Veiligheid Zilver Goud Amsterdam

Zilver Goud Amsterdam doet niet aan heling

Dit betekent dat het zinloos is om bij ons gestolen goederen aan te bieden. Door nauw samen te werken met alle relevante en betrokken instanties zorgen wij ervoor dat uitsluitend eerlijke klanten met ons zaken kunnen doen. Bovendien maken wij gebruik van het verplichte Digitaal Opkopers Register van de politie. Zo kunnen wij vooraf controleren of aangeboden items als gestolen zijn opgegeven en/of bepaalde gegevens op een zwarte lijst voorkomen. Bovendien wordt elke klant geregistreerd aan de hand van een geldig legitimatiebewijs en behouden wij altijd het recht om objecten of klanten te weigeren. Bent u al bij een andere inkoper geweigerd? Dan heeft het absoluut geen zin om bij ons langs te komen.

 

Zilver Goud Amsterdam betrouwbaar

 

Wij controleren en registreren zonder uitzondering
Wanneer u uw oude sieraden of gebruiksvoorwerpen bij ons komt verkopen, zullen wij elk object zowel beoordelen op echtheid als op betrouwbaarheid. Aan de hand van deze check bepalen wij of wij u een bod zullen doen. Wanneer wij geen interesse hebben in uw aangeboden objecten zijn onze medewerkers u geen uitleg verplicht. Voor de inkoop hebben wij altijd uw paspoort of uw Nederlandse identiteitsbewijs, rijbewijs of verblijfsvergunning nodig. Let op: deze moet nog geldig zijn. Zonder geldige legitimatie kopen wij niet van u in. Ook als u eerder bij ons bent geweest, zullen wij weer naar uw ID vragen.

 

Van wie kopen wij in?
Voor een inkoop geldt het volgende:
– U bent bevoegd om de aangeboden objecten aan ons te verkopen.
– U bent 18 jaar of ouder.
– U bent in het bezit van een geldig paspoort of Nederlands identiteitsdocument.
– U verblijft in Nederland.

 

Meer weten?
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar stopheling.nl.

 

LET OP!
Mocht u toch gestolen goederen bij ons aanbieden, dan schakelen wij direct de politie in en worden deze goederen mogelijk door de politie in beslag genomen.

 

 

Tip in de “Week van de veiligheid”
Stopheling.nl
Zilver & Goud Amsterdam

Stopheling Zivlver Goud Amsterdam Ministerie van Veiligheid en JustitieStopheling.nl is een initiatief van het ministerie van Veiligheid en Justitie
Zilver & Goud Amsterdam werkt mee aan een veiliger samenleving

 

Scroll naar boven