Libertad Mexico

De zilveren Libertad Mexico is een van de oudste beleggingsmunten ter wereld. Deze bestaan uit 99,9% fijnzilver. Vooral het design spreekt veel beleggers en verzamelaars aan. De waarde van de Libertad Mexico hangt samen met de actuele zilverkoers. Kleine beschadigingen kunnen de waarde omlaag halen. Zilver Goud Amsterdam bekijkt gratis en vrijblijvend de kwaliteit van uw zilveren munten. Aan de hand hiervan doen we u een uitstekend bod.

 

Inkoop zilver Libertad: taxatie is en blijft gratis

Zilveren Libertad inkoop

Natuurlijk wilt u weten wat de waarde van uw Libertad Mexico is. Bij de ene handelaar krijgt u er meer voor dan bij de ander. We bieden een gratis taxatie die klaar is terwijl u wacht. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we direct de waarde bepalen. Hierbij houden we ons aan de meest actuele zilverkoers. We doen u een gegarandeerd hoog bod bij de inkoop zilver Libertad Mexico munt. Kom voor de meest actuele biedprijs naar Zilver Goud Amsterdam en laat gratis uw zilveren munten taxeren. Heeft u andere zilveren of gouden munten uit andere landen? Neem deze dan ook gelijk mee.

 

Cash uitbetaling mogelijk voor zilver Libertad munt

De Libertad Mexico werd voor het eerst in 1949 uitgegeven. Op de voorzijde staat een afbeelding van de Angels of Independence. We kunnen moeiteloos de Libertad Mexico herkennen. Heeft u van ons een bod ontvangen en bent u hier tevreden over? Verkoop uw munt direct aan Zilver Goud Amsterdam en ontvang een cash uitbetaling. Dit betekent geen wachttijden of onnodige papieren invullen. Dit alles gebeurt binnen onze beveiligde omgeving. Indien u liever het bedrag via de bank uitbetaald wilt hebben, dan doen wij dat ook. Niet voor niets staan wij bekend om onze uitstekende inkoopservice. Voor zilveren munten inkoop of gouden munten inkoop kunt u bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Eerlijke en transparante werkwijze inkoop Libertad Mexico zilveren munt

Libertad zilver inkoop mexico

We bieden u graag de hoogste inkoopprijs voor uw Libertad Mexico. Om dit te realiseren vragen we bij inkoop altijd naar uw legitimatie. Dit zijn wij wettelijk verplicht, ook verzekert dit u van een eerlijke werkwijze. We zijn zonder afspraak beschikbaar voor taxatie en inkoop van deze munten. Benieuwd naar onze locatie en openingstijden? Deze vindt u terug op de contactpagina. Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend uw zilveren munten te laten taxeren.

 

zilveren Libertad Mexico munt inkoop

Scroll naar boven