Zilveren munten

Ontvang een eerlijke prijs voor uw zilveren munten. U verkoopt deze veilig en discreet bij Zilver Goud Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring hanteren we een betrouwbare en transparante werkwijze. Hierbij werken we binnen een beveiligde omgeving en betalen direct cash uit of via de bank. Wilt u zilveren munten verkopen voor een goede prijs? Kom langs bij de inkoop specialist van zilveren munten in Amsterdam. U krijgt direct te horen hoeveel u voor uw zilveren munten krijgt. Zilveren munten inkoop is namelijk onze specialisme. Kom vrijblijvend langs en laat u verrassen hoeveel u ervoor terug krijgt.

Als u op zoek bent naar een manier om uw zilveren munten te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het inkoop van zilveren munten, waaronder oude Nederlandse guldens en bekende beleggingsmunten zoals de American Eagle, Maple Leaf en Krugerrand.

 

Zilveren munten verkopen

Als u zilveren munten wilt verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen een breed scala aan zilveren munten, waaronder oude Nederlandse guldens en bekende beleggingsmunten zoals de American Eagle, Maple Leaf en Krugerrand.

Wanneer u bij ons zilveren munten wilt verkopen, kunt u rekenen op een eerlijke prijs. We bepalen de prijs van uw munten op basis van verschillende factoren, waaronder het gewicht, het zuiverheidsniveau en de huidige marktwaarde van zilver. Ook speelt de staat van de zilveren munt een rol op de waarde. Zo leveren UNC (ongecirculeerde) munten meer op dan munten met krassen en deuken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een goede prijs krijgt voor uw munten als u ze bij ons inkoopt.

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw munten op locatie te laten beoordelen door een van onze experts. Zo kunt u zelf zien hoe we de waarde van uw munten bepalen en heeft u de zekerheid dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw munten.

 

Zilveren munten inkoopInkoop zilveren munten

Wij kopen alle soorten zilveren munten. Van Nederlandse dukaten en guldens tot de Wiener Philharmoniker Oostenrijk, alles is welkom. Zilveren munten zijn dankzij de vraag naar zilver in waarde gestegen. Deze waarde ligt vaak boven de nominale waarde, mits het hier om een wettig betaalmiddel gaat. Dit is een goed moment om uw zilveren munten in te wisselen. Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van alle munten van zilver. Ontdek de waarde van uw zilveren munten en breng een bezoek aan ons inkoopbedrijf. Voor zilveren munten inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

Een rijtje van zilveren munten die door Zilver Goud Amsterdam wordt ingekocht.
Zilveren Guldens inkoop
Zilveren Rijksdaalders inkoop
Zilveren Tientje inkoop
Zilveren Vijftig gulden inkoop
Zilveren American Eagle inkoop
Zilveren Maple Leaf inkoop
Zilveren Wiener Philharmoniker inkoop

Deze bovenstaande lijst is niet limitatief. Kom gerust langs met andere zilveren munten.

 

Oude Nederlandse gulden munten inkoop

Oude Nederlandse guldens zijn een populaire vorm van zilveren munten onder verzamelaars en beleggers. Deze munten werden vroeger gebruikt als betaalmiddel in Nederland, maar sinds de invoering van de euro zijn ze niet langer in gebruik als officieel betaalmiddel. Toch zijn deze munten nog steeds zeer waardevol, zowel vanwege hun historische waarde als vanwege de zilverwaarde.

Als u oude Nederlandse guldens wilt verkopen of inkopen, kunt u bij ons terecht. Wij kopen een breed scala aan oude Nederlandse guldens, waaronder de rijksdaalder, de dukaat en de gulden. Onze experts kunnen u helpen bij het bepalen van de waarde van uw munten en u een eerlijke prijs bieden als u ze bij ons verkoopt of inkoopt.

 

Inkoop zilveren muntenTaxatie van zilveren munten

Elke munt heeft zijn eigen waarde. Oude of nieuwe zilveren munten worden door ons eerst getaxeerd. Hierbij kijken we naar de echtheid van de munt, naslag, schaarste en het zilvergehalte. Echte zilveren munten bestaan voor minimaal 56% uit zilver. Al deze factoren bepalen de uiteindelijke inkoopprijs. Hierbij houden we de realtime zilverprijs als richtlijn. Na taxatie ontvangt u direct een vrijblijvend bod. Taxatie is volledig gratis en verplicht u tot niets. Wij doen zilver inkoop van diverse objecten zoals sieraden en munten. Heeft u goud? U kunt dan gelijktijdig uw gouden munten of sieraden meenemen. Ook voor goud inkoop kunt u bij ons terecht.

 

Zilveren beleggingsmunten inkoop

Naast oude Nederlandse guldens inkoop, kopen we ook een breed scala aan andere zilveren munten, waaronder bekende zilveren beleggingsmunten zoals de American Eagle, Maple Leaf en Krugerrand. Deze munten zijn populair onder beleggers vanwege hun hoge zuiverheidsniveau en hun gegarandeerde zilverwaarde.

Als u beleggingsmunten wilt verkopen, dan kunt u ook bij ons terecht. Onze experts kunnen u helpen bij het bepalen van de waarde van uw munten en u een eerlijke prijs bieden als u ze bij ons verkoopt.

 

Zilveren Munten VerkopenWerkwijze Zilver Inkoop en openingstijden

Uw en onze veiligheid, dat is belangrijk. Het taxeren en de inkoop van zilveren munten vindt in een beveiligde omgeving plaats. We controleren vooraf de zilveren munten bij Stopheling: u houdt toch ook van eerlijk zakendoen? We zijn wettelijk verplicht uw leeftijd en legitimatie te controleren. Vergeten daarom niet uw legitimatie mee te nemen. Dit is namelijk verplicht! Zonder geldige legitimatie wordt er niet ingekocht.

 

 

Waarom zilveren munten verkopen bij ons?

Er zijn tal van redenen waarom u voor ons zou kunnen kiezen als het gaat om het verkopen van zilveren munten. Hieronder hebben we enkele belangrijke voordelen van onze diensten op een rijtje gezet:

  • Eerlijke prijzen: Zoals we al eerder hebben aangegeven, bieden we u een eerlijke prijs voor uw munten als u ze bij ons verkoopt. We bepalen de prijs op basis van verschillende factoren, waaronder het gewicht, het zuiverheidsniveau, de staat van de munt en de huidige marktwaarde van zilver. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een goede prijs krijgt voor uw munten.
  • Deskundige beoordeling: Wanneer u bij ons zilveren munten wilt verkopen, kunt u rekenen op de expertise van onze experts. Zij kunnen uw munten op locatie beoordelen en u helpen bij het bepalen van hun waarde. Zo kunt u zelf zien hoe we de prijs van uw munten bepalen en heeft u de zekerheid dat u een eerlijke prijs krijgt.
  • Ruime ervaring: Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het inkoop van zilveren munten. We kopen een breed scala aan munten, van oude Nederlandse guldens tot bekende zilveren beleggingsmunten. Onze experts hebben kennis van zowel de historische waarde als de huidige marktwaarde van deze munten, zodat u er zeker van kunt zijn dat u bij ons aan het juiste adres bent. Let op dat wij geen historische munten inkopen met hoge verzamelwaarde.
  • Uitstekende inkoopservice: Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service. We staan altijd klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden, en we doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent als het gaat om het inkopen van zilveren munten.

 

Zilveren munten zonder afspraak verkopen

Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u op werkdagen zonder afspraak binnenlopen. We zijn geopend voor inkoop van zilveren munten, de actuele openingstijden vindt u op de contactpagina. Ons bedrijf is eenvoudig bereikbaar per auto, scooter, fiets of openbaar vervoer. Verkoop uw zilveren munten en ontvang de hoogste prijs bij Zilver Goud Amsterdam. Zilveren munten gaat makkelijker dan dat u denkt.

Zoals u kunt zien, zijn er veel verschillende soorten zilveren munten voor inkoop. Of u nu de oude Nederlandse guldens, bekende zilveren beleggingsmunten zoals de American Eagle of Maple Leaf, of vde Lunar serie of de Panda-munt, wij kopen deze in.

Als u meer wilt weten over de verschillende zilveren munten die wij inkopen, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden. We helpen u graag verder bij het verkopen van uw zilveren munten.

 

zilveren munten inkoop

Scroll naar boven