Dukaat Nederland

Een van de meest bekende gouden munten is de dukaat Nederland. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1586 kunt u hier een mooie prijs voor ontvangen. Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van gouden dukaat munten. We bieden u de beste prijs van Nederland. U profiteert van onze gratis en vrijblijvende taxatie. Bij verkoop van uw gouden dukaat munt zorgen we voor een snelle afhandeling. Met een cash uitbetaling verlenen we een uitstekende service en is het ook uw dukaat inkoop adres.

 

Dukaten inkoopGouden dukaat Nederland waarde

De gouden dukaat munten uit Nederland werden vanaf 1586 geslagen en is één van de bekendste gouden munten van Nederland. Het gewicht van 3,49 gram en goudgehalte van 90,3% is kenmerkend voor de gouden dukaat Nederland. Aan de voorzijde vindt u een ridder met zwaard en pijlenbundel. De achterkant van de dukaat Nederland is voorzien van een Latijns opschrift. Vanaf 1985 mogen particulieren niet langer de dukaat Nederland laten slaan. Uit welk jaar uw gouden dukaat munt ook komt, het goud heeft een hoge waarde.
Benieuwd wat de waarde van uw dukaat Nederland is? Zilver Goud Amsterdam taxeert snel en vrijblijvend uw gouden voorwerpen. Onze bevindingen vergelijken we met de actuele goudprijs.

 

Het beste bod van Nederland

Aan de hand van onze taxatie doen we u een bod op uw dukaat Nederland. We hanteren hoge goud inkoop prijzen. Profiteer van ons uitstekende bod en verkoop uw dukaat Nederland aan Zilver Goud Amsterdam. Uiteraard is het bod geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Besluit u over te gaan tot de verkoop van uw gouden munten? We zorgen voor een snelle en discrete afhandeling. Hierbij ontvangt u een cash betaling.

 

Kom langs bij Zilver Goud Amsterdam

Ontvang de meest eerlijke prijs voor uw dukaat Nederland. We zijn op werkdagen geopend, u kunt zonder afspraak binnenlopen. Dit geldt ook voor het taxeren van uw dukaat Nederland. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina. Dankzij onze centrale ligging is Zilver Goud Amsterdam zeer gemakkelijk bereikbaar. Kom naar onze inkoopservice en vergeet uw legitimatie niet. Ontvang direct een vrijblijvend advies en cash betaling: de beste service en de beste prijs.

 

Gouden Dukaten inkoop

Scroll naar boven