Bloedkoraal

Verkoop uw bloedkoralen collier / ketting, armband of oorbellen en ontvang hier de hoogste prijs voor. We vertellen u de waarde van bloedkoraal en bieden u een cash betaling of via de bank. Heeft u nog oude bloedkoraal sieraden die u niet meer draagt en maar in een la of schoenendoos staat te verstoffen. Deze kunt u bij Zilver Goud Amsterdam inleveren voor geld. Bloedkoraal is herkenbaar aan de rode kleur. Bij het verkopen van uw bloedkoraal is de waarde afhankelijk van verschillende factoren, zoals kleur, kwaliteit, grote en gewicht. Bloedkoraal kralen komen voor in tonnetjes en kaasjes. Ze lijken veel op elkaar maar tonnetjes zijn meer rechthoekig en kaasjes meer bollig, zie hieronder een foto van bloedkoraal van een mix van tonnetjes en kaasjes. 

 

Bloedkoraal VerkopenBloedkoraal inkoop Amsterdam

Met een inkoopkantoor in Amsterdam zijn wij centraal gelegen. Hiermee bent u verzekerd van een snelle en discrete afhandeling voor uw koraal. Zilver Goud Amsterdam is er voor de inkoop van bloedkoraal sieraden. Loop zonder afspraak bij ons binnen en ontvang ook nog eens een gratis taxatie. In Nederland werd vroeger veel bloedkoraal gedragen. Dit werd dan veel verwerkt met goud in diverse klederdrachten. Ook voor goud inkoop bent u bij ons op het juiste adres. Gouden sieraden leveren namelijk ook geld op.

 

Bloedkoraal VerkopenDe waarde van bloedkoraal

Bloedkoraal is de afgelopen jaren flink in waarde gestegen. Dit heeft te maken met het verbod op het winnen van bloedkoraal. Omdat in China bloedkoraal sieraden als statussymbool worden gezien, is de vraag alleen maar toegenomen. Hierdoor kunt u een hoge prijs krijgen voor uw sieraden. Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring met de inkoop van alle soorten sieraden. Zo worden er veel bloedkoraal colliers verkocht. We kunnen de exacte waarde bepalen en brengen eventueel een hoog bod uit. Profiteer van de stijgende bloedkoraal prijzen en onze deskundigheid. Wij kopen uitsluitend donkerrode kralen van tenminste Ø 1cm.

 

Bloedkoraal kralen verkopen

Of het nu om een ring, hanger of ander sieraad gaat: met bloedkoraal kralen heeft u waarde in handen. We taxeren geheel gratis bloedkoraal kralen, kettingen en overige voorwerpen. Uw sieraden zijn bij ons in veilige handen, het taxeren gebeurt in een beveiligde omgeving. Na het taxeren van uw bloedkoraal vergelijken we de waarde met de actuele inkoopprijzen. We bieden de hoogste prijs voor hetgeen we taxeren voor bloedkoraal. Gaat u akkoord met ons bod, dan ontvangt u binnen onze beveiligde omgeving een directe cash betaling. Hierdoor hoeft u niet te wachten op een bankoverschrijving, hoewel dit uiteraard wel tot de mogelijkheden behoort.

 

Inkoop van BloedkoraalOver Zilver Goud Amsterdam

Onze inkoop ligt Centraal in Amsterdam. Wij zijn zeer goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Onze locatie en actuele openingstijden vindt u op de contactpagina. Een afspraak maken is niet nodig, ons professionele team staat tijdens openingstijden voor u klaar om uw bloedkoraal in te kopen. Dit kan een armband, snoer of oorbellen zijn van koraal. Oud goud verkopen gaat discreet en makkelijk bij Zilver Goud Amsterdam. We zijn wettelijk verplicht uw legitimatie te controleren. Ook checken we de aangeboden sieraden op Stopheling. Zilver Goud Amsterdam: een eerlijke en betrouwbare inkoop van bloedkoraal.

 

Inkoop Bloedkoraal

Scroll naar boven