18 Karaat goud

Wat is uw gouden voorwerpen waard? Zilver Goud Amsterdam koopt 18 karaat gouden sieraden en voorwerpen in. We bieden de hoogste goudprijs voor 18K goud en werken in een beveiligde omgeving. Profiteer van de hoge goudkoers en ontvang directe cash betaling, zonder dat u op een overschrijving hoeft te wachten. Zilver Goud Amsterdam is ook uw 18 karaat goud inkoop adres dat jarenlang een begrip is in Amsterdam. Heeft u gouden ringen, kettingen of armbanden thuis in een la liggen? Verstoft het goud maar in de kast of oude schoenendoos? Kom met uw gouden sieraden langs en verzilver deze gelijk voor geld. 

 

18 karaat goud inkoop18 karaat goud herkennen

Sieraden zijn vaak gemaakt van 14 karaat goud of 18 karaat goud. Wilt u weten hoe u het goudgehalte kunt herkennen? Goud van 18K herkennen is niet heel moeilijk, gouden sieraden en voorwerpen zijn voorzien van keurtekens. In Nederland is het verplicht dat 18K goud voorzien is van een keurmerk of stempel met het getal (750). Let op: goud dat afkomstig is uit het buitenland bevat niet altijd dit stempel. Daarom kan het soms toch lastig zijn om gouden sieraden te herkennen. Sieraden inkoop is namelijk een vak apart. Zilver Goud Amsterdam heeft veel ervaring met 18 karaat goud herkennen en de waardebepaling. Zilver Goud Amsterdam helpt u graag verder.

 

Laat uw 18 karaat goud taxeren

Naast het herkennen van 18 K goud bieden we u ook een vrijblijvende taxatie. Hierbij wordt het goud bekeken en gewogen. Na de taxatie van uw 18 K goud ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. Dit bod is gericht op de meest actuele goudprijs. We bieden altijd de hoogste goudprijs voor al uw gouden sieraden en voorwerpen. Of u nu wel of niet akkoord gaat met ons bod, taxatie is en blijft gratis. Zilver Goud Amsterdam verleent hiermee een uitstekende service. Ook voor 14 karaat goud inkoop en 24 karaat goud inkoop kunt u bij ons terecht. De meeste gouden sieraden in Nederland zijn gemaakt van 14 karaat goud. Goudbaren voor investeringen zijn meestal gemaakt van 24 karaat goud. Dit is ook wel beleggingsgoud of fijngoud genoemd. Heeft u een broodje goud uit een erfenis of in het verleden gekocht. Kom hiermee bij ons langs en laat u verrassen wat dit oplevert.

 

Inkoop 18 karaat goudOpeningstijden en bereikbaarheid

Uw 18 karaat goud laten taxeren of verkopen? Loop zonder afspraak bij ons binnen. Ons bedrijf is centraal gelegen en zeer goed bereikbaar. De actuele openingstijden vindt u op onze contactpagina.
Zilver Goud Amsterdam hanteert een eerlijke en transparante werkwijze. Ter plekke worden uw 18K gouden sieraden bekeken. We controleren aangeboden goud op Stopheling. Daarnaast controleren we uw identiteit, we vragen u daarom een identiteitsbewijs mee te nemen. Dit is wettelijk verplicht, wel zo duidelijk. Ontdek wat wij u kunnen bieden en maak kennis met onze discrete en beveiligde inkoop van 18 karaat goud. Veilig goud verkopen doet u bij Zilver Goud Amsterdam.

 

18 karaat goud inkoop

Scroll naar boven