Goud juwelen verkopen in 3 stappen

Stel u heeft door de jaren heen aardig wat gouden juwelen verzameld, maar u vindt dat u er inmiddels wel toe bent aan goud juwelen verkopen. Dan kan dat erg eenvoudig in onze winkel. Het verkopen van uw goud aan ons brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid direct uw goud te laten taxeren en indien de prijs u bevalt ook direct uw goud inwisselen voor geld. Dit scheelt lang wachten en u heeft zo weer geld voor iets nieuws. Voordat u naar ons komt op uw goud te verkopen wilt u natuurlijk weten hoe onze inkoopproces gaat. Hier komen enkele stappen bij kijken die ervoor kunnen zorgen dat u het proces soepel doorloopt. Zo weet u dat Zilver Goud Amsterdam altijd discreet en op een transparante inkoopwijze werkt.

Controleer 33%

Stap 1: Eerst zelf uw goud controleren

Gouden Juwelen Verkopen

De eerste stap is om thuis alle juwelen die u wilt verkopen even bij elkaar te zoeken. Er kunnen best veel verschillende gouden juwelen zijn die u wilt verkopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Ook grote merksierden kunt u bij ons verkopen. Denk daarbij aan Cartier sieraden verkopen of Pomellato sieraden verkopen. Neem bij deze grote merksieraden altijd de doos, papieren en aankoopbon mee. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopwaarde. Nadat u al uw verschillende gouden juwelen bij elkaar hebt verzameld is het van cruciaal belang dat u deze voor zover mogelijk test op echtheid. Dit kunt u zelf doen, bijvoorbeeld door middel van een sterke magneet (edelmetaal is niet magnetisch). Het kan voorkomen dat het slotje wel magnetisch wordt aangetrokken. Dit komt doordat in een slotje een metalen veer kan zitten. Als alleen het slotje door het magneet wordt aangetrokken is vaak het juweel wel van edelmetaal. Tevens kunt u met een loep kijken of er zich op de juwelen een keurmerk bevindt. Een Nederlandse goudkeur is bijvoorbeeld een eikenblad of een tulp. Dit gebeurd door de waarborg. Ook kunt u niet officiële goudkeuren herkennen zoals 333, 585, 750 of 912. Deze keuren kan in principe iedereen erin slaan. Hierdoor zijn deze niet altijd gegarandeerd de goudgehalte dat wordt aangegeven. Voor een extra controle bij ons doet u deze sieraden in een aparte zakje.

Kom langs 66%

Stap 2: Kom langs in onze inkoopwinkel

Juwelen verkopen

Zodra u weet welke juwelen u wilt aanbieden voor de verkoop, dan is de volgende stap om bij ons langs te komen. In onze inkoopkantoor in Amsterdam kunt u uw gouden juwelen immers erg eenvoudig verkopen. Goud inkoop Amsterdam is dan ook decennia lang een bekende inkoop kantoor. Bovendien kan taxatie van uw juwelen in de meeste gevallen ter plekke plaatsvinden en wordt u geheel kosteloos aangeboden, dus GRATIS. Een afspraak maken in niet nodig. U krijgt na het taxeren de inkoopwaarde van uw sieraden te horen en u kunt vervolgens zelf kiezen of u deze direct verkoopt of toch liever behoudt. De taxatie is volledig vrijblijvend. Dit houdt in dat als u na het taxeren er voor wilt kiezen om uw sieraden toch te houden, dit geen enkel probleem is en u hoeft dan ook niet te betalen voor het taxeren zelf. Indien u akkoord gaat met onze inkoopprijs, kunt u overgaan tot de verkoop van uw juwelen aan ons.

Ontvang direct geld 100%

Stap 3: Ontvang direct geld met goud juwelen verkopen

Goud Verkopen Stappen

Dit is uiteraard de laatste stap in het proces, namelijk uw goud juwelen verkopen aan ons. U bent akkoord gegaan met de prijs die u via de taxatie heeft gekregen, nu is de enige stap nog het verwerken van deze transactie. Bij de verkoop van uw goud aan ons bent u verplicht uw ID te tonen. Indien u dit heeft gedaan kunt u de gouden juwelen direct aan ons afstaan en zullen wij ook direct de betaling voor u voldoen. U mag zelf kiezen voor goud verkopen contant of ontvangt u liever het bedrag per overboeking op uw bankrekening? Soms kan het handig zijn om het geld meteen in handen hebben, maar wij begrijpen het ook als u liever niet met het geld over straat loopt. Maak nu gebruik van de snelle stappen en verkoop uw goud bij ons in Amsterdam!

Scroll naar boven