1e gehalte zilver 925

Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van 1e gehalte zilver. Lever uw zilver in voor cash geld. De gratis en vrijblijvende taxatie is klaar terwijl u wacht. We werken in een beveiligde omgeving en zijn zeer goed bereikbaar. Voor 925 zilver inkoop bent u dan bij ons op het juiste adres. Heeft u zilver van een andere gehalte? Kan hiermee ook langs, wij kopen dat namelijk ook in.

 

1e gehalte inkoopDe waarde van 1e gehalte zilver

Voor de waardebepaling kijken we altijd naar het zilvergehalte. 1e Gehalte zilver heeft een legering die uit 92,5% zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit koper of een ander metaal. 1e Gehalte zilver is herkenbaar aan het 925 stempel. Wist u dat dit zilver ook wel sterling zilver wordt genoemd? De actuele zilverprijs is van invloed op de waardebepaling. We updaten de zilverprijs meerdere malen per dag. Hierdoor kunnen we u de beste en hoogste inkoopprijs bieden.

 

Zilveren munten verkopen

Wist u dat ook veel herdenkingsmunten in 1e gehalte zilver worden gemaakt? Op de munt zelf zult u een stempel afdruk van 925 terugvinden. Zilveren beleggingsmunten worden meestal van tenminste 999 zilver gemaakt. Hier zult u ook een stempel afdruk terugvinden van 999 of hoger. Wilt u zilveren munten verkopen aan ons? Voor bijvoorbeeld zilver Maple Leaf inkoop en zilver American Eagle inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

 

Inkoop 1e gehalte zilver 925

Of u nu eerste gehalte zilver heeft of een andere gehalte zoals de tweede als derde. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u uw massief zilveren voorwerpen verkopen zoals zilveren armbanden, kettingen en oorbellen. Wilt u zilver bestek verkopen? Zilver bestek is meestal gemaakt van tweede gehalte of derde gehalte zilver. Dit komt doordat zilver van nature een zachte edelmetaal is. Hierdoor zou bijvoorbeeld een vorm te makkelijk buigen, zeker niet handig tijdens het eten.

 

Gratis taxatie in een beveiligde omgeving

Voordat we u een bod kunnen doen taxeren we eerst het oud zilver. Dit begint met het vaststellen of het om 1e gehalte zilver gaat. Daarnaast kijken we naar de kwaliteit en het gewicht van uw zilveren voorwerpen. Het maakt niet uit of u antiek zilver, zilveren sieraden of gebruiksvoorwerpen wilt verkopen: we bieden altijd de hoogste prijs. Taxatie is gratis en klaar terwijl u wacht. Ons bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Voor uw en onze veiligheid werken we in een beveiligde omgeving. Wij zijn zilver inkoop van diverse objecten zoals zilveren sieraden, zilveren munten en zilverbaren.

 

925 zilver inkoop1e gehalte zilver 925 verkopen

Wilt u 1e gehalte zilver verkopen tegen de hoogste inkoopprijs? Zilver Goud Amsterdam is op werkdagen geopend, bekijk de openingstijden op onze contactpagina. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. Lever uw eerste gehalte zilver bij ons in en vergeet uw legitimatiebewijs niet. We zorgen voor een snelle en discrete afhandeling en cash betaling of via een bancaire overboeking. Binnen enkele minuten loopt u met een mooie bedrag naar buiten. Kom naar onze zilver inkoop in het mooie Amsterdam.

 

1e gehalte zilver inkoop

Scroll naar boven