Omega

Omega horloge inkoop
Het Zwitsers horlogemerk Omega werd al in 1848 opgericht. Tegenwoordig is dit merk eigendom van de bekende Swatch Group. Omega horloges bestaan in vier verschillende lijnen, waaronder het bekende James Bond horloge. We zijn altijd geïnteresseerd in deze luxe polshorloges. We bieden gratis taxatie, het hoogste bod en een cash uitbetaling. Bovendien hoeft u bij ons geen afspraak te maken.

 

Omega horloge verkopenOmega collectie
De Constellation collectie kenmerkt zich door de typische klauwtjes aan weerszijden van het uurwerk. De Cinema Star collectie wordt ook wel het James Bond horloge genoemd. Daarnaast is er de Omega de ville en de Speedmaster collectie. Prachtige polshorloges voor dames en heren. Vanwege de populariteit kopen we dit merk graag van u over. Hierbij bieden we gegarandeerd de beste prijs. Meer weten? Maak kennis met onze Omega inkoop Amsterdam en kom vrijblijvend langs. Omega verkopen doet u bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Inkoop Omega horloges

Omega heeft in de jaren veel verschillende modellen op de markt gebracht. Zo worden de volgende modellen door ons ingekocht:
– Constellation
– Seamaster
– Speedmaster
– De Ville

 

Omega inkoop Amsterdam: taxatie en uitbrengen van het bod
We vertellen u graag meer over onze transparante werkwijze. Taxatie is gratis voor iedereen die de intentie heeft zijn Omega horloge aan ons te verkopen. Na het taxeren doen we u een vrijblijvend bod. Bent u tevreden over ons bod, dan kunt u het horloge direct aan ons overdragen. Bij een horloge inkoop controleren we het horloge op Stopheling en vragen naar uw legitimatiebewijs.
Neem bij voorkeur altijd de originele doos en papieren mee. Alleen zo kunnen we u de hoogste prijs bieden. Heeft u de doos of papieren niet meer in bezit, dan kunt u evengoed bij ons terecht.

 

Omega inkoopBreng een bezoek aan onze inkoopservice
Zilver Goud Amsterdam heeft een gunstige ligging. We zijn per auto of openbaar vervoer altijd goed bereikbaar. Zowel onze locatie als openingstijden vindt u op onze contactpagina. We adviseren u deze altijd vooraf te controleren.
We zijn wettelijk verplicht om te vragen naar uw legitimatiebewijs. Neem deze bij de verkoop van uw horloge dan ook altijd mee. Profiteer van onze gratis taxatie en cash uitbetaling en kom naar Zilver Goud Amsterdam. Uitbetaling via de bank is ook mogelijk. Voor een discrete en snelle afhandeling van uw Omega inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

 

Omega inkoop

Scroll naar boven