Zilveren munten

Ontvang een eerlijke prijs voor uw zilveren munten. U verkoopt deze veilig en discreet bij Zilver Goud Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring hanteren we een betrouwbare en transparante werkwijze. Hierbij werken we binnen een beveiligde omgeving en betalen direct cash uit of via de bank. Wilt u zilveren munten verkopen voor een goede prijs? Kom langs bij de inkoopspecialist van zilveren munten in Amsterdam. U krijgt direct te horen hoeveel u voor uw zilveren munten krijgt. Zilveren munten inkoop is namelijk onze specaliteit. Kom vrijblijvend langs en laat u verrassen hoeveel u ervoor terug krijgt.

Als u op zoek bent naar een manier om uw zilveren munten te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van zilveren munten, waaronder oude Nederlandse guldens en bekende beleggingsmunten zoals de American Eagle, Maple Leaf en Krugerrand.

Inkoop zilveren munten

Voor zilveren munten verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen graag een breed scala aan zilveren munten in, waaronder oude Nederlandse zilveren guldens, zilveren tientje, zilveren rijksdaalders en speciale zilveren munten. Onder speciale munten vallen onder andere de Amerikaanse zoals de American Eagle, Maple Leaf en Krugerrand.

Wanneer u bij ons zilveren munten wilt verkopen, kunt u rekenen op een eerlijke prijs. We bepalen de prijs van uw munten op basis van verschillende factoren, waaronder het gewicht, het zuiverheidsniveau en de huidige marktwaarde van zilver. Ook speelt de staat van de zilveren munt een rol op de waarde. Zo leveren UNC (ongecirculeerde) munten meer op dan munten met krassen en deuken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een goede prijs krijgt voor uw munten als u ze bij ons inkoopt.

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw munten op locatie te laten beoordelen door een van onze experts. Zo kunt u zelf zien hoe we de waarde van uw munten bepalen en heeft u de zekerheid dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw munten.

Canadese Maple Leaf zilveren munt en andere speciale munten die ingekocht worden door Zilver Goud AmsterdamWelke zilveren munt kopen wij in?

Wij kopen alle soorten zilveren munten, van Nederlandse dukaten en guldens tot de Wiener Philharmoniker Oostenrijk, alles is welkom. Door de toenemende vraag naar zilver zijn zilveren munten in waarde gestegen. Deze waarde ligt vaak boven de nominale waarde, mits het hier om een wettig betaalmiddel gaat. Dit is een goed moment om uw zilveren munten in te wisselen. Bij Zilver Goud Amsterdam zijn we gespecialiseerd in de inkoop van alle zilveren munten. Ontdek de waarde van uw zilveren munten en breng een bezoek aan ons inkoopbedrijf. Voor zilveren munten inkoop bent u bij ons aan het juiste adres.

Een rijtje van zilveren munten die door Zilver Goud Amsterdam wordt ingekocht.
Zilveren Guldens inkoop
Zilveren Rijksdaalders inkoop
Zilveren Tientje inkoop
Zilveren Vijftig gulden inkoop
Zilveren American Eagle inkoop
Zilveren Maple Leaf inkoop
Zilveren Wiener Philharmoniker inkoop

Deze bovenstaande lijst is niet limitatief. Kom gerust langs met andere zilveren munten.

Oude Nederlandse zilveren gulden munten 

Oude Nederlandse guldens zijn een populaire vorm van zilveren munten onder verzamelaars en beleggers. Deze munten werden vroeger gebruikt als betaalmiddel in Nederland, maar sinds de invoering van de euro zijn ze niet langer in gebruik als officieel betaalmiddel. Toch zijn deze munten nog steeds zeer waardevol, zowel vanwege hun historische waarde als vanwege de zilverwaarde.

Als u oude Nederlandse guldens wilt verkopen, dan kunt u bij ons terecht. Voorbeelden van Nederlandse guldens zijn onder andere de zilveren rijksdaalder, de dukaat en het zilveren tientje. Onze experts kunnen u helpen bij het bepalen van de waarde van uw munten en u een eerlijke prijs bieden als u ze bij ons verkoopt.

Zilveren munten: Platypus munt, Cook Island munt en The Queen's Beast zilveren muntTaxatie van zilveren munten

Elke munt heeft zijn eigen waarde. Oude of nieuwe zilveren munten worden door ons eerst getaxeerd. Hierbij kijken we naar de echtheid van de munt, naslag, schaarste en het zilvergehalte. Echte zilveren munten bestaan voor minimaal 56% uit zilver. Al deze factoren bepalen de uiteindelijke inkoopprijs. Hierbij houden we de actuele zilverprijs als richtlijn aan. Na taxatie ontvangt u direct een vrijblijvend bod. De taxatie is volledig gratis en verplicht u tot niets. Wij doen zilver inkoop van diverse objecten zoals sieraden en munten. Heeft u goud? U kunt dan gelijktijdig uw gouden munten of sieraden meenemen. Ook voor goud inkoop kunt u bij ons terecht.

Zilveren beleggingsmunten inkoop

Naast de inkoop van oude Nederlandse guldens, kopen wij ook een breed scala aan andere zilveren munten, waaronder bekende zilveren munten zoals de American Eagle, Maple Leaf en Krugerrand. Deze munten zijn populair onder beleggers vanwege hun hoge zuiverheidsniveau en hun gegarandeerde zilverwaarde.

Als u beleggingsmunten wilt verkopen, kunt u ook bij ons terecht. Onze experts kunnen u helpen bij het bepalen van de waarde van uw munten en u een eerlijke prijs bieden als u ze bij ons verkoopt.

Zilveren Canadese Maple Leaf muntenWerkwijze Zilver Inkoop en openingstijden

Uw en onze veiligheid is belangrijk. Het taxeren en de inkoop van zilveren munten vindt in een beveiligde omgeving plaats. We controleren de zilveren munten vooraf bij Stopheling om zeker te zijn van eerlijk zakendoen. Sopheling is een keurmerk dat is opgericht om de handel in gestolen goederen te voorkomen. We zijn wettelijk verplicht uw leeftijd en legitimatie te controleren. Vergeet daarom niet uw legitimatie mee te nemen. Dit is namelijk verplicht! Zonder geldige legitimatie wordt er niet ingekocht.

Waarom zilveren munten verkopen bij ons?

Er zijn tal van redenen waarom u voor ons zou kunnen kiezen als het gaat om het verkopen van zilveren munten. Hieronder hebben we enkele belangrijke voordelen van onze diensten op een rijtje gezet:

  • Eerlijke prijzen: Zoals we al eerder hebben aangegeven, bieden we u een eerlijke prijs voor uw munten als u ze bij ons verkoopt. We bepalen de prijs op basis van verschillende factoren, waaronder het gewicht, het zuiverheidsniveau, de staat van de munt en de huidige marktwaarde van zilver. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een goede prijs krijgt voor uw munten.
  • Deskundige beoordeling: Wanneer u bij ons zilveren munten wilt verkopen, kunt u rekenen op de expertise van onze experts. Zij kunnen uw munten op locatie beoordelen en u helpen bij het bepalen van hun waarde. Zo kunt u zelf zien hoe we de prijs van uw munten bepalen en heeft u de zekerheid dat u een eerlijke prijs krijgt.
  • Ruime ervaring: Wij hebben ruime ervaring op het gebied van de inkoop van zilveren munten. We kopen een breed scala aan munten, van oude Nederlandse guldens tot bekende zilveren beleggingsmunten. Onze experts hebben kennis van zowel de historische waarde als de huidige marktwaarde van deze munten, zodat u er zeker van kunt zijn dat u bij ons aan het juiste adres bent. Let op dat wij geen historische munten inkopen met hoge verzamelwaarde.
  • Uitstekende inkoopservice: Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service. We staan altijd klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden, en we doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent als het gaat om het inkopen van zilveren munten.

Zilveren munten zonder afspraak verkopen

Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u op werkdagen zonder afspraak binnenlopen. We zijn geopend voor inkoop van zilveren munten. De actuele openingstijden vindt u op de contactpagina. Ons bedrijf is eenvoudig bereikbaar per auto, scooter, fiets of openbaar vervoer. Verkoop uw zilveren munten en ontvang de hoogste prijs bij Zilver Goud Amsterdam. Het verkopen van zilveren munten gaat makkelijker dan u denkt.

Zoals u kunt zien, zijn er veel verschillende soorten zilveren munten die we inkopen. Of u nu de oude Nederlandse guldens, bekende zilveren beleggingsmunten zoals de American Eagle of Maple Leaf, of de Lunar serie of de Panda-munt heeft, wij kopen deze in.

Als u meer wilt weten over de verschillende zilveren munten die wij inkopen, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden. We helpen u graag verder bij het verkopen van uw zilveren munten.

zilveren munten inkoop proces van Zilver Goud Amsterdam, gespecialiseerd in aankoop van zilveren munten en sieraden

Scroll naar boven