Cartier

Cartier inkoop
Het Frans juwelenhuis Cartier maakt de meest luxueuze en exclusieve sieraden. Dit doen ze al sinds 1847 en zijn hiermee het eerste sieradenmerk. Heeft u een Cartier horloge, armband, ketting of een van de andere sieraden en gebruikt u deze niet meer? Zilver Goud Amsterdam koopt deze tegen de hoogste prijs van u over. Vooraf taxeren we het sieraad geheel gratis, dit is klaar terwijl u wacht. Maak kennis met onze uitstekende inkoopservice te Amsterdam.

Cartier sieraden inkoopVerkoop uw Cartier sieraad voor de hoogste prijs
Cartier sieraden, maar ook horloges, zijn erg geliefd en verkopen snel. Wilt u uw Cartier sieraad inruilen tegen de beste prijs? Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring met de inkoop van alle luxe merksieraden. We taxeren vooraf uw ringen, armbanden of andere sieraden. Hierbij kijken we naar de staat en het model. Het taxeren is binnen enkele minuten klaar.
Na taxatie vertellen we u wat de waarde van het Cartier sieraad is. U ontvangt van ons een vrijblijvend bod. We kunnen u garanderen dat dit bod hoger ligt dan bij andere inkopers.

Inkoop met cash uitbetaling
Gebruik maken van ons Cartier inkoop Amsterdam service? Bij ons ontvangt u altijd een snelle cash uitbetaling. Dit betekent niet lang wachten op een bankoverschrijving maar direct over contant geld beschikken. U kunt bij ons ook kiezen voor een bankoverschrijving. Bij alle uitbetalingsmogelijkheden vragen we naar uw legitimatiebewijs. Heeft u deze niet bij u, dan kunnen we het sieraad helaas niet innemen. Om eerlijke handel mogelijk te maken controleren we aangeboden sieraden op de website Stopheling.

Cartier sieraden verkopenCentrale ligging: goed bereikbaar
Onze vestiging te Amsterdam is centraal gelegen en goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Ook per openbaar vervoer is Zilver Goud Amsterdam gemakkelijk te vinden. De locatie en openingstijden staan altijd op de contactpagina vermeld. Tijdens openingstijden bent u zonder afspraak welkom voor Cartier inkoop Amsterdam.

Cartier sieraden inkoop