1 Gulden Nederland

U heeft vast wel ergens wat oude guldens liggen. Tot en met 1967 werd de 1 Gulden Nederland in het zilver geslagen. Met een zilvergehalte van 72-94,5 procent hebben deze munten een hogere waarde. Zilveren guldens zijn dan ook erg geliefd bij verzamelaars. Zilver Goud Amsterdam is daarom het adres voor inkoop 1 Gulden zilveren munt uit Nederland. We kopen deze munt tegen een actuele prijs van u over.

 

Laat de 1 Gulden Nederland gratis taxeren

Zilveren gulden inkoop

Kent u de waarde van zilveren 1 Gulden Nederland munten? Afhankelijk van het jaartal en de kwaliteit kunt u hier enkele euro’s tot een hoge waarde voor ontvangen. Om de waarde van deze munt te bepalen taxeren we deze geheel gratis en vrijblijvend voor u. Hierbij kijken we naar de periode van herkomst en het zilvergehalte. Zo had de 1 Gulden Nederland in 1917 een zilvergehalte van 94,5%. U kunt zich voorstellen dat deze een hogere waarde heeft dan de andere zilveren guldens. Met ruim 20 jaar ervaring zien we direct het verschil.

 

We bieden de hoogste prijs inkoop 1 Gulden munt van zilver

Tegenwoordig is de zilveren 1 Gulden Nederland niet meer in omloop. Hierdoor zijn verzamelaars altijd op zoek naar goede exemplaren. We kopen dagelijks zilveren munten in, van de 1 Gulden Nederland tot de zilveren Eagle Amerika. U kunt met alle zilveren munten bij ons terecht. We houden ons niet alleen aan de actuele zilverkoers maar bieden tevens de hoogste inkoopprijs.
Uw 1 Gulden Nederland verkopen? Dankzij onze cash betaling bent u verzekerd van een snelle afhandeling. Deze garantie heeft u van ons.

 

Inkoop zilveren munten Amsterdam

zilver gulden inkoop

Wij zijn Zilver Goud Amsterdam, gevestigd inkoopadres voor alle zilveren munten. Zilveren munten inkoop kan zonder afspraak. Wij zijn bereikbaar voor taxatie en inkoop van de 1 Gulden zilveren munt Nederland. Breng bij een bezoek aan onze inkoopservice uw legitimatiebewijs mee. We controleren dit vooraf, zo doen we eerlijke zaken. Maak kennis met onze vakkundigheid en kom naar Zilver Goud Amsterdam.

 

zilveren 1 gulden inkoop

Scroll naar boven