Bedels & Hangers

Bedels en hangers inkoop
We zijn gespecialiseerd in de inkoop van bedels en hangers. We kopen exclusieve sieraden van u over. Vooraf taxeren we deze geheel gratis en vrijblijvend. U ontvangt het hoogste bod voor uw bedels en hangers. Onze werkwijze staat geheel in het teken van betrouwbaarheid en een snelle afhandeling met cash betaling. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u gerust zonder afspraak binnenlopen.

bedels inkoopOntvang het hoogste bod voor bedels en hangers
Heeft u exclusieve of luxe bedels of een hanger waar u niets meer mee doet? Wilt u een uitstekend bod en cash betaling ontvangen? Zilver Goud Amsterdam koopt alle luxe sieraden in. Denk hierbij aan gouden en zilveren sieraden, eventueel bezet met edelstenen zoals diamant, bloedkoraal of toermalijn. Ook sieraden van luxe merken zoals Dior, Cartier of Hermès zijn bij ons welkom. U ontvangt van ons altijd het hoogste bod voor uw zilveren of gouden bedels en hangers. Wij hanteren geen limiet: zowel voor een enkel sieraad als meerdere voorwerpen bent u welkom bij Zilver Goud Amsterdam.

We taxeren gratis en vrijblijvend
Voordat wij u een bod doen bepalen we eerst de waarde van bedels en hangers. Deze taxatie verrichten we in een beveiligde omgeving, waar ook de overdracht plaatsvindt. Bij het taxeren kijken we naar de kwaliteit van het sieraad. Het gaat hierbij niet alleen om de uiterlijke staat maar vooral om het goud- of zilvergehalte en de kwaliteit en waarde van eventuele edelstenen. Ook kijken we naar zeldzaamheid: u kunt zich voorstellen dat zeer zeldzame bedels en hangers van een hogere waarde zijn. Het taxeren is klaar terwijl u wacht. Daarna ontvangt u een vrijblijvend bod, waarbij u verzekerd bent van de hoogste inkoopprijs.

Onze openingstijden en werkwijze
Voor de verkoop van bedels en hangers bent u op werkdagen welkom bij Zilver Goud Amsterdam. U hoeft geen afspraak te maken, check van te voren wel even onze openingstijden. We zijn centraal gelegen en zeer goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Breng bij een bezoek altijd uw identiteitsbewijs mee. Ontdek de hoogste inkoopprijzen voor bedels en hangers en kom naar onze inkoop te Amsterdam.

Inkoop Bedels Hangers