Dukaat Nederland

Nederland heeft een aantal mooie zilveren dukaten op de markt gebracht. Deze zijn misschien minder bekend dan de gouden dukaten, toch hebben ze een hoge verzamelwaarde. De zilveren Dukaat Nederland is vanaf 1815 geslagen. Het zilvergehalte en gewicht kan per beleggingsmunt wisselen. Daarom leggen we u alles uit over de waarde van deze Nederlandse zilveren munten. Ook laten we u zien hoe onze waardebepaling tot stand komt en wat u voor uw munt kunt ontvangen. Voor zilveren dukaat inkoop of gouden dukaat inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

 

Waarde zilveren Dukaat Nederland

Zilver dukaat inkoop

De zilveren Dukaat Nederland komt uit verschillende jaartallen. De allereerste dukaten dateren van 1815 tot 1840. In deze munten zit 24,37 gram zuiver zilver. In de periode van koningin Beatrix zijn er nieuwe zilveren dukaten geslagen, dit keer met 24,66 gram zilver. De meest moderne dukaat Nederland heeft een gehalte van 873/1000.
De waarde van de zilveren Dukaat Nederland wordt bepaald door het zilvergewicht, maar ook door zeldzaamheid. Nieuwere munten die elk jaar opnieuw worden geslagen hebben een waarde die gelijk staat aan de actuele zilverwaarde.

 

Taxatie klaar terwijl u wacht

Ontdek direct de waarde van de Dukaat Nederland bij zilver inkoop. Onze taxatie is gratis en klaar terwijl u wacht. We brengen hierna een vrijblijvend bod op uw munt uit. U krijgt van ons alle tijd om hier over na te denken. Wilt u op een later moment hierop terugkomen, dan taxeren we de munt opnieuw. Hierbij houden we ons aan de meest actuele zilverkoersen. Bij inkoop van de Dukaat Nederland bieden we een cash uitbetaling. Zo hoeft u niet te wachten op een bankoverschrijving.

 

Details Zilver Goud Amsterdam Inkoop Dukaat Nederland zilveren munt

Inkoop zilver dukaat

U vindt onze inkoopservice in het hartje van Amsterdam. Komt u per auto of openbaar vervoer? We zijn altijd goed bereikbaar. U hoeft bij ons nooit een afspraak te maken, niet voor taxatie en ook niet voor inkoop. Bekijk onze locatie en openingstijden op de contactpagina. We zien u met de Dukaat Nederland graag terug bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Zilveren Dukaten inkoop

Scroll naar boven