Zilverbaren

Verkoop uw zilverbaren tegen de meest actuele en hoogste zilverprijs. Zilver Goud Amsterdam werkt veilig en discreet en geeft u persoonlijke aandacht. Onze taxatie is gratis en verplicht u tot niets. Heeft u een zilverbaartje van 10 gram of van 100 Troy Ounce (31,1 kilo)? Het maakt niet uit hoe groot het zilverbaar is. U kunt met uw zilverbaar direct bij ons langskomen. Zilverbaren die wij inkopen moeten afkomstig zijn van een LBMA (Londen Bullion Markt) erkende smelterijen. Dit zijn zilverbaren met een zogenaamde “Good Delivery” status. Deze zilverbaren zijn gesmolten onder strenge richtlijnen. Verkoop direct uw zilverbaar bij ons op kantoor.

 

Zilverbaren inkoopInkoop zilverbaren tegen de beste prijs

Zilverbaren zijn een slimme investering voor nu en de toekomst. De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. Wilt u uw zilverbaar of baren verkopen, dan is het belangrijk om dit tegen de meest actuele zilverprijs te doen. Zo loopt u nooit geld mis. Bij Zilver Goud Amsterdam houden we deze koersen goed in de gaten. Daarnaast bieden we u ook nog eens de beste prijs bij zilver inkoop voor al uw zilverbaren of overige zilveren voorwerpen. Buitenom zilverbaren inkoop kopen wij ook goud, horloges en sieraden. Heeft u ook nog een goudbaar liggen en wilt u deze verkopen?  Goudbaren verkopen doet u ook bij ons van 1 gram tot en met 1 kilo. Hierbij geldt ook dat de goudbaren afkomst moet zijn van een LBMA geaccrediteerd smelterij. 

 

Zilver Goud Amsterdam: vrijblijvende taxatie

Zilverbaren van een goede kwaliteit hebben een hogere waarde. Ook het gewicht speelt een rol. Zo zijn zilverbaren verhandelbaar van 1 gram tot 1 kilo. Voor een particulier is het vaak moeilijk om de prijs te bepalen. We helpen u graag en bieden u een gratis taxatie in een veilige omgeving. Hierbij wordt uw zilverbaar gewogen en bekijken we de kwaliteit en zuiverheid. Met meer dan 20 jaar ervaring mag u van ons een veilige en betrouwbare werkwijze verwachten.

 

Zilverbaar verkopenZilverbaar verkopen

Aan de hand van de taxatie van de zilverbaar die u wilt verkopen, kunnen we u direct een bod doen. Dit is de inkoopprijs die wij voor uw zilverbaar geven. Deze inkoopprijs is afhankelijk van de zilverprijs. We kunnen u ervan verzekeren dat dit de beste prijs is. Voor een snelle afhandeling betalen we cash uit, uiteraard is ook een bankoverschrijving mogelijk. Uw voorkeur kunt u doorgeven wanneer u uw zilverbaar verkoopt. Alle transacties worden afgehandeld in een beveiligde omgeving met discretie.

Zilverbaren inkoop van de volgende smelters:
-Argor S.A. (zie foto hierboven)
-Umicore (zie foto hierboven en onder)
-Schöne Edelmetaal
-Drijfhout
-Heraeus

Heeft u zilveren munten zoals de Maple Leaf of American Eagle. Voor zilveren munten verkopen of gouden munten verkopen bent u bij ons welkom. Neem deze dan ook gelijk mee.

 

Zilverbaren VerkopenMakkelijk en snel zilverbaren verkopen

Doordat ons bedrijf centraal gelegen is in Amsterdam kunt u ons makkelijk bereiken om uw zilverbaren te verkopen. Komt u per fiets, auto of openbaar vervoer, dan kunt u voor onze deur parkeren. Een afspraak maken is niet nodig, we staan op werkdagen altijd voor u klaar. Bekijk vooraf de actuele openingstijden, te vinden op de contactpagina.

Benieuwd naar de waarde van uw zilverbaren? Kom vrijblijvend naar Zilver Goud Amsterdam: ons professionele team helpt u graag verder.

 

zilver baren inkoop

Scroll naar boven