Kangoeroe / Nugget Australië

De gouden Kangoeroe / Nugget Australië wordt sinds 1986 uitgegeven. Het ontwerp verandert jaarlijks. De kangoeroe is het symbool voor het land Australië. Dit maakt de Kangoeroe / Nugget Australië munt populair onder verzamelaars. Ook als beleggingmunt is dit een interessante investering. Heeft u de Kangoeroe / Nugget Australië in bezit en wilt u deze verkopen? Zilver Goud Amsterdam biedt u de hoogste inkoopprijs. Voor gouden kangoeroe inkoop komt u naar ons toe.

 

Gouden Kangoeroe inkoop24 Karaat gouden munten Kangoeroe / Nugget Australië

De Kangoeroe / Nugget Australië is een 24 karaat gouden munt. Dit betekent dat deze een fijnheid van 99,99% heeft. Het herkennen van de Kangoeroe / Nugget Australië is niet heel moeilijk. Op de voorzijde vindt u het portret van koningin Elizabeth II. Op de achterzijde staat de afbeelding van een kangoeroe. Afhankelijk van het jaar van uitgifte ziet deze kangoeroe er anders uit. Zo kunnen er 1 of 2 kangoeroes op de munt staan. Voor de waarde van de Kangoeroe / Nugget Australië maakt het niets uit. De waarde wordt bepaald door de actuele goudprijs.
24 karaat is het hoogste gehalte aan fijngoud. Hierdoor kunnen we u een hoge prijs voor uw gouden munt bieden. Gouden munten inkoop is daarom ook onze expertise.

 

Inkoop Kangoeroe Nugget Australië gouden munt

We kopen gouden munten tegen de eerlijkste prijs. We hebben verstand van zaken en richten ons op persoonlijke aandacht. Zilver Goud Amsterdam is ruim 20 jaar actief in de inkoop van edelmetaal. Kom met uw Kangoeroe / Nugget Australië munten naar ons toe. Onze gratis taxatie biedt u direct duidelijkheid. Bij het bepalen van de waarde hanteren we de meest actuele goudprijzen. Voor onbeschadigde Australië munten bieden we de hoogste prijs. Is uw gouden munt beschadigd? Ook dan kunnen we u uitstekend bod doen.

 

Gouden Nugget inkoopInkoop zonder afspraak Kangoeroe / Nugget Australië gouden munt

Zilver Goud Amsterdam is centraal gevestigd in de Nederlandse hoofdstad. Komt u per auto of openbaar vervoer? We zijn op alle manieren uitstekend bereikbaar. Tijdens openingstijden kunt u zonder afspraak binnenlopen. Naast de Kangoeroe / Nugget Australië munt neemt u ook uw legitimatiebewijs mee. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina en breng een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam.

 

Gouden Kangoeroe nugget inkoop

Scroll naar boven