20 Frank Frankrijk

De gouden 20 Frank Frankrijk was ooit een wettig betaalmiddel. Tegenwoordig wordt deze vanwege de goudwaarde goed verhandeld. Heeft u 20 Frank Frankrijk in bezit en wilt u deze verkopen? We kunnen u exact vertellen wat hier de waarde van is. Dit doen wij middels een gratis en vrijblijvende taxatie. Zilver Goud Amsterdam biedt u de hoogste inkoopprijs en een uitstekende service. Voor 20 Frank Frankrijk gouden munt inkoop komt u naar ons toe.

 

Franse 20 Frank inkoopDe waarde van 20 Frank Frankrijk

Er zijn verschillende 20 Frank Frankrijk munten geslagen. De allereerste dateert van 1360 en werd geslagen toen Koning John werd bevrijd. Tussen 1642 en 1795 was de 20 Frank Frankrijk niet langer een betaalmiddel. Tijdens de Franse Revolutie konden burgers er weer opnieuw mee betalen.
De waarde bij de inkoop 20 Frank Frankrijk is gelinkt aan de 90% zuiverheid aan goud. Het gewicht varieert, afhankelijk van het jaartal waarin de 20 Frank Frankrijk munt is geslagen. Ook dit bepaalt de waarde. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en kijken met geoefend oog naar de 20 Frank Frankrijk munt. Deze taxatie is gratis en vrijblijvend.

 

Overdracht in beveiligde omgeving

Het taxeren en de overdracht vindt bij ons in een geheel beveiligde omgeving plaats. Zo is uw 20 Frank Frankrijk munt bij ons in goede handen. Dit geldt overigens ook voor alle overige gouden munten. We werken snel en discreet. Na taxatie ontvangt u van ons een vrijblijvend bod op uw 20 Frank Frankrijk munt. We weten zeker dat u tevreden bent over ons hoge bod.
We houden niet van lange wachttijden. Daarom betalen we direct contant aan u uit. Uiteraard behoort een bankoverschrijving ook tot de mogelijkheden. De keus is geheel aan u. Zilver Goud Amsterdam is uw gouden munten inkoop kantoor.

 

Inkoop 20 Frank Frankrijk goudInkoop 20 Frank Frankrijk gouden munt

Zilver Goud Amsterdam is er voor de inkoop van 20 Frank Frankrijk munten. We zijn op werkdagen geopend, bekijk de actuele openingstijden op de contactpagina. Dankzij onze centrale ligging kunt u ons gemakkelijk vinden en bereiken per auto of openbaar vervoer. Loop vrijblijvend zonder afspraak bij ons binnen en ontdek de hoogste prijs voor 20 Frank Frankrijk munten.

 

Gouden Franse 20 Frank inkoop

Scroll naar boven