Bloedkoraal

Bloedkoraal inkoop Amsterdam
Verkoop uw bloedkoralen ketting, armband of oorbellen en ontvang hier de hoogste prijs voor. We vertellen u de waarde van bloedkoraal en bieden u een cash betaling. Hiermee bent u verzekerd van een snelle en discrete afhandeling. Zilver Goud Amsterdam is er voor de inkoop van bloedkoraal sieraden. Loop zonder afspraak bij ons binnen en ontvang ook nog eens een gratis taxatie.

Bloedkoraal inkoopDe waarde van bloedkoraal
Bloedkoraal is de afgelopen jaren flink in waarde gestegen. Dit heeft te maken met het verbod op het winnen van bloedkoraal. Omdat in China bloedkoraal sieraden als statussymbool worden gezien, is de vraag alleen maar toegenomen. Hierdoor kunt u een hoge prijs krijgen voor uw sieraden. Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring met de inkoop van alle soorten sieraden. We kunnen de exacte waarde bepalen en brengen eventueel een hoog bod uit. Profiteer van de stijgende prijzen en onze deskundigheid.

Bloedkoraal kralen verkopen
Of het nu om een ring, hanger of ander sieraad gaat: met bloedkoraal kralen heeft u waarde in handen. We taxeren geheel gratis bloedkoraal kralen, kettingen en overige voorwerpen. Uw sieraden zijn bij ons in veilige handen, het taxeren gebeurt in een beveiligde omgeving. Na het taxeren vergelijken we de waarde met de actuele inkoopprijzen. We bieden de hoogste prijs voor hetgeen we taxeren. Gaat u akkoord met ons bod, dan ontvangt u binnen onze beveiligde omgeving een directe cash betaling. Hierdoor hoeft u niet te wachten op een bankoverschrijving, hoewel dit uiteraard wel tot de mogelijkheden behoort.

Over Zilver Goud Amsterdam
Onze inkoop ligt Centraal in Amsterdam. Wij zijn zeer goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Onze locatie en actuele openingstijden vindt u op de contactpagina. Een afspraak maken is niet nodig, ons professionele team staat tijdens openingstijden voor u klaar. We zijn wettelijk verplicht uw legitimatie te controleren. Ook checken we de aangeboden sieraden op Stopheling. Zilver Goud Amsterdam: een eerlijke en betrouwbare inkoop van bloedkoraal.

Inkoop Bloedkoraal