999 zilver

999 zilver
Zoekt u een 999 zilver inkoop deskundige? Zilver Goud Amsterdam is ruim twee decennia gespecialiseerd in de taxatie en inkoop van edelmetalen, waaronder van zuiver zilver. En heeft u meer dan zilver alleen, ook dan kunt u bij onze winkel terecht met onder andere oud goud, luxe sieraden en merkhorloges.

999 zilver baar inkoop

De waarde van 999 zilver
Zoals u weet, zilver wordt beschouwd als een grondstof. Zo is er een wereldwijde handel in dit edelmetaal en wordt de waarde van zilver bepaald aan de hand van vraag en aanbod. Om deze reden is de waarde van u 999 zilver object afhankelijk van de actuele zilverkoers en dus onderhevig aan koersschommelingen. Tijdens een bezoek aan onze winkel ontvangt u altijd een waardebepaling gebaseerd op de huidige stand van de zilverkoers.

999 zilver objecten verkopen
Heeft u 999 zilver in handen, dan zal dit waarschijnlijk gaan om beleggingszilver. Zo kan het een zilveren munten inkoop betreffen of om misschien heeft u één of meerdere zilverbaren die u wilt inwisselen voor cash. De “999” geeft de zuiverheid van het zilver weer, u kunt dit dus aflezen als 99,9% puur zilver. Twijfelt u over de gehalte van het zilver of de echtheid van uw object? Kom ook in deze gevallen gerust langs bij onze inkoopexperts.

999 zilver inkoop

Werkwijze van 999 zilver inkoop
999 zilver inkoop begint met een taxatie. Dat wil zeggen: de echtheid, zuiverheid en het gewicht van uw zilver wordt zorgvuldig gecontroleerd en getest. Vervolgens wordt er een bod berekend aan de hand van actuele inkoopprijzen. Deze taxatie is mondeling en bovendien helemaal gratis. Gaat u akkoord met het bedrag die wij u kunnen uitkeren, dan kunt u 999 zilver verkopen direct in onze winkel. Voor de inkoop zijn wij verplicht om uw gegevens te registreren – vergeet daarom niet om uw geldige legitimatie mee te nemen.