999 zilver

Heeft u 999 zilver in uw bezit en zoekt u een 999 zilver inkoop deskundige? Zilver Goud Amsterdam is ruim twee decennia gespecialiseerd in de taxatie en inkoop van edelmetalen, waaronder van zuiver zilver. En heeft u meer dan zilver alleen, ook dan kunt u bij onze winkel terecht met onder andere oud goud inkoop, luxe sieraden en merkhorloges zoals Breitling verkopen. Kom direct langs met uw 999 zilver of andere waardevolle sieraden voor een vrijblijvende mondelinge inkooptaxatie. 

 

999 zilver baar inkoopDe waarde van 999 zilver

Zoals u weet, zilver wordt beschouwd als een grondstof. Zo is er een wereldwijde handel in dit edelmetaal en wordt de waarde van zilver bepaald aan de hand van vraag en aanbod. Om deze reden is de waarde van u 999 zilver object afhankelijk van de actuele zilverkoers en dus onderhevig aan koersschommelingen. Tijdens een bezoek aan onze winkel ontvangt u altijd een waardebepaling gebaseerd op de huidige stand van de zilverkoers. Zilver van 999 zuiver houdt in dat 999 delen van 1000 uit zilver bestaat. Het enige andere deel kan uit een andere metaal bestaan zoals koper. Het houdt dan ook in dat het object bijvoorbeeld een zilverbaar of zilveren munt uit 99,9% puur zilver bestaat. Kom voor zilverbaar inkoop of zilveren munten inkoop naar ons toe. Wij zijn hierin gespecialiseerd doordat wij 999 zilver dagelijks inkopen.

 

999 zilver objecten verkopen

Heeft u 999 zilver in handen, dan zal dit waarschijnlijk gaan om beleggingszilver. Zo kan het een zilveren munten inkoop betreffen of om misschien heeft u één of meerdere zilverbaren die u wilt inwisselen voor cash. Zoals hierboven uitgelegd geeft  “999” de zuiverheid van het zilver weer, u kunt dit dus aflezen als 99,9% puur zilver. Twijfelt u over de gehalte van het zilver of de echtheid van uw object? Kom ook in deze gevallen gerust langs bij onze inkoopexperts. Een stempel van 999 is geen officiële keur, het kan zijn dat het object dat u heeft niet uit zilver bestaat maar uit iets anders. U kunt zelf makkelijke test een snelle test doen door een magneet tegen aan te houden. Zilver zal namelijk niet aantrekken tot een magneet.

 

Zilveren munten van 999 verkopen

Veel belegging zilveren munten hebben een gehalte van 999 of 9999 zuiverheid. Dit staat meestal in de munt geslagen. Voor het verkopen van de volgende zilveren beleggingsmunten kunt u bij Zilver Goud Amsterdam terecht:
Zilveren Maple Leaf inkoop
Zilveren Eagle inkoop
Zilveren Kangoeroe inkoop
Zilveren Britannia inkoop
Zilveren Philharmonic inkoop

Heeft u een andere zilveren munt met 999 of 9999 in bezit? Deze kunt u ook gelijktijdig meenemen met het zilver dat u aan ons wilt verkopen. De bovenstaande lijst is namelijk niet limiet. 

 

999 zilver inkoopWerkwijze van 999 zilver inkoop

Bij 999 zilver inkoop begint altijd met een taxatie. Dat wil zeggen: de echtheid, zuiverheid en het gewicht van uw zilver wordt zorgvuldig gecontroleerd en getest. Vervolgens wordt er een bod berekend aan de hand van actuele inkoopprijzen. Deze taxatie is mondeling en bovendien helemaal gratis. Gaat u akkoord met het bedrag die wij u kunnen uitkeren, dan kunt u 999 zilver verkopen direct in onze winkel. Voor de inkoop zijn wij verplicht om uw gegevens te registreren – vergeet daarom niet om uw geldige legitimatie mee te nemen.

Scroll naar boven