Zilveren munten

Ontvang een eerlijke prijs voor uw zilveren munten. U verkoopt deze veilig en discreet bij Zilver Goud Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring hanteren we een betrouwbare en transparante werkwijze. Hierbij werken we binnen een beveiligde omgeving en betalen direct cash uit of via de bank. Wilt u zilveren munten verkopen voor een goede prijs? Kom langs bij de inkoop specialist van zilveren munten in Amsterdam.

 

Zilveren munten inkoopInkoop zilveren munten

Wij kopen alle soorten zilveren munten. Van Nederlandse dukaten en guldens tot de Wiener Philharmoniker Oostenrijk, alles is welkom. Zilveren munten zijn dankzij de vraag naar zilver in waarde gestegen. Deze waarde ligt vaak boven de nominale waarde, mits het hier om een wettig betaalmiddel gaat. Dit is een goed moment om uw zilveren munten in te wisselen. Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van alle munten van zilver. Ontdek de waarde van uw zilveren munten en breng een bezoek aan ons inkoopbedrijf. Voor zilveren munten inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

Een rijtje van zilveren munten die door Zilver Goud Amsterdam wordt ingekocht.
Zilveren Guldens inkoop
Zilveren Rijksdaalders inkoop
Zilveren Tientje inkoop
Zilveren Vijftig gulden inkoop
Zilveren American Eagle inkoop
Zilveren Maple Leaf inkoop
Zilveren Wiener Philharmoniker inkoop

Deze bovenstaande lijst is niet limitatief. Kom gerust langs met andere zilveren munten.

Inkoop zilveren muntenTaxatie van zilveren munten

Elke munt heeft zijn eigen waarde. Oude of nieuwe zilveren munten worden door ons eerst getaxeerd. Hierbij kijken we naar de echtheid van de munt, naslag, schaarste en het zilvergehalte. Echte zilveren munten bestaan voor minimaal 56% uit zilver. Al deze factoren bepalen de uiteindelijke inkoopprijs. Hierbij houden we de realtime zilverprijs als richtlijn. Na taxatie ontvangt u direct een vrijblijvend bod. Taxatie is volledig gratis en verplicht u tot niets. Wij doen zilver inkoop van diverse objecten zoals sieraden en munten.

 

Zilveren Munten VerkopenWerkwijze Zilver Inkoop en openingstijden

Uw en onze veiligheid, dat is belangrijk. Het taxeren en de inkoop van zilveren munten vindt in een beveiligde omgeving plaats. We controleren vooraf de zilveren munten bij Stopheling: u houdt toch ook van eerlijk zakendoen? We zijn wettelijk verplicht uw leeftijd en legitimatie te controleren. Vergeten daarom niet uw legitimatie mee te nemen.

 

Zilveren munten zonder afspraak verkopen

Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u op werkdagen zonder afspraak binnenlopen. We zijn dagelijks geopend, de actuele openingstijden vindt u op de contactpagina. Ons bedrijf is eenvoudig bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Verkoop uw zilveren munten en ontvang de hoogste prijs bij Zilver Goud Amsterdam.

 

zilveren munten inkoop

Scroll naar top