Blancpain

Blancpain horloge inkoop
Onze Blancpain inkoop staat bekend om zijn hoge biedingen voor uw sieraad. We zijn zeer geïnteresseerd in dit luxe Zwitserse merk voor dames en heren. Daarom taxeren we gratis en vrijblijvend uw sieraad. Graag laten we u onze werkwijze zien en vertellen meer over de cash uitbetaling. Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een betrouwbaar inkoopadres.

Blancpain horloge prijzen
Blancpain horloges zijn erg kostbaar. Dit verklaart de hoge verkoopprijzen. De geschiedenis van dit merk gaat terug tot 1735, waar Jehan-Jackson Blancpain de eerste horloges ontwierp. U kunt zich voorstellen dat dit horlogemerk in de jaren steeds betere kwaliteit op de markt bracht. De hoge verkoopprijzen zijn interessant voor u. We bieden de beste prijs voor uw dames- of herenhorloge. Met de originele doos en papieren kunnen we onze inkoopprijs verhogen. Neem deze dan ook zeker mee. Voor horloge inkoop van overige grote merken kunt u ook bij ons terecht.

Laat uw Blancpain horloge taxeren
Verkoop uw Blancpain horloge niet zomaar aan de eerste de beste. Vaak kunt u hier een veel hogere prijs voor ontvangen. Hiervoor is taxatie nodig, waarbij gekeken wordt naar conditie en de staat. Deze taxatie is voor u geheel gratis. Taxeren is klaar terwijl u wacht en gebeurt binnen onze beveiligde omgeving.
Afhankelijk van de kwaliteit en de aanwezigheid van originele doos en papieren brengen we een uitstekend bod uit. We kunnen u verzekeren dat dit een zeer hoog bod is dat u bijna niet kunt weigeren. Na inname ontvangt u van ons een snelle cash uitbetaling.

Onze locatie en openingstijden
Zilver Goud Amsterdam is dankzij de centrale ligging zeer goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Een afspraak maken is niet nodig, wel adviseren we onze openingstijden op de contactpagina te bekijken. We vragen u niet alleen naar de originele doos en papieren van het horloge maar ook naar uw identiteitsbewijs. Tot snel bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Let op bij het verkopen van uw Blancpain horloge!

Blancpain horloges worden door Zilver Goud Amsterdam uitsluitend ingekocht met originele doos en bijbehorende papieren. Heeft u bijvoorbeeld het certificaat niet, dan wordt het Blancpain horloge niet door ons ingekocht.

 

Blancpain inkoop

Scroll naar boven