Rand Zuid-Afrika

De Zuid-Afrikaanse Rand is de munteenheid en wettig betaalmiddel van Zuid-Afrika. Sinds 1967 wordt de gouden Rand Zuid-Afrika geslagen. Dit is een interessante beleggings- en verzamelmunt. Heeft u deze in bezit en denkt u erover de Rand Zuid-Afrika te verkopen? Zilver Goud Amsterdam is het startpunt voor al uw vragen, gratis taxatie en cash uitbetaling.

 

gouden Rand inkoopWaarde van de Rand Zuid-Afrika

De Zuid-Afrikaanse regering heeft in 1967 opdracht gegeven tot uitgifte van de gouden Rand. Het is in principe een wettig betaalmiddel, toch wordt het hier zelden voor gebruikt. Als beleggingsmunt is de Rand Zuid-Afrika zeer populair. Rond het jaar 1980 bestond ruim 90% van alle gouden beleggingsmunten uit de Rand Zuid-Afrika. De munt heeft nog een bijzondere geschiedenis: het was de eerste munt die precies 1 Troy ounce goud bevatte. Zoekt u een gouden Rand inkoop kantoor?
We kunnen zeer eenvoudig de Rand Zuid-Afrika herkennen en de waarde ervan bepalen. De Rand Zuid-Afrika bestaat uit 91,67% puur goud. De rest van de munt bestaat uit koper, dit verklaart de roodgouden kleur. De munt is in vier coupures verkrijgbaar. Hierdoor kan de waarden sterk wisselen. Tijdens onze gratis taxatie bepalen we de exacte waarden.

 

Inkoop Rand Zuid-Afrika munten: ontvang direct cash uitbetaling

Heeft u een hele, halve, kwart of een tiende Rand Zuid-Afrika? Voor particuliere beleggers zijn deze laatste gouden munten zeer interessant. Het gehalte van 22 karaat is voor ons een mooie aankoop. Daarom nemen we de Rand Zuid-Afrika graag van u over. Voor een snelle afhandeling werken we met cash uitbetalingen. Maak kennis met onze discrete en snelle afhandeling en breng een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam. Gouden munten inkoop van diverse soorten zoals de Maple Leaf, Kangoeroe, American Eagle en nog veel meer.

 

Onze locatie en openingstijden Rand Zuid-Afrika gouden munt verkopen

Zilver Goud Amsterdam is centraal gelegen en goed bereikbaar. Komt u met de auto, dan vindt u gemakkelijk een parkeerplaats. Ook per openbaar vervoer zijn wij goed vindbaar. Onze openingstijden kunnen wisselen, controleer deze daarom vooraf op onze contactpagina. Tijdens openingstijden kunt u met de Rand Zuid-Afrika of andere gouden munten altijd bij ons binnenlopen. Tot ziens bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Gouden Rand Zuid Afrika inkoop

Scroll naar boven