Bedels & Hangers

We zijn gespecialiseerd in de inkoop van bedels en hangers. We kopen exclusieve sieraden van u over. Vooraf taxeren we deze geheel gratis en vrijblijvend. U ontvangt het hoogste bod voor inkoop van uw zilveren en gouden bedels of hangers. Onze werkwijze staat geheel in het teken van betrouwbaarheid en een snelle afhandeling met cash betaling. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u gerust zonder afspraak binnenlopen tijdens onze openingstijden. Voor meer informatie om uw bedel of hanger te verkopen, kijk dan op onze contact pagina. Bedels en hangers verkopen graag snel, discreet en veilig.

 

Gouden Bedel VerkopenOntvang het hoogste bod voor bedels en hangers

Heeft u exclusieve of luxe bedels of een hanger waar u niets meer mee doet? Wilt u een uitstekend bod en cash of bancaire betaling ontvangen? Zilver Goud Amsterdam koopt veel luxe sieraden in. Denk hierbij aan gouden en zilveren sieraden, eventueel bezet met edelstenen. Edelstenen verkopen zoals diamant, bloedkoraal verkopen of toermalijn. Ook sieraden van luxe merken zoals Dior, Cartier of Hermès sieraden verkopen zijn bij ons welkom. U ontvangt van ons altijd het hoogste bod voor uw zilveren of gouden bedels en hangers. Zowel voor een enkel sieraad als meerdere voorwerpen bent u welkom bij Zilver Goud Amsterdam. Neem bij luxe merken indien mogelijk de doos, papieren en aankoopbon mee. Dit heeft namelijk invloed op het bod die wij u kunnen bieden.

 

bedels inkoopWe taxeren gratis en vrijblijvend

Voordat wij u een bod doen bepalen we eerst de waarde van bedels en hangers. Deze taxatie verrichten we in een beveiligde omgeving, waar ook de overdracht plaatsvindt. Bij het taxeren kijken we naar de kwaliteit van de bedel of hanger. Het gaat hierbij niet alleen om de uiterlijke staat maar vooral om het goud- of zilvergehalte en de kwaliteit en waarde van eventuele edelstenen. Ook kijken we naar zeldzaamheid: u kunt zich voorstellen dat zeer zeldzame bedels en hangers van een hogere waarde zijn. Het taxeren is klaar terwijl u wacht. Daarna ontvangt u een vrijblijvend bod, waarbij u verzekerd bent van de hoogste inkoopprijs.

 

Gouden Hanger VerkopenOnze openingstijden en werkwijze

Voor de verkoop van bedels en hangers bent u op werkdagen welkom bij Zilver Goud Amsterdam. U hoeft geen afspraak te maken, check van te voren wel even onze openingstijden. We zijn centraal gelegen en zeer goed bereikbaar per fiets, auto of openbaar vervoer. Breng bij een bezoek altijd uw identiteitsbewijs mee. Ontdek de hoogste inkoopprijzen voor bedels en hangers en kom naar onze inkoop te Amsterdam. Ook voor goud inkoop Amsterdam en zilver inkoop Amsterdam kunt u bij ons terecht. Heeft u nog gouden of zilveren sieraden liggen die u ook wilt verkopen. Neem deze dan gelijktijdig mee en laat u verrassen wat het u kunt opleveren. 

Inkoop Bedels Hangers

Scroll naar boven