Kookaburra Australië

Hij heeft een bijzonder design en bestaat uit 99,99% fijnzilver: de Kookaburra Australië. Deze munten worden sinds 1990 door de Australië Perth Mint geproduceerd. Met een jaarlijkse maximale oplage van 500.000 stuks is dit een geliefde beleggings- en verzamelmunt, dit geldt voor de 1 Troy Ounce zilveren Kookaburra munt. Heeft u deze in bezit en bent u benieuwd naar de waardige hiervan? We kunnen de munt geheel gratis voor u taxeren. Bij Zilver Goud Amsterdam haalt u de beste prijs uit uw zilveren munten. Voor zilver Kookaburra inkoop komt u naar Zilver Goud Amsterdam.

 

Beste zilveren Kookaburra beleggingsmunten

Zilveren Kookaburra inkoop

De Kookaburra Australië is verkrijgbaar in gewichten die variëren van 1 troy ounce tot 1 kilogram. Hiermee hebben ze een waarde die tussen de 1 en 30 Australische dollars ligt. Jaarlijks wijzigt het ontwerp van de Kookaburra Australië. Op de voorzijde staat altijd een afbeelding van koningin Elizabeth II. De achterzijde van de munt bevat een afbeelding van de kookaburra oftewel lachvogel.
De Kookaburra Australië is niet alleen geliefd als belegging of om de verzameling mee uit te breiden, ook wordt deze vaak als geschenk overhandigd. Dankzij de populariteit van deze zilveren munt is er ook veel vraag naar is. Daarom bieden we u de beste prijs voor deze prachtige munt. Inkoop zilveren munten uit diverse landen zoals Amerika, China, Oostenrijk en nog veel meer landen.

 

Mogen we uw Kookaburra Australië taxeren?

Kookaburra zilver inkoop

De zilveren Kookaburra Australië munten zijn vaak van hoge waarde. Hoe hoger het gewicht, hoe meer we voor deze munt bieden. Ook de kwaliteit speelt hierin een belangrijke rol. Daarom taxeren we vooraf alle zilveren munten. Onze bevindingen vergelijken we met de meest actuele zilverprijs. Vervolgens doen we u een uitstekend bod dat veelal hoger ligt dan bij andere muntinkopers.
Gaat u akkoord met ons bod? Dan gaan we over tot inname van de Kookaburra Australië. Dit doen we binnen een beveiligde omgeving. Voor een snelle afhandeling ontvangt u van ons een cash betaling. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten op een bankoverschrijving. Wilt u dit liever wel, dan regelen we dit snel voor u.

 

Informatie over onze inkoopservice zilver Kookaburra Australië munten

Zilver Goud Amsterdam is terug te vinden in het hartje van de hoofdstad. Per auto of openbaar vervoer, we zijn altijd goed bereikbaar. Bij inkoop zilver Kookaburra Australië munt vragen we naar uw legitimatiebewijs. Een afspraak maken is bij ons niet nodig, loop tijdens openingstijden gewoon binnen. Bezoek de contactpagina en ontdek onze locatie en openingstijden.

 

zilveren Kookaburra Australie munt inkoop

Scroll naar boven