Goud juwelen verkopen in 3 stappen

Stel u heeft door de jaren heen aardig wat gouden juwelen verzameld, maar u vindt dat u er inmiddels wel toe bent aan goud juwelen verkopen. Dan kan dat erg eenvoudig in onze winkel. Het verkopen van uw goud aan ons brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid direct uw goud te laten taxeren en indien de prijs u bevalt ook direct uw goud in te wisselen voor geld. Dit scheelt lang wachten en u heeft zo weer geld voor iets nieuws. Hier komen enkele stappen bij kijken die ervoor kunnen zorgen dat u het proces soepel doorloopt.

Stap 1: Eerst zelf uw goud controleren

De eerste stap is om thuis alle juwelen die u wilt verkopen even bij elkaar te zoeken. Er kunnen best veel verschillende gouden juwelen zijn die u wilt verkopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Nadat u al uw verschillende gouden juwelen bij elkaar hebt verzameld is het van cruciaal belang dat u deze voor zover mogelijk test op echtheid. Dit kunt u zelf doen, bijvoorbeeld door middel van een sterke magneet (edelmetaal is niet magnetisch). Tevens kunt u met een loep kijken of er zich op de sieraden een keurmerk bevindt.

Stap 2: Kom langs in onze inkoopwinkel

Zodra u weet wat u wilt aanbieden voor de verkoop, dan is de volgende stap om bij ons langs te komen. In onze inkoopwinkel in Amsterdam kunt u uw gouden juwelen immers erg eenvoudig verkopen. Bovendien kan taxatie in de meeste gevallen ter plekke plaatsvinden en wordt u geheel kosteloos aangeboden. Een afspraak maken in niet nodig. U krijgt na het taxeren de inkoopwaarde van uw sieraden te horen en u kunt vervolgens zelf kiezen of u deze direct verkoopt of toch liever behoudt. De taxatie is volledig vrijblijvend. Dit houdt in dat als u na het taxeren er voor wilt kiezen om uw sieraden toch te houden, dit geen enkel probleem is en u hoeft dan ook niet te betalen voor het taxeren zelf. Indien u akkoord gaat met onze inkoopprijs, kunt u overgaan tot de verkoop van uw juwelen aan ons.

Stap 3: Ontvang direct geld met goud juwelen verkopen

Dit is uiteraard de laatste stap in het proces, namelijk uw goud juwelen verkopen aan ons. U bent akkoord gegaan met de prijs die u via de taxatie heeft gekregen, nu is de enige stap nog het verwerken van deze transactie. Bij de verkoop van uw goud aan ons bent u verplicht uw ID te tonen. Indien u dit heeft gedaan kunt u de gouden juwelen direct aan ons afstaan en zullen wij ook direct de betaling voor u voldoen. U mag zelf kiezen voor goud verkopen contant of ontvangt u liever het bedrag per overboeking op uw bankrekening? Soms kan het handig zijn om het geld meteen in handen hebben, maar wij begrijpen het ook als u liever niet met het geld over straat loopt. Maak nu gebruik van de snelle stappen en verkoop uw goud bij ons in Amsterdam!

Scroll naar top