1e gehalte zilver 925

Inkoop 1e gehalte zilver 925
Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van 1e gehalte zilver. Lever uw zilver in voor cash geld. De gratis en vrijblijvende taxatie is klaar terwijl u wacht. We werken in een beveiligde omgeving en zijn zeer goed bereikbaar.

1e gehalte inkoopDe waarde van 1e gehalte zilver
Voor de waardebepaling kijken we altijd naar het zilvergehalte. 1e gehalte zilver heeft een legering die uit 92,5% zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit koper of een ander metaal. 1e gehalte zilver is herkenbaar aan het 925 stempel. Wist u dat dit zilver ook wel sterling zilver wordt genoemd? De actuele zilverprijs is van invloed op de waardebepaling. We updaten de zilverprijs meerdere malen per dag. Hierdoor kunnen we u de beste en hoogste inkoopprijs bieden.

Gratis taxatie in een beveiligde omgeving
Voordat we u een bod kunnen doen taxeren we eerst het oud zilver. Dit begint met het vaststellen of het om 1e gehalte zilver gaat. Daarnaast kijken we naar de kwaliteit en het gewicht van uw zilveren voorwerpen. Het maakt niet uit of u antiek zilver, zilveren sieraden of gebruiksvoorwerpen wilt verkopen: we bieden altijd de hoogste prijs. Taxatie is gratis en klaar terwijl u wacht. Ons bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Voor uw en onze veiligheid werken we in een beveiligde omgeving.

1e gehalte zilver 925 verkopen
Wilt u 1e gehalte zilver verkopen tegen de hoogste inkoopprijs? Zilver Goud Amsterdam is op werkdagen geopend, bekijk de openingstijden op onze contactpagina. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. Lever uw eerste gehalte zilver bij ons in en vergeet uw legitimatiebewijs niet. We zorgen voor een snelle en discrete afhandeling en cash betaling. Binnen enkele minuten loopt u met een mooie bedrag naar buiten. Kom naar onze zilver inkoop in het mooie Amsterdam.

1e gehalte zilver inkoop