50 Pesos Centenario Mexico

Sommige gouden munten zijn naast een goede investering ook interessant als verzamelmunt. De 50 Pesos Centenario Mexico is hier een van. Deze gouden munt stamt uit de periode 1921 tot 1947. Deze Mexicaanse munt heeft een zuiverheid van 21,6 karaat. Met maar liefst 37,5 gram fijngoud heeft u een waardevol bezit in handen. Zilver Goud Amsterdam koopt deze tegen de hoogste prijs van u over. Voor de 50 Pesos Centenario munt inkoop bent u bij ons op het juiste aders.

 

50 Pesos Centenario Mexico inkoop goudInkoop 50 Pesos Mexico

Wij van Zilver Goud Amsterdam hebben meer dan 20 jaar ervaring met de inkoop van gouden munten. 50 Pesos Centenario Mexico komen we regelmatig tegen. Deze munt is geslagen ter ere van 100 jaar onafhankelijk Mexico. Een mooie herdenkingsmunt waar er bijna 8,5 miljoen van in omloop zijn. Aan de voorzijde vindt u de gevleugelde Liberty, wat symbool staat voor de onafhankelijkheid. Op de achterzijde staat het nationale embleem van Mexico. De munten die in 1943 geslagen zijn hebben een oplage van slechts 89.000 stuks. Hierdoor zijn deze zeldzaam en erg kostbaar.
De 50 Pesos Centenario Mexico munt is zeer goed verhandelbaar. Daarom kopen we deze graag van u over. Uiteraard bieden u hier de hoogste inkoopprijs voor.

 

Inkoop Mexico Centenario 50 PesosGratis taxatie en vrijblijvend bod 50 Pesos Centenario Mexico gouden munt

Onze taxatie is geheel gratis aan verplicht u tot niets. Bij de inkoop 50 Pesos Mexico bekijken we de munt op echtheid en kwaliteit. Vervolgens doen we u een bod waar u niet omheen kunt. Wees gerust, we staan bekend om onze hoge inkoopprijzen. Bent u akkoord met onze prijs, dan krijgt u te maken met onze snelle en discrete afhandeling. Zo ontvangt u van ons een cash betaling: snel en gemakkelijk. Ook voor andere objecten als sieraden kunt u bij onze goud inkoop kantoor. Wanneer u met uw 50 Pesos Centenario komt kunt u dus ook oude sieraden meenemen om deze direct te verkopen.

 

Over onze locatie en openingstijden 50 Pesos Centenario Mexico

Laat uw 50 Pesos Centenario Mexico munten niet liggen. Ontvang de beste prijs en kom naar Zilver Goud Amsterdam. Onze centrale ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Loop gerust zonder afspraak bij ons binnen, de openingstijden vindt u op de contactpagina. Laat de waarde van uw 50 Pesos Centenario Mexico bepalen en neem uw legitimatiebewijs mee.

 

Gouden Mexicaanse Pesos inkoop

Scroll naar boven