het goud op een nauwkeurige weegschaal, om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs krijgt. Een betrouwbare goudhandelaar  zal dit altijd doen. Als inkoper van goudbaren weten wij hoeveel uw goud waard is. Wist u dat u ook voor zilver verkopen bij ons terecht kunt?

 

Goudbaar gewicht bepaalt de prijsUmicore Feingold goudbaar verkopen bij Zilver Goud Amsterdam

Goudbaren zijn verhandelbaar in gewichten van 1 gram tot 1 kilo. Bekende goudbaren zijn afkomstig van Umicore, een Belgisch bedrijf dat edelmetalen smelt. U kunt ook in het bezit zijn van een Valcambi, Perth Mint, Heraeus of een ander merk. De kwaliteit en het gewicht bepalen de uiteindelijke verkoopprijs. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van goud inkoop. Hierdoor kunnen we snel een realistische prijs bepalen. Bovendien bieden we u ook nog eens de hoogste inkoopprijs. Bij Zilver Goud Amsterdam is goudbaren verkopen  makkelijker dan u denkt.

 

Hoeveel goudbaren verkopen is legaal?

Over het algemeen zijn er in Nederland geen beperkingen op het aantal goudbaren dat u mag verkopen, zolang u het goud op legale wijze heeft verkregen en de transactie plaatsvindt bij een erkende goudhandelaar. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u op een veilige manier uw goudbaren verkopen.

Heraeus goudbaar verkopen bij Zilver Goud Amsterdam

Goudbaren van de volgende producenten kopen wij in:
-Umicore (zie afbeeldingen hierboven en hieronder)
-Heraeus ( zie afbeelding hiernaast)
-Perth Mint
-Valcambi
-Credit Suisse
-Degussa
-andere LBMA geaccrediteerde producenten

 

Waarom leveren goudbaren veel geld op?

Goudbaren leveren veel geld op omdat er veel vraag naar is. Goudbaren zijn een populaire keuze voor investeerders die op zoek zijn naar een veilige haven voor hun vermogen. Daarbij is het wel van belang dat de goudbaren echt zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de echtheid van goudbaren te verifiëren, zoals het controleren van het keurmerk en het certificaat van echtheid.

Als u overweegt om goudbaren te verkopen, dan is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare goud inkoper die u zekerheid kan bieden. Goudbaren zijn er in verschillende karaatgehaltes, van 24 karaat goud tot baren met een lager karaatgehalte. Het is belangrijk om te weten hoeveel karaat goud u verkoopt, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. U kunt ook zilver verkopen of andere edelmetalen, zoals platina of palladium bij onze inkoop kantoor.

Naast goudbaren zijn er ook gouden munten die u kunt verkopen. Deze munten zijn populair bij verzamelaars en investeerders en zijn vaak verkrijgbaar in verschillende gewichten en karaatgehaltes. Het is belangrijk om te weten dat de waarde van een gouden munt niet alleen afhankelijk is van het gewicht en het karaatgehalte, maar ook van de zeldzaamheid en de historische waarde van de munt. Afhankelijk van de historische waarde van uw munt zullen wij een inschatting maken van de waarde en u volledig vrijblijvend een bod doen.

 

Gouden munten en gouden sieraden verkopen

Zilver Goud Amsterdam koopt graag uw Umicore Feingold goudbaar in

Naast goudbaren verkopen kunt u ook uw gouden munten en andere edelmetalen verkopen. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u een uiteenlopend aanbod  goudbaren, variërend in gewicht van 1 gram tot wel een kilo verkopen. Elk van onze goudbaren kopen wij in als het vervaardigd is van hoogwaardig karaat goud.

Als u goud wilt verkopen, kunt u erop vertrouwen dat Zilver Goud Amsterdam u de hoogste prijs biedt voor uw goudbaren. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van goud, zilver, platinum, horloges en sieraden. Of u nu 20 gram goudbaren of slechts 1 gram goudbaren wilt verkopen, wij bieden altijd de beste prijs.

Als u op zoek bent naar de hoogste kwaliteit goudbaren en de hoogste goudprijs , dan bent u bij Zilver Goud Amsterdam aan het juiste adres.

 

Goudbaren verkopen bij Zilver Goud Amsterdam

Zilver Goud Amsterdam is een gerenommeerde goudinkoper. Dit heeft als voordeel dat wij u een  eerlijke prijs voor uw goud en een snelle en eenvoudige transactie kunnen bieden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw goud te verkopen tegen een hogere prijs dan u elders zou kunnen krijgen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de prijs van goud fluctueert en de waarde afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de marktvraag en de hoeveelheid goud die beschikbaar is. We informeren u graag  in onze winkel!

Inkoopproces van goudbaren bij Zilver Goud Amsterdam

Scroll naar boven