Breitling

Breitling horloge inkoop
Een van de meest exclusieve Zwitserse horlogemerken is Breitling. Deze hebben een marktwaarde die tussen de €2000 en €30000 ligt. Heeft u een Breitling in bezit en gebruikt u deze niet meer? We nemen dit horloge graag van u over. Vooraf bieden we een gratis en vrijblijvende taxatie. Onze Breitling inkoop is bekend vanwege onze hoge inkoopprijzen en directe cash uitbetaling. Bij Zilver Goud Amsterdam bent u tijdens openingstijden zonder afspraak welkom.

Breitling inkoopBreitling prijzen
In 1884 werd het bedrijf Breitling opgericht, toen fabrikant van stopwatches en meetinstrumenten. In 1899 werd het eerste polshorloge geproduceerd. Tegenwoordig weten ze de meest exclusieve horloges op de markt te brengen. Zowel voor dames als heren vindt u een schitterende collectie. Vanwege de exclusiviteit liggen de Breitling prijzen zeer hoog. We zijn zeer geïnteresseerd in dit polssieraad. Kom naar Zilver Goud Amsterdam en ontvang de hoogste prijs voor uw horloge.

Taxatie is klaar terwijl u wacht
Om tot het hoogste bod te komen taxeren we vooraf het Breitling horloge. Met onze jarenlange ervaring in horloge inkoop kijken we naar alle details zoals leeftijd van het horloge, het model en de staat. Dit is allemaal belangrijk voor het bepalen van de uiteindelijke waarde. De taxatie gebeurt binnen een beveiligde omgeving. U hoeft niet lang te wachten: het taxeren is klaar terwijl u wacht.
Taxatie is gratis voor iedereen die de intentie heeft zijn/ haar Breitling horloge aan ons te verkopen. Bent u tevreden met ons hoge bod, dan bieden wij u een contante betaling. Uiteraard kunnen we het geld ook overmaken op uw bankrekeningnummer.

Breitling inkoop AmsterdamLocatie en openingstijden Zilver Goud Amsterdam
U vindt ons in het hartje van de hoofdstad. Hier zijn wij zeer goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina. U hoeft vooraf geen afspraak te maken, we zijn altijd beschikbaar voor taxatie en inkoop van Breitling horloges. Vergeet niet uw legitimatiebewijs en eventueel originele doos en papieren mee te nemen.

Breitling inkoop