3e gehalte zilver 800

Zoekt u een betrouwbaar adres voor 3e gehalte zilver inkoop? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op onze vakkundige kennis en actuele inkoopprijzen voor al uw edelmetaal. Ook wanneer u verschillende gehaltes zilver wilt verkopen, is een bezoek aan ons adres zeer zeker de moeite waard. Hogere gehaltes zijn 1e en 2e gehalte en fijn zilver (sterling silver). U kunt gelijktijdig met deze zilver bij ons langskomen om dit direct te verkopen.

 

3e gehalte zilver inkoopInkoop 3e gehalte zilver 800

Wilt u derde gehalte zilver verkopen in Amsterdam? Dit gaat makkelijk en discreet bij Zilver Goud Amsterdam. U kunt zonder afspraak bij ons terecht tijdens onze openingstijden. Derde gehalte zilver bestaat uit 800 delen van 1000 uit zilver. Het resterende gedeelte van 200 delen bestaat uit andere metalen zoals koper. Doordat zilver van natuurlijk zeer acht is, is het niet direct te bewerken als gebruiksvoorwerpen. Derde gehalte zilver biedt dan hier uitstekende uitkomst. Door de legering met andere metalen wordt het 800 zilver steviger. Zo kunnen alledaagse gebruiksvoorwerpen zoals vazen en kannen gemaakt worden van 3e gehalte zilver. In de Verenigde Koninkrijk zijn er veel voorwerpen gemaakt van 1e gehalte zilver. Dit wordt ook Sterling zilver genoemd. Voor meer informatie over sterling zilver inkoop vind u elders op onze website.  In Nederland zijn zilveren gebruiksvoorwerpen voornamelijk gemaakt uit 2e gehalte zilver. In Duitsland voornamelijk uit 3e gehalte zilver, 800 zilver. Duits zilver kunt u herkennen aan een halve maan met een kroontje ernaast. Het maakt belangrijkste bij 3e gehalte zilver inkoop is dat het object uit massief zilver bestaat.

 

Kenmerken van 800 zilver

Twijfelt u of u daadwerkelijk zilver in handen heeft of vraagt u zich af hoe u 3e gehalte zilver kunt herkennen? Er zijn een aantal tips en trucs die u kunnen helpen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat puur zilver niet magnetisch is. Is uw zilverkleurig voorwerp aangetrokken tot een sterke magneet, dan is deze niet van massief zilver gemaakt en is het niet interessant voor de zilver inkoop. Deze objecten wordt verzilverd genoemd. Hierbij is een heel dun laagje zilver op een andere basis metaal. Verzilverde objecten worden door ons niet ingekocht. Het identificeren van 3e gehalte zilver gebeurt aan de hand van keurmerken, u kunt dan “800” in het stempeltje aflezen.

 

800 zilver inkoopInkoopwaarde 3e gehalte zilver

En dan de vraag: hoeveel is 3e gehalte zilver waard. Om dit uit te rekenen gaan onze experts na of het gehalte klopt. Derde gehalte zilver inkoop, wordt ook wel 800 zilver inkoop genoemd, omdat men deze inkoopt op basis van het percentage puur zilver. In dit geval is dat 80% puur zilver gemengd met een ander metaal, bijvoorbeeld koper. Tijdens de inkoop wordt altijd rekening gehouden met de huidige zilverkoers; onze inkoopprijzen zijn hier namelijk hiervan afhankelijk.

 

Bezoek ons voor een gratis zilver taxatie

Bezoek ons direct tijdens onze openingstijden. 3E gehalte zilver inkoop kan makkelijk en snel in onze winkel. Kom langs met uw zilveren voorwerpen en ontvang gratis en vrijblijvend een mondelinge inkooptaxatie. Deze vindt plaats in een beveiligde omgeving op ons makkelijk te bereiken locatie in Amsterdam, zowel met de fiets, auto en openbaar vervoer. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor goud inkoop en taxatie en verkoop van uw merksieraden en luxe horloges. Neem deze gelijktijdig mee bij uw bezoek. Wij zien u tegemoet met uw 3e gehalte zilver.

Scroll naar boven