20 Mark Duitsland

De 20 Mark Duitsland munten zijn tussen 1871 en 1915 geslagen. Deze gouden munten zijn de meest bekendste uit Duitsland. Dankzij het hoge goudgehalte kunt u hier een mooie prijs voor ontvangen. Wilt u 20 Mark Duitsland verkopen? Zilver Goud Amsterdam taxeert gratis de waarde van deze munten. Bij verkoop ontvangt u van ons een directe cash betaling.

 

20 Mark inkoopMeer over 20 Mark Duitsland

De 20 Mark Duitsland wordt ook wel de Pruisische gouden munt genoemd. Hierop staat de beeltenis van Keizer Wilhelm II. Op de achterkant vinden we het wapen van het Duitse keizerrijk. Weet u hoe u nog meer de 20 Mark Duitsland kunt herkennen? Op de rand staat de tekst “Gott mit uns” oftewel God is met ons. De nominale waarde bedraagt 20 Duitse mark. Met een goudgehalte van 90% is deze munt echter veel meer waard. Voor 20 Mark Duitsland gouden munt inkoop bent u bij Zilver Goud Amsterdam op het juiste adres.

 

Gratis taxatie van 20 Mark Duitsland

Ontdek de waarde van de 20 Mark Duitsland munt. Er zijn verschillende exemplaren in omloop. Doordat er miljoenen van zijn geslagen, is de 20 Mark Duitsland vooral een interessante goudbelegging. Wilt u deze munt inruilen voor contant geld? We taxeren gratis en vrijblijvend de 20 Mark Duitsland munten. De taxatie is klaar terwijl u wacht en verplicht u tot niets. We doen u aan de hand van onze taxatie een uitstekend bod.

 

Inkoop 20 Mark Duitsland  gouden munt

Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop 20 Mark Duitsland munten. Ook met andere gouden munten kunt u bij ons terecht. Voor uw en onze veiligheid vindt de inkoop in een beveiligde omgeving plaats. We vragen altijd naar uw legitimatie. Gouden munten inkoop is dan ook onze socialisme.
Ons inkoopadres is uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Controleer vooraf onze locatie en openingstijden, deze vindt u terug op de contactpagina. Ontdek vandaag nog wat uw 20 Mark Duitsland munt waard is. Zilver Goud Amsterdam heet u van harte welkom.

 

Gouden Duitse Mark inkoop

Scroll naar boven