18 Karaat goud

18 karaat goud inkoop
Wat is uw gouden voorwerpen waard? Zilver Goud Amsterdam koopt 18 karaat gouden sieraden en voorwerpen in. We bieden de hoogste goudprijs en werken in een beveiligde omgeving. Profiteer van de hoge goudkoers en ontvang directe cash betaling, zonder dat u op een overschrijving hoeft te wachten. Zilver Goud Amsterdam is ook uw 18 karaat goud inkoop adres dat jarenlang een begrip is in Amsterdam.

18 karaat goud inkoop18 karaat goud herkennen
Sieraden zijn vaak gemaakt van 14 karaat goud of 18 karaat goud. Wilt u weten hoe u het goudgehalte kunt herkennen? 18 Karaat goud herkennen is niet heel moeilijk, gouden sieraden en voorwerpen zijn voorzien van keurtekens. In Nederland is het verplicht dat 18 karaat goud voorzien is van een keurmerk of stempel met het getal (750). Let op: goud dat afkomstig is uit het buitenland bevat niet altijd dit stempel. Daarom kan het soms toch lastig zijn om gouden sieraden te herkennen. Sieraden inkoop is namelijk een vak apart. Zilver Goud Amsterdam heeft veel ervaring met 18 karaat goud herkennen en de waardebepaling. Zilver Goud Amsterdam helpt u graag verder.

Laat uw 18 karaat goud taxeren
Naast het herkennen van 18 karaat goud bieden we u ook een vrijblijvende taxatie. Hierbij wordt het goud bekeken en gewogen. Na de taxatie ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. Dit bod is gericht op de meest actuele goudprijs. We bieden altijd de hoogste goudprijs voor al uw gouden sieraden en voorwerpen. Of u nu wel of niet akkoord gaat met ons bod, taxatie is en blijft gratis. Zilver Goud Amsterdam verleent hiermee een uitstekende service.

Inkoop 18 karaat goudOpeningstijden en bereikbaarheid
Uw 18 karaat goud laten taxeren of verkopen? Loop zonder afspraak bij ons binnen. Ons bedrijf is centraal gelegen en zeer goed bereikbaar. De actuele openingstijden vindt u op onze contactpagina.
Zilver Goud Amsterdam hanteert een eerlijke en transparante werkwijze. We controleren aangeboden goud op Stopheling. Daarnaast controleren we uw identiteit, we vragen u daarom een identiteitsbewijs mee te nemen. Ontdek wat wij u kunnen bieden en maak kennis met onze discrete en beveiligde inkoop van 18 karaat goud.

18 karaat goud inkoop