Goudbaren

Goudbaren inkoop: veilig en betrouwbaar
Goudbaren verkoopt u veilig en vertrouwt bij Zilver Goud Amsterdam. We bieden u gratis taxatie, een veilige procedure en contante betaling. Ontdek onze hoge inkoopprijzen voor alle soorten goudbaren. Het maakt niet uit in welke land uw goudbaar is geproduceerd. Wel is het van belang dat dit door een erkende producent is gemaakt. Zo garandeerd de producent de betrouwbaarheid.

Goudbaren inkoopGoudbaar gewicht bepaalt de prijs
Goudbaren zijn verhandelbaar in gewichten van 1 gram tot 1 kilo. Bekende goudbaren zijn die van Umicore, een Belgisch bedrijf dat edelmetalen smelt. U kunt ook in het bezit zijn van een Valcambi, Perth Mint, Heraseus of ander merk goudbaar. De kwaliteit en het gewicht bepalen de prijs. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van goud inkoop. Hierdoor kunnen we snel de juiste prijs bepalen. Bovendien bieden we u ook nog eens de hoogste inkoopprijs. Goudbaren verkopen is makkelijker gaat heel makkelijk bij ons.

Veilige en discrete afhandeling
Uw en onze veiligheid is belangrijk. We taxeren en verhandelen goudbaren in een veilige omgeving. Zo bent u verzekerd van een juiste en snelle afhandeling. Wist u trouwens dat taxatie bij ons volledig gratis is? Breng uw goudbaar of goudbaren naar Zilver Goud Amsterdam. We controleren het goud op Stopheling. Hierna bekijken we de kwaliteit en wegen de goudbaar volgens een zorgvuldig proces. Aan de hand van de meetwaarden geven we u de beste inkoopprijs. U bent dan ook bij uw eigen goudbaar inkoop adres.

Goudbaar verkopenContante betaling bij Zilver Goud Amsterdam
Bent u tevreden over de door ons geboden inkoopprijs? We zorgen voor een snelle en discrete afhandeling. Hierbij ontvangt u een contante betaling. Vindt u dit ongewenst, dan gaan we over tot bankoverschrijving. Legitimatie is verplicht, vergeet daarom geen geldig ID mee te nemen. Inkoop is mogelijk wanneer u 18 jaar of ouder bent.

Openingstijden goudbaar inkoop
U vindt onze openingstijden op de contactpagina. Een afspraak maken is niet nodig, tijdens de openingstijden staan we geheel voor u klaar. Dankzij onze centrale ligging zijn we gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. We zien u graag terug bij Zilver Goud Amsterdam.

Goudbaren inkoop