3e gehalte zilver 800

Inkoop 3e gehalte zilver 800
Zoekt u een betrouwbaar adres voor 3e gehalte zilver inkoop? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op onze vakkundige kennis en actuele inkoopprijzen voor al uw edelmetaal. Ook wanneer u verschillende gehaltes zilver wilt verkopen, is een bezoek aan ons adres zeer zeker de moeite waard.

3e gehalte zilver inkoop

Kenmerken van 800 zilver
Twijfelt u of u daadwerkelijk zilver in handen heeft of vraagt u zich af hoe u 3e gehalte zilver kunt herkennen? Er zijn een aantal tips en trucs die u kunnen helpen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat puur zilver niet magnetisch is. Is uw zilverkleurig voorwerp aangetrokken tot een sterke magneet, dan is deze niet van massief zilver gemaakt en is het niet interessant voor de zilver inkoop. Het identificeren van 3e gehalte zilver gebeurt aan de hand van keurmerken, u kunt dan “800” in het stempeltje aflezen.

Inkoopwaarde 3e gehalte zilver
En dan de vraag: hoeveel is 3e gehalte zilver waard. Om dit uit te rekenen gaan onze experts na of het gehalte klopt. Derde gehalte zilver inkoop, wordt ook wel 800 zilver inkoop genoemd, omdat men deze inkoopt op basis van het percentage puur zilver.

800 zilver inkoop

In dit geval is dat 80% puur zilver gemengd met een ander metaal, bijvoorbeeld koper. Tijdens de inkoop wordt altijd rekening gehouden met de huidige zilverkoers; onze inkoopprijzen zijn hier namelijk hiervan afhankelijk.

Bezoek ons voor een gratis zilver taxatie
3e gehalte zilver inkoop kan makkelijk en snel in onze winkel. Kom langs met uw zilveren voorwerpen en ontvang gratis en vrijblijvend een mondelinge inkooptaxatie. Deze vindt plaats in een beveiligde omgeving op ons makkelijk te bereiken locatie in Amsterdam. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor goud inkoop en taxatie en verkoop van uw merksieraden en luxe horloges.